Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mne to je objektivní realita, kde POUZE jeden režim nahradil režim druhý. Nový režim měl a mohl nabídnout daleko více, než co zde po tu dobu 30 let máme. Těch podivných chyb, které nastaly, se událo strašně mnoho. A nevidím ani paprsek světla v dlouhých, temných tunelech. Jinými slovy, měl  jsem se i tehdy svým způsobem docela dobře, a současně mi mnoho věcí zásadně  vadilo, úplně stejně, jako dnes, kdy se mám opět relativně dobře, ale mnoho věcí mi vadí zcela zásadně. Takže jeden režim za 18, druhý režim bez dvou za dvacet. Ale ten druhý režim již trvá skoro tak dlouho, jako ten minulý. A ten se odrážel od válkou zničené země. Ten nový měl obrovský potenciál ale, byl zahozen, nevyužit, zpronevěřen....

Tehdy jsem měl kde bydlet, měl auto a další možné obvyklosti, neměl dluhy...ale nesměl jsem provokovat režim, jinak bych přišel o místo etc. Dnes? Mám kde bydlet, mám auto...nemám dluhy, ale zkuste ceknout a přijdete o místo "úplně stejně". Není to až podezřele podobné? Proč asi mnozí diskutují pod anonymním nickem?  Z obav před perzekucí režimu!  

To vše po 30 letech?! V sestavě Západu?! Wtf?!😈

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit