Tříčlennou rodinu s průměrným příjmem připraví „balíček“ ročně až o 178 tisíc korun
-
Existovat v ČR je stále nebezpečnější a záludnější. Češi si neumějí vládnout a víme, kdo vždy nakonec padá dr.kou do bláta. Dopady budou špatné, špatné. Třeba ohledně porodnosti, domácího násilí, spotřeby psychofarmak, věznění osob, které situaci neustáli. A o to právě sionNWO jde. Čipy v hlavě nebo pod kůží to jistě nespraví.
-
No, něco na tom je ale je to pouze teoretický přesný součet nepřesných čísel. Tím nechci obhajovat zloděje a odkláněče z pětidemolice.
-
Přátelé, tento týden jde do sněmovny smlouva o obranné spolupráci s USA. Už jsme ji tady nakousli, hned jak se zveřejnila. Teď se má schvalovat v poslanecké sněmovně. Nebyl jsem sám, kdo řekl, že to není smlouva spojenecká, ale vazalská. A nebyl jsem sám, kdo řekl, že nám zase ubírá kus suverenity, ale tentokrát ne ve prospěch nějaké nadnárodní organizace, ale normálně ve prospěch cizího státu. Většina bodů ve smlouvě je definovaná velmi vágně a může mít pro naší zemi dalekosáhlé důsledky. Za sebe říkám, že tato smlouva je mnohem horší, než byl svého času americký radar v Brdech. A je velkými médii mnohem více vymlčená.
Chci proto vyzvat všechny influencery, blogery a tvůrce mediálního obsahu, aby se tento týden věnovali právě tomuto tématu. Už dlouho tu nebylo něco, co vypadá tak neškodně, ale bude to mít tak dalekosáhlé důsledky. Z postoje k této smlouvě se nikdo nevyvleče a z odpovědnosti za její schválení také ne. Zároveň celá věc ještě není ztracená. Smlouva jde do prvního čtení. Ještě je tam prostor pro nějaké ty procesní kroky.
-
-
Kolego, asi jste poněkud optimista (já jsem ultraskeptický optimista). Dopadne to se smlouvou velice špatně - bude schválena bez ohledu na jiné názory, než názory dezolátů. Oni by jinak přišli o smysl fungování na funkcích... :-)
-
Nic s tím nikdo neudělá, protože jsme už dávno protektorátem USA teroristů. A hlavní protektor nesouhlasné názory tvrdě trestá.
-
-
To Burééš s Putleréém!!! Vláda a parazident nás přece zachraňují!!
-
-
Babiiiiš!!!
-
-
Ale nám to nevadí. Milujeme PePa a pana profesora s jeho mafií. Sláva Ukrajině!
-
-
A sláva jim, jsou pašáci, piškumpré a krucajda, župajda a hujaja! Zmar! Zmar! Zmar!
-
-
"Požadují také dřívější důchod pro náročné profese bez krácení pobírané částky."
Kdo bude určovat a hlídat dobu po kterou bude zaměstnanec pracovat v náročné profesi.
Takže zase další pracovní místa ve státní sféře.
-
Tahle vláda připraví kde koho nejen o peníze, ale i o iluzi, že máme českou vládu!
-
-
Svěřili jsme správu stáda vlkům a tak se nedivme, že z nás rvou maso za živa.
Co jsme chtěli, to máme. On nám pan profesor před příštím volbami zase něco nalže a vlčí budou volit svoje.
-
-
Otázkou je, kdo tuhle sebranku volil. Já určitě ne !!! Krom toho, pamatuji si moc dobře co po revoluci dělala ODS s tatíškem Klausem a jak se rozkrádalo, tunelovalo a rozprodávalo !!! Těmto lidem nikdy hlas nedám ! Paradox je v tom že když dneska posloucháte Klause, tak je úplně jiný a má docela dobré názory. Takže ano, za tuto vládu si můžeme sami a především ti, co dali této sebrance hlas !!!
-
-