Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten článek se měl jmenovat. Vláda si chce zlámat vaz. A už by bylo načase vyhodit toho hloupého N ečase. Pan Kalousek se předvedl jako šťastný žáček, který sdělil "heč, jak jsme s vámi vypekli, jsem ale dobrej, co ?"
  • Odborář Vám asi nepřizná že se má jak prase v žitě a ještě rozeštvává slušné lidi kteří přijdou o čas na práci a nebudu se moc podivovat když ho při náhodném setkání někdo kopne do držky
  • ... ale to musíte přestat psát a začít jednat ... tohle Nečas, ani jeho kumpáni nečtou ...
  • jaky vyznam ma vyvolani kolapsu v doprave? kazdemu je jasne,ze uspory se hledat musi,ale nikdo si nechce nechat vzit svoje nesmyslne vyhody,at uz to jsou stravenky nebo rezijky pro rodinne prislusniky..tehle vlade neverim,ale kdyz vidim sobotku a stecha,jak se jen vezou na populisticke vlne,tak je mi milejsi fakt ten barta:-( odborarsti vudcove na me pusobi jako spolek horkych hlav mdleho rozumu,co rozhazuje rukama,nesetri gesty/slovy a snazi se vypadat odhodlane,ale pro lepsi situaci sam nic nedela a hlavne ani nema predstavu,co by vlastne delat mel!
    • Peta, a inteligent? To neni vtip?
    • Ale vědí. Jenom se zdá že se hněvu lidí, který sílí a po dnešním vládním podrazu znovu narostl, dost bojíte o něco svého. Odborářští vůdcové jsou dnes jediní, kteří proti tomu marasmu, který tu za 22 let narostl a to pod vládou modrých i oranžových, se umí do čela všeobecné nespokojenosti postavit a za to jim patří obdiv. A vaše řeči? Kdoví kým jste placen???
  • Soudruh sislavý prasecí xicht pohrdá soudem? To je taky trestný čin. Nebo si snad myslí, že ROH(+ČSSD) je nad zákon?
    • Petře, Petře! Inteligent se nikdy nesníží k tomu, co jste předvedl. Četl jsem řadu Vašich příspěvků a i když jsem s nimi nesouhlasil, uzával jsem, že se chováte slušně. Teď to už skončilo??
      • Petr je provokant Žifčák tentokrát v přestrojení ODS
  • Ta naše vláda asi musí mít velký strach, když takovým způsob stávku zakázala. Mám pocit, že se vracíme před rok 89, to se taky všechno zakazovalo. Co si o nás řeknou jinde v Evropě? Je to špatné a určitě to nepřinese žádné uklidnění,ještě se přidají i ti, kteří byli nerozhodní. Je vidět, že se této vládě nedá věřit
  • Odboráři proč se ztrapňujete před celým národem. Celý váš Odborářský dům na Žižkově máte nalezlý úředníky a právníky a nejste schopni včas a správně ohlásit stávku??? Jak chcete, aby za vámi lidi šli?? Jak mají věřit tomu, že vaše požadavky mají hlavu a patu, když se necháte takto ponižujícím způsobem vyfackovat od Nečase??? To je skutečný TRAPAS !!! Takovýmto způsobem vládu zabetonovanou u koryt jen tak nesvrhnete.
    • Souhlas. Odborartski mafiani nic jineho, nez parazitovat na svych clenech a ostatnich obcanech neumeji.
    • Nebuď hloupej, copak ti není jasný na čí pokyn soud rozhodl? A za jak krátkou dobu, hehe .... tohle není stávka při kolektivním vyjednávání přece.... Justice je zde opravdu důvěryhodná....
  • Ať odbory nebo neodbory, musí tu být někdo, kdo lidi sjednotí a konečně něco pořádného začne. Nemůžeme si přeci pořád nechávat s.át na hlavu.A nebojte se,nejsme v tom sami, jedou v tom i jiné země, hlavně Španělsko, o kterém naše média taktně mlčí.
  • když vidím tu tupou odborářskou držku,tak bych ho nejraději kopl do rypáku.... *1*
    • Koukáš na sebe, Jarouši? Podle příspěvku, nic tupějšího než ty, se nikde nevyskytuje.
    • Jardo,Jardo, proč tolik vzteku? Nebo by pád vlády, po němž dnes po vládním podrazácví, jaké nemá obdoby ani v totalitě, vám způsobil nějaké bolení. to bych ale nerad, skutečněnerad. Na tuhle vládu ale už raději nesázejta a začněte zpívat jinou. Třeba....
      • Sedla jsi na lep pestrobarevne mafii, ktera se snazi zastavit usili vlady, ktere obcanum zachranilo jiz miliardy, ktere doposud odtekaly do kapes mafianu v danovych rajich... *1* *1* *1*
  • Nějak nevidím, kromě titulku, ten zlomený vaz.
    Jediné, kde se dá opravdu hovořit o zlomeném vazu, je rozhodnutí soudu. Je vidět, že absolventi z Plzně, by neměli být nejen u soudů, ale raději nikde, kromě vězení, pro podvod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit