Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Jo Trikolóra se rozhlíží, já si myslím, moc nečumte, ono vám to moc nepomůže! Rekapitulace: Bosenský žid přišel do Prahy, tedy přišel, viděl, zvítězil? No jen na chvíli pan Pružinskij, tak se přejmenoval! Zastával post ministra, prezidenta a vždy tu byl s ním problém! Utahování opasků, kuponová privatizace ( možnost odklánět miliardy a tunelovat) v neposlední řadě amnestie! Tak si bohužel ti co zaplatili svůj dům dvakrát o něj docela přišli! Získal hezké přezdívky: Dědek Tunel, náčelník Utahů, Šlohpéro, třeba jich je víc? Staré pořekadlo, nebo je to stará moudrost: střez se poznamenaných! Bez urážky pane Klaus! Tak říkám nečumte je vám to trikolórečko plat prtný! Jablko určitě nepadlo daleko od stromu, to mazání medu kolem našich úst bude mít nulový efekt!

  • Dá se říci, že Trikoloře fandím. Ne ve všem z jejího programu, ale ve většině. "Analogicky", podle za kostičku hlídacího raťafáka Bergera, budu i já extremista, vzhledem ke Klausovi staršímu a jeho spojenectví s AfD. Ale tato analogická trapná bergerovská nálepka mi vůbec neva, naopak. Fandím AfD a fandím Trikoloře. Nefandím tzv. hlídacímu raťafákovi a jeho trapným koupeným redaktůrkům, kteří za kostičku zaštěkají na každého, na koho mají zaštěkat. Moje přesvědčení je totiž čistě mé, bez placených sponzorů. A v tom je obrovský rozdíl!😈

    • gaheris

      No hlavně že v tom máte kolego jasno!

  • Národu asi jeden Klaus nestačil, jsme nepoučitelní, měli bychom toho  smrada nahnat klackem do práce a ne že budeme poslouchat žvásty toho jejich klanu dalších pětadvacet let.
    • gaheris

      Pravda, jen více takových Kožených je nám zapotřebí! Pravil mudřec? Jen více takových Klausů a jéžišmarjá a propánaboha co jsme komu udělali?

  • AfD je jednoznačně demokratická partaj, a to i když má ve svém lůně několik členů s výstřednějšími názory. AfD se jednoznačně vymezuje proti zhoubnému merkelovskému migračnímu šílenství a dalším protispolečenským jevům a trendům. AfD zejména odmítá budování eurohujerské diktatury a ctí oprávněné zájmy občanů Německa a potažmo obyvatel Evropy. Naopak merkelovská partaj má stále víc výraznější kontury extremismu a zvrácených praktik, které rozkládají tradičně vyspělou evropskou civilizaci. Merkelizace Německa je snad ještě horší jev než nacifikace.
  • Čím více stran, které nebudou trpět neomarxistickými názory, tím lépe. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit