Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pommatený ginku, hlupaňa z Berlína je na nejlepší cestě vyfičet. Vyfičet ven z EU.Už ani její dederoni ji neubrání.
  • klidně může lopato. Pokud tě to chlíve vytáčí a to že pořádně, je to jen dobře.
  • a taky chodím do gaybarů chytat teplo
  • ... primitivní hlupák Zika blije a blije a blije, nic jiného ten zdegenerovaný šmudla neumí :)))
  • taky chodím do lesa objímat stromy, dává to sílu
  • má sexy mozek , vezmi si ji za ženu/ resp. muže :)
  • jsem za ní upřímně rád :))

a teď si dam par facek :)
  • Jak se Simon snaží a každý na něj seréé, tak si píše sám se sebou, blbec teplej..hi..hi.. *2* *2*
  • A je tam taky o ruské propagandě a armádách ruských trollů?
  • Četli jste nového Cíglera? Paráda, mám všech jeho 76 svazků, literatura faktu! Kvalitní čtení!
  • Tady si hezky počteš a zasměješ : https://www.pravdaozrude.cz/?page_id=19014
  • mrkni se, toto tě uklidní: https://www.youtube.com/watch?v=u-gTssjD4-k

WOW !!!!
  • vsaď si simčo stotisíc jako pažout
  • maďaři staví na části svých hranic ploty,pokud se to osvědčí, postaví je na celých hranicích,budou tam prý čidla a na každých 200m budou hlídkové věže s rotačními kulomety.když selže celková obrana evropy, musí si každý stát chránit hranice sám, zlatí komunisti a jejich zabezpečené hranice
  • Já jsem byla pro Cllintonku, tam jsem sice prohrála ale v Merkelovou věřím, to je faktotum.
  • Ona ta Merkelová je trochu divná, to je pravda.
  • že se ke spamu přiznáš, tupoblbče.
  • nevíš Simono za jaký nick se schovat, viď
  • Hrozny hňupe BTW et P. Jégle! Angela Merkelová má renomé i chatizma! Němci dobře vidí,
    trpajzličí Snílku!
    Příspěšvek je vkládán po prvé!
    Co se slouhům rudým nehodí, je vždycky spam, hňupe nedonošený!
  • Hrozny hňupe BTW et P. Jégle! Angela Merkelová má renomé i chatizma! Němci dobře vidí,
    trpajzličí Snílku!
    Příspěšvek je vkládán po prvé!
    Co se slouhům rudým nehodí, je vždycky spam, hňupe nedonošený!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit