Přejít na výpis diskuzí
Třikrát recyklovaná 'Mutti' Merkelová. Kancléřkou na věky?
21.11.2016 | Pavel Jégl
151 příspěvků
-
... hlupák s intelektem tapíra Zika je nucen nahradit absenci intelektu nekonečným blitím :)))
-
-
nekonečné blití přichází od tebe z chlívku. Ale to už tady bylo.
-
-
... Zika je dokonalý blázen, seeru již na toho zakomplexovamého roky nemytého skřeta :)))
-
-
Sereeš nesereš ale smrdíš tady pořád, debille.
-
-
... od tebe to sedí, dementní Ziko, bliješ zde 10x tolik, ale nikdy z tebe nic nevylezlo :)))
-
-
ááá lopata se naučila nové slovo? Utíkejte hlupák nás s tím zahltí!
-
-
... píše se "nás tím zahltí", zbabělá trosko, jenom s*áč jako ty píše o nás, blbe Ziko :)))
-
-
prase pedagog se naučilo nové slovo? Zika je voole pomazánka.
-
-
... znám tisíce slov, které ty nikdy nepoznáš, jsi totálni troska, bože, to nemá chybu :)))
-
-
-
-
-
Merkelovou může volit už jen blázen. Jinak ale chápu, Hitlera obdivovalo také hodně Němců.
-
-
... a tebe pořád nikdo, póvle :)))
-
-
A ty debilee si myslíš, že když si namažeš hovnoo od Simony na chleba, tak je to jako, že si sežral Šalamounovo hovno, viď ty debilee? To hovnoo ale od Simony nefunguje, tak že jsi debill pořád dál.. *1* *1* *1*
-
-
... nečtu primitivní blitky zesraného sráče, dementní Ziko :)))
-
-
-
na Hitlera mi nesahej. To je můj idol. Jsem v jeho fanklubu. Ostatně vy Češi jste vždycky byli Němci a vaše území odjakživa patřilo nám. Měli byste táhnout s náma za jeden provaz proti Putlerovi a jeho bolševickému Rusku. Copak jste nečetli jak jsem vám dříve psal jak se na Řiti pardon Řípu sešli praotec Germán s praotcem Čechem? To jsem vymyslel sám bez nápovědy svého řídícího důstojníka.....
-
-
To vymyslel Simonek, jak je to duchaplné.
-
-
-
klidně může lopato. Pokud tě to chlíve vytáčí a to že pořádně, je to jen dobře.
-
-
... primitivní Zika nikdy nevytočí ani hluchoněmého negramotného liliputána, blbečku :)))
-
-
ale prase z páchnoucího chlíva vezme Zika útokem, co? Tak to zalez raději do hnoje!
-
-
-
... primitivní hlupák Zika blije a blije a blije, nic jiného ten zdegenerovaný šmudla neumí :)))
-
-
... líbí se mi, jak rychle sis zvykl na mé nové jméno pro blbečka, bezmocný ubožáku Ziko :)))
-
-
... primitiv Zika neví, jestli má vyblít svých 10 dementních hlasů, bombaaa, jsi fakt debiil :)))
-
-
ukaž prasákovi jeden obrázek a lopata má z toho vánoce. Zika se maže na chleba drbane!
-
-
-
Tak ředíš si ten čaj chcankama od Simony nebo neředíš? A co ten chleba, je to Šumava, co si na to mažeš to hovnoo od Simony? Piš ty teplej debilee, zajímá nás to !!!
-
-
... jako vždy, primitivní výblitky trosky, škoda komentovat, dementní Ziko :)))
-
-
Už si je okomentoval, débiile.
-
-
... s primitivním čurákem jako ty se nediskutuje, přiblblo Ziko :)))
-
-
-
-
-
jsem za ní upřímně rád :))
a teď si dam par facek :) -
Jak se Simon snaží a každý na něj seréé, tak si píše sám se sebou, blbec teplej..hi..hi.. *2* *2*
-
Četli jste nového Cíglera? Paráda, mám všech jeho 76 svazků, literatura faktu! Kvalitní čtení!
-
-
A je tam taky o ruské propagandě a armádách ruských trollů?
-
-
maďaři staví na části svých hranic ploty,pokud se to osvědčí, postaví je na celých hranicích,budou tam prý čidla a na každých 200m budou hlídkové věže s rotačními kulomety.když selže celková obrana evropy, musí si každý stát chránit hranice sám, zlatí komunisti a jejich zabezpečené hranice
-
-
mrkni se, toto tě uklidní: https://www.youtube.com/watch?v=u-gTssjD4-k
WOW !!!! -
-
taky chodím do lesa objímat stromy, dává to sílu
-
-
a taky chodím do gaybarů chytat teplo
-
-
Tady si hezky počteš a zasměješ : https://www.pravdaozrude.cz/?page_id=19014
-
-
-
Já jsem byla pro Cllintonku, tam jsem sice prohrála ale v Merkelovou věřím, to je faktotum.
-
-
vsaď si simčo stotisíc jako pažout
-
-
pommatený ginku, hlupaňa z Berlína je na nejlepší cestě vyfičet. Vyfičet ven z EU.Už ani její dederoni ji neubrání.
-
-