Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... primitivní nevzdělaní všemi odkopnutí bezmocní pitomečkové mě absolutně nezajímají :)))
    • díky za info, mám stejné pocity

YEAH !!!
      • ... super sebekritika a sebehlasování, ty primitivní hromádko sraček, jebu tě, ubožáčku :)))
        • my tu jebeme stejnak všichni mezi sebou, takže vítej

PCHE !!
          • ... ses rozjel, ale polib mi, s chátrou jako ty tráví čas jenom chátra, čau, degene :)))
  • andělo !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=aqyMZjk1viY
    • Sajmon
  • Já si počkám na názor zemana a klause, pak se sám rozhodnu. *14*
    • Jakeš kokeš nepřekvapils
      • víme simonku
  • Masmédia se přetrhnou ve vychvalování té Milky, ale aby to nakonec nedopadlo jak s brexitem a Hillary ta to přeci taky měla jisté a Trump neměl šanci.... no teď se ukáže jestli jsou němci normální nebo ne!!!
    • sajmon
  • http://www.reflex.cz/clanek/prezidentske-volby-v-usa-2016-komentare/76039/skarohlidi-ostrouhali-trump-po-zvoleni-vice-komunikuje-se-spojenci-nez-kdysi-obama.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
    • https://www.youtube.com/watch?v=sbJVceokbQI
  • Už by ta "mréca"mohla odejít do důchodu.S těmi imigranty se chovala jako Hitler v roce
    1935.Taky potřeboval laciné pracovní síly.Holt historie se opakuje.Akorát jak asi bude Angela napadat Polsko,když je to bratr ve zbrani? *16*
    • Udělá se bruselská dohoda a je to v cajku.
  • čest práci, novorosijci
  • Tohle již recyklovatelné není. Leda tak poslat jí dělat kancléřku do Somálska. Tam by si alespoň těch svých oblíbenců užila dosytosti.
  • josef.servit.9
    Paní Merklové nevěřím! Jen lže a lže! Nejprve se paktuje s Putinem, zradí ho a paktuje se s Emirát-IS! Brzo pojede do USA a bude zase lhát? Holland, Junker a Merkel jsou nebezpečná trojka pro EÚ!!!!
    • víme sajmon
  • Koupil jsem si ve specializované prodejně automobilů nový Ford F250 Tri-Flex Fuel. Jezdí na benzin, vodík nebo etanol 85. Vrátil jsem se do prodejny, kde jsem vůz koupil, s tím, že nemohu uvést radio do provozu. Technik mi vysvětlil, že rádio je ovládáno hlasově. “Nelson” řekl technik směrem k rádiu a z rádia se ozvalo: “Willie, nebo Mandela?” “Willie” řekl technik a radio začalo hrát “On the road again”. Potom technik řekl “Ray Charles” a z rádia zaznělo “Georgia on my mind”. Spokojeně jsem odjel a během příštích dní jsem si užíval poslechu mé nejoblíbenější hudby, od Beatles až po Beethovena. Včera odpoledne nějaký pitomec projel křižovatku na červenou a málem mně zramoval. Ulevil jsem si slovy: “P.ča jedna blbá!” A z rádia se ozvalo: “Vyslechněte si včerejší projev kancléřky Angely Merkelové ve Spolkovém sněmu, v českém překladu.”

Skvělý automobil! Nejlepší, co jsem kdy měl.
    • soudruhu BTW, ty a nový ford ? běž si do chléva naleštit žigulíka a pokračuj v agitaci

YEAH !!!
      • HladovéZvíře.ru kdo je BTW soudruhu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit