Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přihlouplé naduté nuly diskutují o Leni Riefenstahl. 

    To jsou zas moudérka. 

    Zyrtek Lemplová z vás musí mít radost.

  • Jóóó propaganda. Kterýpak systém ji nepoužívá? A každá si najde své příznivce dehonestující ty, kteří ji nežerou.

  • Umělci bývají často rozkročení nad řekou, ve které teče voda čistá i kalná. Oni tím spíše, že v nich emoce nekontrolované rozumovou složkou často mají navrch. Ale ještě častěji bývají bezpáteřními prostituty. Leni Rienfenstahlové sice ratio sloužilo, ale to rozkročení jí bylo osudné, myslím si.

    • Tak ono není podstatné, s jakým systémem sympatizujete, ale důležité je se při změně režimu překabátit a omluvit se. Vždyť u nás máme jasné případy i na nejvyšších místech.

      Občas je to dost nepochopitelné. Když si vezmu Kubišovou, která si zachovala tvář, nepodepsala žádnou Antichartu a zničila si tím svoji kariéru a místo toho, aby komouše nesnášela, tak vyjádřila podporu současnému exbolševikovi na Hradě.

      To třeba Helenka Antichartu podepsala a jela si svoji kariéru jak za bolševika, tak i po revoluci. A neslyšel jsem že by  podporovala Pavla.

      Takže kdo je vlastně lepší? Dá se to posuzovat?

      • Řekl bych to tak, že u Vondráčkové to nebyla sympatie k režimu, který padl, ale ani nadšení a láska k tomu novému; ona je prostě profík, který chce vydělávat peníze, ať vládne kdokoli. Kubišová je jiný případ; dříve byla ve svém jednání hodně ovlivněna lidmi, se kterými se stýkala a kteří ji byli blízcí, a to, že vyjádřila podporu PP je opět spíše ozvěna toho, co zní z jejího nejbližšího okolí, pravděpodobně plus antipatie k AB. Ani jedna z nich tedy nemůže sloužit jako příklad k tomu, co jsem měl výše na mysli.

        • mun.go

          Zpěvačky jsou zvláštní případ - opravdu je nelze posuzovat běžnými měřítky. Spíše bychom je měli chránit před bulvárem a psychopaty  typu Novotný (viz sebevražda Ivety Bartošové) a doufat, že je nenahradí umělá hlasová inteligence ...

          Ani zpěváci to nemají lehké: Nohavica mieri na Slovensko pomôcť! A je zle

          Rozsiahly požiar zasiahol Banskú Štiavnicu minulú sobotu a zničil tamojšie historické budovy, ktoré sú zapísané na zozname Svetového dedičstva UNESCO. Poničenému slovenskému mestu ihneď prišiel prísľub pomoci z Česka a prezident Petr Pavel v rámci nedeľného telefonátu so slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou ponúkol aj pomoc českých reštaurátorov pri obnove zničených či poškodených pamiatok.

          Prvý veľký benefičný koncert na podporu poškodených budov v centre Banskej Štiavnice obstará folková legenda Jaromír Nohavica. V Banskej Štiavnici vystúpi bez nároku na honorár a výťažok z koncertu tak pôjde na dobrú vec,“ informovalo mesto na svojom facebookovom profile s tým, že vstupné na koncert uskutočnený 27. apríla bude vo výške 30 eur.Mnohí obyvatelia stredoslovenského mestečka však namiesto vďaky za túto formu pomoci neskrývali, že by boli radšej, keby k nej vôbec nedošlo a mesto ju odmietlo.

          „Tak podporovateľ Putina nám nevadí – smutné,“ okomentoval jeden z facebookových prispievateľov plán na Nohavicov benefičný koncert v meste.  „Už vám po streche behá neonacista, teraz proruský troll, uvidíme, čo bude ďalej…“ padlo následne od ďalšieho rozhnevaného občana.

          • Občas je mi z některých lidí skutečně na🤮.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit