Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přihlouplé naduté nuly diskutují o Leni Riefenstahl. 

    To jsou zas moudérka. 

    Zyrtek Lemplová z vás musí mít radost.

  • Občas je mi z některých lidí skutečně na🤮.

  • mun.go

    Zpěvačky jsou zvláštní případ - opravdu je nelze posuzovat běžnými měřítky. Spíše bychom je měli chránit před bulvárem a psychopaty  typu Novotný (viz sebevražda Ivety Bartošové) a doufat, že je nenahradí umělá hlasová inteligence ...

    Ani zpěváci to nemají lehké: Nohavica mieri na Slovensko pomôcť! A je zle

    Rozsiahly požiar zasiahol Banskú Štiavnicu minulú sobotu a zničil tamojšie historické budovy, ktoré sú zapísané na zozname Svetového dedičstva UNESCO. Poničenému slovenskému mestu ihneď prišiel prísľub pomoci z Česka a prezident Petr Pavel v rámci nedeľného telefonátu so slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou ponúkol aj pomoc českých reštaurátorov pri obnove zničených či poškodených pamiatok.

    Prvý veľký benefičný koncert na podporu poškodených budov v centre Banskej Štiavnice obstará folková legenda Jaromír Nohavica. V Banskej Štiavnici vystúpi bez nároku na honorár a výťažok z koncertu tak pôjde na dobrú vec,“ informovalo mesto na svojom facebookovom profile s tým, že vstupné na koncert uskutočnený 27. apríla bude vo výške 30 eur.Mnohí obyvatelia stredoslovenského mestečka však namiesto vďaky za túto formu pomoci neskrývali, že by boli radšej, keby k nej vôbec nedošlo a mesto ju odmietlo.

    „Tak podporovateľ Putina nám nevadí – smutné,“ okomentoval jeden z facebookových prispievateľov plán na Nohavicov benefičný koncert v meste.  „Už vám po streche behá neonacista, teraz proruský troll, uvidíme, čo bude ďalej…“ padlo následne od ďalšieho rozhnevaného občana.

  • Řekl bych to tak, že u Vondráčkové to nebyla sympatie k režimu, který padl, ale ani nadšení a láska k tomu novému; ona je prostě profík, který chce vydělávat peníze, ať vládne kdokoli. Kubišová je jiný případ; dříve byla ve svém jednání hodně ovlivněna lidmi, se kterými se stýkala a kteří ji byli blízcí, a to, že vyjádřila podporu PP je opět spíše ozvěna toho, co zní z jejího nejbližšího okolí, pravděpodobně plus antipatie k AB. Ani jedna z nich tedy nemůže sloužit jako příklad k tomu, co jsem měl výše na mysli.

  • Tak ono není podstatné, s jakým systémem sympatizujete, ale důležité je se při změně režimu překabátit a omluvit se. Vždyť u nás máme jasné případy i na nejvyšších místech.

    Občas je to dost nepochopitelné. Když si vezmu Kubišovou, která si zachovala tvář, nepodepsala žádnou Antichartu a zničila si tím svoji kariéru a místo toho, aby komouše nesnášela, tak vyjádřila podporu současnému exbolševikovi na Hradě.

    To třeba Helenka Antichartu podepsala a jela si svoji kariéru jak za bolševika, tak i po revoluci. A neslyšel jsem že by  podporovala Pavla.

    Takže kdo je vlastně lepší? Dá se to posuzovat?

  • Jóóó propaganda. Kterýpak systém ji nepoužívá? A každá si najde své příznivce dehonestující ty, kteří ji nežerou.

  • Umělci bývají často rozkročení nad řekou, ve které teče voda čistá i kalná. Oni tím spíše, že v nich emoce nekontrolované rozumovou složkou často mají navrch. Ale ještě častěji bývají bezpáteřními prostituty. Leni Rienfenstahlové sice ratio sloužilo, ale to rozkročení jí bylo osudné, myslím si.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit