Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Stačí vědět že téměř za vším je nějaký Aspen institut a jací gauneři v něm jsou.

  • "Přitom bychom se měli pídit spíše po tom, zda člověk, jehož texty se objevují na dezinformačních webech vedle článků o židovských spiknutích, chemtrails a autismu způsobeném očkováním, má co mluvit ve veřejnoprávní médiu."

    Právě proto, že se jedná o veřejnoprávní médium - by tam měli mluvit i lidé, s jejichž názory nemusíme souhlasit. Ale pan autor je jistě založením jednoznačný cenzor. Pokud se jiných názorů bojíte, proč máte plnou pusu demokracie? 

  • ObcanHaveI
    Ondřej Neff nabídl profesoru Lukešovi, ale nejen jemu, jedno vysvětlení.
    „Profesoru Lukešovi zřejmě nedochází, jak jinak se jeví mela kolem
    Trumpa a ruského vměšování zpoza oceánu. Poražená strana se zoufale
    chytá čehokoli, co by mohlo vystrnadit Donalda Trumpa z Bílého domu.
    Musí se hodně snažit, protože Trumpovi se práce zjevně daří, ekonomika
    šlape, nezaměstnanost klesá, Trump je aktivní i v zahraničí, války se
    snaží spíš utlumit, než aby nové začínal.
  • Přitom bychom se měli pídit spíše po tom, zda člověk, jehož texty se objevují na dezinformačních webech vedle článků o židovských spiknutích, chemtrails a autismu způsobeném očkováním, má co mluvit ve veřejnoprávní médiu.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Aha takže v námi placených  demogratyckých veřejnoprávních médiích má být cenzura kde se smí hlásat jen "ty správné názory"

    Pokud mne paměť neklame, nevytýkali demograti přesně tenhle typ cenzury komunistům? 

    Pak si nutně musím položit otázku jaký je rozdíl mezi cenzurou komunistů a demogratů? Co se tedy vlastně po listopadu změnilo, kromě toho že máme banány?

    • nebuďte takový pokrytec. Sám jistě souhlasíte s nějakou cenzurou.

      ct se snaží o vyvýžený obsah filtrováním extrémů jako je tenhle.

      Myslíte, že by snad měli dát stejný prostor, ortodoxním fašistům? komunistům? islamistům aby, nám vysvětlili, proč je dobré nám uřezat hlavy? zní to dobře, ne? každý názor zastoupen

      • Všem osobám, které se LEGÁLNĚ pohybují ve veřejně právním prostoru, kteří prezentují názory legálně zvolených zástupců stran a hnutí. 

        Jak je vidět, tak ta demagogie je pane Rybo pořád "pěkná zbraň", že? Nikdy - vždycky; Všichni - nikdo; vidíte mezi tím nějaký prostor?

      • Ano, myslím, že by ne snad, ale určitě měli. Právě to je prvek, kterým se lišíme od nich.

        Příklad: Slyšel jsem, že islámský vědec popírá kulatost Země. Zcela jiný dojem na mě ale učinilo video s přednáškou tohoto vědce.

        Nechápu, co máte všichni s těmi fašisty - Národní obec fašistická byla za První republiky parlamentní stranou a její program byl obecně znám. Podobně tomu bylo a je s komunisty. Právě všeobecná znalost programu KSČ (a u mnohých i teorie marxismu-leninismu) byla základem pro odhalení rozporu mezi teorií a kleptokratickou praxí a nakonec způsobila pád zdánlivě neporazitelné oligarchie.

        Cituji:"ct se snaží o vyvýžený obsah filtrováním extrémů jako je tenhle." a nemohu, než:"Týýý jooo!"

      • No rozhodně. Cenzura je správná. Hned jsem klidnější.  Měly by se znovu zavést středověké inkviziční tribunály, které by rozhodly, že pokud nějaký Koperník, Hus či Bruno nehlásají "ty správné politickospolečenské myšlenky OKAMŽITĚ ZABLOKOVAT A DEMOGRATYCKY UPÁLIT. Socialismus, Fašismus či středověké tmářství náš vzor, že......? Jen mi není jasno která "moudrá a osvícená" osobnost rozhodne, co je a co není správné. Bude se vybírat losem nebo podle výše úplatků?

  • ObcanHaveI

    Výborně pane Jakle, takhle se na debilní havloidy musí!

  • Nechť se Jakl věnuje hudbě a ne veřejné politice. Stejně nechápu, jak se "rockový" muzikant spřáhne s narcistním individuem, které se staral spíše o blaho své, nikoli země. Jako polehčující okolnosti budiž vzaty jeho postoje vůči uznání Kosova, bombardování bývalé Yugoslávie, napadení Iráku z důvodu výroby a skladování nepovolených zbraní... 
    • sitlof

      Tak ona jistá, dobře placená trafika u tzv. hlavy státu a navíc možnost prezentace v médiích někomu třeba "dělá dobře". Možná tak dobře, že to dokonce (ad hoc) potlačí podstatu nitra "rockera".

      Pokud pan Jakl dělá rockovou muziku podobně jako své "politické výstupy", tak to je možná pěkný "bizár" ...

  • "...nepřímo tak přes něj propaguje a legitimizuje i Protiproud, což je nepřípustné, nebezpečné a dít by se to určitě nemělo."


    Dnes se hlavně propaguje a legitimizuje Česká televize, což je nepřípustné, nebezpečné a dít by se to určitě nemělo.

  • Jedno jsem tehdy z té debaty a po ní pochopil,že zdatný diskutér v protiváze politiků USA, by neměl v žádném případě být zván do politické diskuze.A ještě k tomu s Američany.Na druhé straně jsem nechápal Čechoameričana,že se nechal vytočit -jak to je v článku zdůrazňováno-"takovým člověkem,jakým je prezentován p.Jakl.Tady stačila prozíravost p.profesora,jeho zkušenost v debatách,ve kterých možná  vyniká,ale myslím si po tom všem,že opak je pravdou a že v těch debatách není zvyklý v odpovědích "na tělo".V tom velmi zklamal,neboť p.Jakl, aniž možná chtěl,tu debatu vyhrál a tím ztrapnil prof.Lukeše.

  • No to už je vrchol omezenosti. Proč by pan Jakl nemohl vyjádřit svůj názor ?  Igor Lukeš mu v diskusi absolutně nestačil a neměl proti němu argumenty. Proto se uchýlil k trapnému tahu a snažil se odvést téma diskuse jinam. Z krátkého diskusního pořadu jasně vyplynulo, že pan Jakl má daleko větší politický ale i normální lidský přehled o současné situaci ve světovém dění než profesor Lukeš uzamčený do své ulity. Děkuji České televizi ,že se odvážila  tuto skutečnost odhalit.
    • Pan profesor Lukeš (při vší úctě k jeho titulu a vědomostem) ukázal v čiré podobě proamerický fanatismus (a to je výtka ne Americe, ale fanatismu), zlobu a zášť, která svědčí o ztrátě schopnosti diskutovat. 

      Pokud se pamatujete na naprosto nechutné a nevyvážené propagandistické předvolební vysílání "nezávislé ČT" před posledními volbami v USA, potom by Vás takový názor ani nemusel překvapovat. Jen chci věřit, že mladá generace televizi zase tak vážně nebere a raději se do USA zajede podívat. Potom mohou upocení anální alpinisté vysílat třeba 26 hodin každý den. 

    • sitlof

      Tak prý nestačil ?  Pan Jakl snad neměl prostor k vyjádření svého názoru a stanovisek ? Tak to jsme asi oba viděli jiný pořad.

      Nemělo by se pochopitelně vůbec hodnotit, jak kdo vypadá, protože to ještě nevypovídá o jeho znalostech, vědomostech a míře inteligence.

      Jakou ulitu myslíte ?   Na universitě, mezi studenty (předpokládám, že většinou mladými lidmi), v USA, kde se cokoliv tzv. otevírá a živě, bez obav a podělanosti (jako mnohdy v ČR) o tom diskutuje. Jste trochu "mimo" !   Nedívejte se na prof. Lukeše  "domáckou českou perspektivou" ...

      • "kde se cokoliv tzv. otevírá a živě, bez obav a podělanosti" a hlavně politicky korektně, mí  Afroameričané mi rozumějí. Ještě, že jsem statek prodal. Nevím, jak bych traktoristovi nařídil, aby hlouběji oral černozem.

      • ""Na universitě, mezi studenty (předpokládám, že většinou mladými lidmi), v USA, kde se cokoliv tzv. otevírá a živě, bez obav a podělanosti "" když tomu drahý pane věříte...pak by pan profesor neměl problém v diskuzi ,,ale on je zvyklý zřejmě na přitakávače :(

        • sitlof

          Mám vlastní zkušenost s českými ústavy (za socialismu i po) a z doslechu (příbuzní) s VŠ v USA, Německu, Velké Brutánii. Takže trochu "kde, co a jak" se děje, vážený pane "znalče" ...

  • Kikina-Klaus alias konfident StB KLUK tady napáchal dost zla. A kdo se s ním spřáhl... od takových lidí raději dál.

    A že má Jakl ohon? Možná to se právě Kikinovi líbí. 😀


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit