Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je fakt, že čistě z formality měl někdo dát řeč i s tím knězem, kterého spíše právě toto naštvalo..,ale jinak kdyby měl více inteligence a méně nervozity a poškozeného ega, tak by se tímto tak neprezentoval...Díky Troškovi , by mohl naopak lépe prezentovat , jak církev, tak i lidi a obec celkově a tím tak pomoci celé věci, bez nutnosti to takto řešit..Být biskupem, tak si takového "spolubratra" pozvu na pohovor a na příště bych mu dal jasnější instrukce ,jak se má chovat a prezentovat, právě v době, kdy je ve společnosti úbytek věřících a církev je v jednání s restitučními i majetkovými nároky...a i církev se tomu musí přizpůsobit a lépe na příště vážit slova...Je už jiná doba a není prostor na vystrkování růžků od církve, která má poslední dobou ostud a problémů až hanba fackuje
    • Oto, nevím jak to přesně bylo, ale máš jistě z velké části pravdu. Nejvíc zla asi udělala ta ženská: kam čert nemůže tam nastrčí bábu. Jinak fakt, že někdo někoho někam poslal, byť do horoucích pekel a byť to byl Troška není zas taková událost, aby se to dávalo na první stranu. Ale písálek, zjevně sám věřící ateista a mající blíže k těm zvířátkům, má "senzaci". Na víc asi nestačí.
  • Už mi to nebaví ty jež přestupují z KDU do TOP 09 a jiní, prachsprosté okrádání obyvatelstva,které s tím z 80% nesouhlasí je vydáváno s výsměchem preláta z Plzně falšujícího svůj doktorát svědčí o zvůli vyvolených beztrestně krást. Církev svým pedofilstvím a mamonem
    a dá se říci nenažraností je ochotna si vzít majetek s kterým 2/3 národa nesouhlasí.
    Jen majetek a peníze, služba lidem a charita a služba potřebným to již jim nic neříká.
    Zase vypasený preláti s třema bradama se nám smějí do ksichtu včetně podvodného
    studenta p.Bendy.To že má být člověk hájící právo, kdeže drzost tohoto pána nezná mezí.
    Plzeň se proslavila studenty práv. *16* Z čeho by budovala církev své majetky z čí práce,hrůzné překrucování dějin a po kolikáté již restituce.
    Ty co chtějí vydat majetek jen čekájí na provize z miliard,které mají přislíbeny a mnou si ruce,kníže pán jen chrápe aby něco nepropás má majetku málo.
    Zapomínají,že je 21.století a pozice církve st sakra otřesená i vlastní věřící opouštějí cirkve nejen u nás, zhnuseni tutláním pedofilních a finačních kauz v církvi.Za pár let až
    vymře starší generace bude věřících ještě více.Boží mlýny melou sice pomalu, ale věřím že vše semelou.
  • Zlatí komunisti ještě,že nás ochránili před dalšíma zlodějema.Kdyby existoval bůh a církev nebyla jen k oblbování hloupých tak by to této vládní sebranky uhodila a poslala je do pekla.Když vidím fackujícího Kalouska tak si říkám,kde se vzal .Ten se mi ke kostelu nehodí.
  • Když církev potřebuje peníze na svůj chlén vezdejší, ať jde něco užitečného dělat. Donutit je k práci to je stejné jako s cikány. To by se museli pozavírat a poslat je alespoň do dolů. Tak by to bylo spravedlivé. O chléb ve zdejší si musí zasloužit prací a neparazitovat na občanech, jako to dělají z ODS, TOP 09 a VV.
  • Škoda,že Troška tomu sprostému faráři,pár fackami,trochu neupravil zpěvník.A ještě mu měl říci,že to bylo Boží vnuknutí,tak aby to farář bral tak,že to má od Pánaboha.
    • pan Troška je myslitel a papež pa.lb. Ve Vatikánu se perou špinavé peníze, kněží jsou pedofilové a všechno se děje pod rouškou křesťanství. A ještě náš nejvyšší církevní hodnostář, tlustej a nesympatickej, se zlatýmn prstenem a hodinkami za statisíce, by chtěl miliardy od státu, tedy od nás, prostých lidí. Ať jde do pr.ele. Jsou to šmejdi, jeden jako druhý. Kážou vodu a pijí víno. *7*
  • Totální úpadek vzdělání i společnosti po násilném nástupu křesťanství. Kde zůstala antická svobodná mysl? Křesťanství vrhlo Evropu mnoho století zpět. Jaké "vzdělání" za vlády Církve panovalo viz Maleus maleficiarum otců Sprengera a Institorise.
  • Myslím, že ten farář udělal církvi medvědí službičku. Ono zřejmě jak cítí restituce, tak z toho vyvozují, že jsou povoláni řídit svět a otvírat si nevymáchanou hubu, na koho chtějí. Tak poštval proti církvi další statisíce lidí. A to je dobře !!! Komunisté mu poděkují, že jim přihrál další hlasy proti Kalouskovi...Každé zlo k něčemu dobré jest.
  • pan troška má svatou pravdu. Lépe to vyjádřit nemohl.
  • Černoprdelníci byli vždycky největší zloději a hamižníci,jak je vidět mají podporu naší vládní garnitury tak vystrkují růžky, bylo by potřeba jim pořádně utřít huby až do krku. Jejich nezřízené a neopodstatněné zlodějské požadavky odmítnout a nikoli s nimi vyjednávat. Pokud naše vládní garnitura schválí nároky, které si nárokují bude to počin proti vlastnímu lidu a společnosti. Vyvádění financí z republiky ve prospěch cizí mocnosti je přece trestná činnost srovnatelná s činem vlastizrady. Je jasné že církev i když ví, že náš stát je v tom v čem je, chce za každou cenu urvat co nejvíc pro sebe, bez ohledu na lidi zde žijící, ty jim jsou úplně fuk, jen prachy prachy a majetky o to jde. To co se děje v této republice to je hnus velebnosti.
    • A co rudoprdélníci?
  • Církev svatá patří od 12 století, od vzniku inkvizice mezi nejhorší zločinecké organizace na světě. Leckerý totalitní režim může jen závidět způsoby a praktiky církve - Vatikánu připrosazování svých mocenských zájmů a chamtivosti po majetku a mohl a může se od ní učit !!! Zároveń se však tímto omlouvám těm poctivým kněžím, kteří dovedli šířit i osvětu a lidem pomáhat. Ale bylo jich málo.
    • Souhlas. Tento popsaný případ režiséra Trošky je vlastně docela typický: jak je uvedeno, kostel patří obci, ale rozhodovat o něm chce flanďák!! Jakým právem? Asi stejným, proč mají dostat tzv. ukradený majetek, aniž by museli dokázat, že jim někdy patřil!!!
    • Oni Tě muslimáci naučí co je lepší a dokonalejší než církev svatá a jistě budeš šťastnější, až se budeš řídit právem šáríja.
      • Neustálé tmářství přetrvává v některých lidech i v 21 století. Pane Petře dokazujete i na toto téma, že některým lidem nedojde realita nikdy. Co se církve týče a zejména a především katolické: Která jiná organizace napáchala tolik zločinů jako tato? Hřeší jen na to, že tupé stádo- lid potřebuje ve svém slabošství útěk k imaginární víře, kterou právě církevní organizace odpradávna v těchto lidech vší silou pěstují. Pochopitelně, aby to stádo mohli ovládat a týt z toho- včetně mocipánů, kteří s nimi na tom participují. Proč se neřeší zločiny katolické církve a proč tak usilovně se snaží cpát lidem před oči zástupné problémy, např. zločiny komunizmu. Jestli vůbec k něčemu takovému došlo ( a zatím je to tak, že o komunistických zločinech mluví především ti co mají máslo na hlavě), tak ve srovnání s letitou zločineckou činností katolické církve to nemá srovnání. A to říkám já, přesto, že jsem křtěný katolík. To a především proto znamená, že bych měl rozlišovat špatné a dobré. A o katolické církvi jako organizaci nic dobrého nelze říct. A drobné individuální vyjímky jednotlivých kněží( kteří v této mašinérii nic neznamenají) pouze potvrzují pravidlo. Tak se už konečně proberte.
    • pan Troška at jde někam - jako komunista nemůže o církvi hovořit, protože je neznaboh a snaží se jen zalíbit.
      Církev je pro věřící a ostatní nejsou nuceni tam chodit. Pročpak to asi komunisti zakazovali ??
      • Troška není a nikdy nebyl komunistou. Nevymýšlej si !!! Jenom má normální mozek, což se o jiných také leckdy říci nedá.
      • Komunisti církve nezakazovali, platili přece všechny kněze, rabíny....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit