Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Důvod k oslavám: Jeden z asi pěti největších novodobých škodičů naší vlasti skonal!:

  • Nevzdělaný Karel Schwarzenberg asistoval Václavu Havlovi při jeho výzvách k
    „humanitárnímu bombardování“, jež měly tuto černou kapitolu naší
    spoluúčasti na vraždění civilistů ospravedlnit. Miloš Zeman, jenž byl
    v té době předsedou vlády, s tím rovněž souhlasil (jakkoli se později
    alespoň kál a prohlašoval to za svou největší politickou chybu).

    Američané
    totiž potřebovali vystavět na Balkáně svou další vojenskou základnu – a
    hrdí Srbové tvořili překážku. Bezprostředně při bombardování zahynulo
    na dva a půl tisíce lidí, tisíce dalších dodnes nesou následky.
    Američané a Britové totiž nasadili bomby s ochuzeným uranem (ano, právě
    ty, které nyní dodávají na ukrajinské bojiště). V následujícím
    desetiletí stoupl v zasažených oblastech Srbska výskyt rakoviny o 200 %.

  • Už bylo té migrace až dost. Každý ať bojuje o své štěstí doma.
    Čekat, až si soused namaže chleba a potom mu ho sníst není nic pěkného. 

  • gaheris

    Proč není diskuze k úmrtí pana Švarcenberga? Ke každé ptákovině je alespoň trochu šprochu!

    • Protože je tady spousta primitivů, kteří neznají historii a nevidí si na špičku nosu a vulgarity jim jsou vlastní.

      • Zemřel člověk.
        I když nemusím Habsburky a tenhle rod se vyznačoval v historii většinou (ne vždy) protičeskými postoji, tak před majestátem smrti je potřeba zachovat alespoň nějaký čas pokoru a vzdát se žlučovitosti.
        Ať mu tam nahoře vystaví spravedlivé posouzení. 

        • Předek Schw... kolaboroval s fašity. Schw... byl členem sionfašistického Bildelbergu. Když se jej novinář zeptal, co tam řešili, odpověděl, že se bavili o ženských. Schw... prolomil Benešovy dekrety aby dědil - a to tak, že i když mu bylo po čtyřicítce, tak se u strýce v Rakousku nechal adoptovat a pak mohl u nás dědit. Měl nenasytnou touhu po penězích, majetcích. Jednou, když byl vedoucím kanceláře Havla řekl, že Češi brzy nebudou mít co žrát. Stačí ?

        • Naprostý souhlas.

      • janhrom

        ano jsi primitiv Občane to už víme

      • Proto by nebyla diskuze ani kdyby umřel Babiš nebo Okamura?

        • Ani ti dva jmenovaní to tady nemají "na věčné časy a nikdy jinak" (ne, že bych jim přál něco zlého, i když to nejsou mí "favoriti").

    • Proč není diskuze k úmrtí pana Švarcenberga? 

      Protože se bojí pravdy.

  • janhrom

    Bravo Trump

  • Už se těší na americké prezidentské volby. Zas po velmi dlouhé době přepnu TV na ČT a budu sledovat jejich zoufalou snahu ukázat "pravdu". Jak budou zpovídat zde žijící amíky a jako náhodou, si všichni budou přát, aby Trump nevyhrál. Podobně se bude ptát i v USA redaktor ČT tam poslaný. Ukáží nám pět otázek a odpovědí amíků, kde se shodnou, že Trump je hrozný a oni se po jeho zvolení odstěhují do Kanady.

    A divák ČT se nikdy nedoví, že ty otázky byly položeny dvaceti američanům, ale těch zbylých patnáct se zvolením, Trumpa souhlasí (a proto jejich odpovědi nebyly do vysílání zařazeny, pro svoji "nevhodnost). ČT nemusí lhát. ČT stačí to, že bude divákům předkládat pouze vybrané zprávy (ty vhodné) a naopak nevysílat ty, co se prostě nehodí (nevhodné). Mediální pracovníci se sami pasovali do role informačního Boha, který ví, která pravda je pro vás dobrá a naopak, která pravda by vás mohla špatně ovlivnit.

    Už aby ty volby byly 😀

  • V tom má Trumpeta pravdu. Nebo se i USA stanou bezvýznamnou a vyžranou zemí od kobylek.
    Podívejte se, co se děje v Londýně? Britský ministr musí utéct před uslintanými slimáky, dva poklidní Britové jsou odvedení Policií, protože se na ně vrhlo pár bytostí z planety Hamás.

    Kdo vládne Británii? Britové už to nejsou. 

    Asi tohle nechce Trumpeta doma. 

    • Hamás... jaksi, existuje v pásmu Gazy... Problémy nyní dělají v Británii Palestinci podněcovaní radikálními muslimy, šaríisty. Třeba z Al-Kajdy. Základní politická násobilka. Můj táta říkával na podobné postoje: Ho.no jako fík, jen když to křupne. Překrucování faktů postačí když ponecháte našim lžimédiím.

      • Dva nicky máte kvůli zlostné cenzuře? To bych docela pochopil. 
        Buďte tak laskav a sdělte mi, která fakta jsem překroutil. Děkuji.

      • Jestli jste členem Hamásu jebo jeho radikálním příznivcem (třeba i v Británii), není jaksi zas až tak velkým rozdílem.

        • Zase špatně... Palestinci demonstrují především proti okupaci ze strany Izraele, sionisto. To je zase vyšší matematika, co ?

          • Viz článek Milana Mikuleckého uveřejněný dnes:

            "Podivná koalice neonacistů, často extrémních levičáků, uvědomělých novinářů, pokrokových studentů a jejich pomatených profesorů, ekologických a LGBTQ aktivistů nepromeškala snad ani den, aby naprosto nestydatě začala útočníka – Palestince vydávat za oběť, a oběť, tentokrát a v tomto případě jednoznačně oběť, tedy Izrael, vydávat za útočníka."  Takhle tomu máme rozumět?

          • A z toho automaticky vyplývá, že tito demonstranti nepodporují teroristický Hamás, že vy matematiku? 😀

            • To si přizpůsobujete fakta. Jako vždy. Automatický sionisto.

              • Reakce na příspěvek:

                Pod to bych se podepsal. Jinak by snad musel spáchat humanitární sebevraždu.

  • gaheris

    To ještě nic není, to pan Rosák prohrál manželku a když jí to řekli tak chtěla aby jí v hotelu přihlásili pod jiným jménem, a ty ostatní prohraný taky! Informace na Centrum.cz.

  • Kluku jeden! Tady se ti drží palce.Aby to vyšlo.Aby byl vyhnán senilní stařík Bidet.Který plantá páte přes deváté.Padá na schodech i ve volném prostoru.A panáčkuje do Kyjeva o 106! To třeba aktuálně zatočila s Londýnem propalestinská verbež.Kde to jsme aby se hadráci v Evropě srocovali a vyhryzovali na zdejší lidi? Nelíbí se ti tak se pakuj. Doma by to žhralo větvičky a pilo vodu ze studánky.Tady to huláká v ulicích, chce to lidská práva a má to požadavky.

  • Tohle Trumpovi přitáhne hodně voličů a nedivil bych se kdyby vznikly demonstrace za jeho zvolení. A demonstrace Palestinců v EU ? Hamás se inspiroval organizací Islámský stát, aby zahájil útok na
    Izrael; i když to celé bezprostředně zosnoval Mosad a USA. Nyní Islámský stát využívá útoku Hamásu k získání nových
    stoupenců a mobilizaci svých členů, a to už je o šaríi. Tedy pozor na to, jak toto vzniká: Od demonstrace proti židům, proti okupantům z Izraele, k radikalizaci až po šaríu. Asi by se mělo zejména v Germáni intenzivně zatýkat, a to i s pomocí armády. Jinak se to nedá zvládnout. A - děkujeme Adolfo Merkelová. Populární politická síla Sahra Wagenknechtová, německá politička, ekonomka, členka Německého spolkového sněmu a předsedkyně strany Die Linke takhle nasbírá hodně voličů a sympatizantů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit