Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • americké teroristické státy to dělají pořád stejně, jejich vedoucí teroristi v pentagonu mají jednoduché mozky a nic jiného nevymyslí, zaútočit na své spojence pod falešnou vlajkou a pak tvrdě trestat jakože pachatele a tak třeba z Asada udělají plynového řezníka, přitom ten plyn tam přivezli oni, nebo ty dva činžáky v NY podminované od CIA obětovali 3000 vlastních lidí, jen aby měli záminku k vraždění po celém světě

    • Hmm, a co svaz sovětských teroristických reservací? 😯

  • Proč se vede diskuze o něčem jiném?

    USA je největší zlo současného světa. Je to arogance sama. 

    Dělají si, co chtějí a nikoho se neptají. Ta neskuečná drzost vyplynula už z toho, že obvinili Írán z napadení lodí. Při tak zásadním konfliktu vůbec Amíci nepotřebují prověření. Video není vůbec průkazné. Copak je v tak závažném případu možné postupovat tak, jak Amíci? Vlastně ano - oni si mohou dělat, co chtějí. 

    Je to jako u nás v 50.letech. Stačí obvinění a hned je vše jasné. 

    A vůbec se neprověří, zda ten americký dron náhodou neporušil bezpečný přelet, zda nebyl náhodou už tam, kde nesmí. A v tom vidím další zákeřnost USA. Jde o provokaci, kterou sami potřebovali vyvolat konflikt. 

    Je to pořád stejné.

  • Nacismus 30. let nebyl návratem do středověku. Historik Whitman dokládá, že norimberské zákony nebyly barbarskou anomálií, nýbrž že šlo o právní normy opsané z tehdejší rasových zákonů v USA. “Nacističtí právníci považovali Ameriku – a nikoli bezdůvodně – za inspirativního světového vůdce v oblasti rasové legislativy,“ píše Whitman. Ve 30. letech minulého století představovaly americký Jih a nacistické Německo dva nejotevřeněji rasistické režimy na světě. Jejich elity i značná část občanů byli hrdí na to, jak dokázali připravit černochy, respektive Židy o jejich občanská práva.
    • Když se nacismus nabarví na červeno, přidá se k tomu trochu machorky a vodky, tak je z toho komunismus. 😍

      • Kdepak, jakmile začne hovořit odborník, hned je to znát. 😛

        • Máte zřejmě na mysli toho pisatele s nickem co provádí defekaci na Tiscali. 😍

          • Myslím prostě odborníka. Na to, či ono. Naposledy kupříkladu na komunismus.

            Jistě přijde brzy "výživné" téma na dnešní srocení frustrovaných lidí z Prahy. To si užijeme.

            Budou lítat bolševici, rudokožci - to bude opět paráda. 😛

      • josef.chmela

        Že tě stále baví tady opakovat ty tvoje blbosti. Frustrace z toho, že jsi póvl, je strašná, že?

    • Nacismus byl poražen ale bohužel nebyl zničen. Američané v rámci operace "Kancelářská sponka" převedli tisíce Nacistů k sobě do USA. Na nich de fakto vznikla proslulá CIA a Nacisté posléze získali nad USA kontrolní vliv. Proto poslední půlstoletí pozorujeme u Ameriky agresivní a zrůdné praktiky jak napadají jeden stát za druhým, mučí lidi, terorizují kdeco a kdekoho a pokrytecky u toho žvaní o jakési fiktivní demogracyjy. To co se poslední roky v USA děje, je právě pokus, kdy se Trump s pomocí amerického lidu snaží vzepřít nacistické hydře a vzít si svou zemi zpátky. 

  • KIMCID

    Dnes slavíme operaci Bagration

    • To bylo to, jak se hrdinná anglo-americká vojska vylodila v Normandii, a při svém vítězném postupu zachránila nejen trpící Evropu, nýbrž také obsazený Sovětský Svaz a při svém vítězném postupu na východ napadla a zničila japonská vojska  v Mandžusku? 😀

      • Realisto, nebýt všestranné materiální pomoci, kterou USA poskytly CCCP během WW2, tak by se dnes v Moskvě mluvilo německy a místo fýrera Putlera by uctívali Führera Hitlera.😉




        • Doporučuji Vaší ctěné pozornosti milý Občane následující článek. Pokud tedy oficiální stránky europortál nepovažujete za mstivého agenta Moskvy

          https://www.euportal.cz/Articles/19152-banky-velke-britanie-a-usa-financovaly-nastup-hitlera-k-moci-rockefeller-morgan-ford-sokujici-fakta.aspx?fb_comment_id=1661051917335216_1661752070598534

        • Vážený Občane, pokud jste tak sečtělý, jak se jevíte a tak objektivní - potom očekávám, že také uvedete strukturu a výši zbrojních dodávek, které U.S.A. poskytovaly fašistickému Německu a jeho spojencům.

          Najít to můžete snadno. A že toho nebylo málo.

          Nebo se Vám tato čísla už tolik nehodí? 

        • josef.chmela

          Zase jen kecy. Byly to asi 4% potřeb Rudé armády.

        • KIMCID

          Co přesně je z toho ta pomoc jmenuj.(možná tak letadla?)

          Do bitvy šla Rudá armáda s impozantní silou. 1. pobaltský, 3. 2. a 1. běloruský front měly 2,5 miliónu mužů, 22 000 děl a minometů, 2 000 kaťuší, 4 080 tanků a samohybných děl a 6 000 letadel.[2] Bojů se též účastnilo dálkové letectvo a Dněperská válečná flotila, významnou složku tvořilo zhruba 150 000 partyzánů na území Běloruska a Litvy. Koordinované partyzánské akce začaly již dne 20. června 1944.

          • KIMCID

            Jinak tu pomoc Občane nikdo ze začátku obratu války, nikde tady (na tiscali)nezpochybnil.Ta ale jen pomohla rozpumpovat obra.Který se zastavil až v Berlíně.

        • Kdyby tvoji chlebodárci a nadřízení z FEDu nesponzorovali Nacisty a nepostavili jejich průmysl na nohy, nemuseli na revanš pomáhat hasit požár, který sami založili a posílat pomoc Sovětům. Tvé argumenty mají logiku žháře, který podpálí vesnici a pak se chlubí jak pomáhal vyčerpaným hasičům  nosit kyblíky vody.

  • No tak Íránci jsou také pěkní baziliškové, ale kačer Donald si asi spočítal, že by mohl taky dostat přes zobáček.

    Íránci by nějaký ten úder přežili, ale nevím, jak by koukali McDonaldi, kdyby to párkrát prásklo u nich.

    A že je to dneska nakrásně možné už si umí spočítat i v U.S.A. Možná je to to jediné, co jim brání. 

      

    • Už tam plavou i Indové, takže konflikt, vyprovokovaný usraelci, by byl asi velkej průšvih.

  • Trump moc dobře ví, že nacistická tajná vláda zvaná Cabal stojí za útoky na tankery a všemi provokacemi. A že se ta verbež snaží rozpoutat další válku za účelem udržení své ztrácené moci a krachujícího vlivu. Doufejme že tu chátru z FEDu udrží na uzdě. Poslední kdo se ji snažil zkrotit, byl Kennedy, tak snad má Trump dostatečnou ochranu proti svým vnitřním nepřátelům.....stačí vidět jak jejich zdejší poskoci hysterčí pod taktovkou svých zámořských nacistických pánů proti Zemanovi, Putinovi a dalším.....Trump má tuhle špínu přímo uprostřed vlastní země, má mnohem těžší pozici než my tady......většina z nás si zjevně nedovede představit tlak kterému musí Trump čelit......

  • Karel

    Nejspíš to byly zpravodajské služby co Trumpa odradily od útoku. Prototože když vám na  území Iránu vypnou americké návodčí a systémy navádění na zničení cílů(není to Sýrie od které se po zničení 2 radarů Pancíř poučili) které jsou tam určitě přítomny nemá cenu na slepo útočit a možná se jim podařilo narušit i společně s Číňany a Rusy GPS.

  • Je úsměvné jak jsou tady Putlerovi agenti zase aktivní, jako v padesátých letech minulého století za starých rudých časů. Zase tady šíří bláboly náčelníků východostepních nájezdníků v očekávání, že jim to tupé ovce sežerou. 

    Jinak USA dělá chybu, že se s islamáky "maže". Měli by si vzpomenout jak Japonci za WW1 "zlobili" a pak se jim dostalo "poučení" v Hirošimě a Nagasaki a jak jsou panečku od té doby hodní. Byla to tragedie, ale mnohem větší tragedie by byla nezasáhnout. Svět zatím spěje k tomu, že k islamákům se přidají komunisti a přelidněnost Země bude vyřešena. 

    • KIMCID

      Tohle je podle tebe jednání se suverénním státem?:

      https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/jednejte-s-nami-nebo-zautocime-vzkazali-americane-do-teheranu-prostrednictvim-omanu-40287425

      • KIMCID

        Dobry den otevřte nám dveře a povídejte si s náma nebo vám je vykopnem?

  • Trump by se měl  vystříhat takových aktivit, na jejichž základě může být nálepkován jako váhající střelec či politický avanturista apod. Trump stojí v čele USA a proto si nemůže dovolit vážné mezinárodní problémy jednoduše vysedět a oddávat se nekonečnému váhání, jak to dělá například Merkelová. USA nemohou uplatňovat na globální politické šachovnici hloupou politiku merkelovského či eurohujerského střihu. Precedentem může být postoj J.F.Kennedyho v době karibské krize, kdy Kennedy vyvedl Ameriku z nebezpečí světového jaderného konfliktu.



  •                                               Má strach!

    • Strachem už byli vybaveni naši lovící předkové, aby se nepouštěli do sebevražedných akcí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit