Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neříkal taky ten čobolský lump neodstupim, nikdy neodstupim..

  • Vždy si říkám , že informace z ofice medii jsou značně podezřelé a servírují nám to jako na stříbrném podnosu. Většinou se potom ukáže ta tendečnost medii . Je to logické protože každého reportéra někdo platí. Nezavislé zpravodajství už ani nepamatuji a myslím , že plno reportérů už ani neví co to je. Trochu mi nezapadalo do souvislostí , že by se Trump nechal tak jednoduše odstavit od moci a zrovna člověk který v tom marasmu je celý život. A najednou to dává smysl. Podle neověřených informací byla celá demonstrace jako kamufláž pro zabrání důkazů korupce a podvodů. Ono totiž při vniknutí do chrámu demokracie nebyly jen výtržníci ale i organizované skupiny s různým zadáním. Jedna taková jednotka měla zadání zabavit notebboky co zůstaly na stole a jestli je to pravda ???, Tak to bude hodně veselo.  Asi se dočkáme velkého zvratu. Počkám jak se věci vyvrbí. Myslím , že některým čelním představitelům bude hodně horko.

    • Zdejší média byla důvěryhodná snad jen začátkem devadesátých let. S rozpadem Československa, výprodejem státního majetku a rostoucího zadlužení díky zkorumpovaným stranickým sektám, které se vžily do role poskoků americkým pohůnkům, objektivita médií zmizela jak pára nad hrncem. Dnešní mainstream je formou různých pák a pobídek jen propagandistickou troubou Deep State. V principu se opakuje situace, kdy tisk rozhlas i televize před sametem byl pod kontrolou tehdejší strany a vlády. Jen ten internet monopol Bilderbergu na informace narušuje. Sice je snaha o cenzuru a blokace, ale netová trhlina je přece jen hodně velká. O médiích na západ od nás je zbytečné mluvit. Ta jsou pod kontrolou Cabal už dávno. Ostatně měli na získání kontroly víc jak sto let času po schválení zákona o Federální rezervě. Peníze pro ně nejsou problém. A kde nestačí peníze, nastoupí školení vrazi z CIA nebo demogratycké armádní bombardéry.

  • Po celém světě se šíří , že ti údajní radikálové dělající tam bordel nebyli stoupenci Trumpa, ale provokatérská verbež z Antify, která se infiltrovala mezi Trumpovy pokojné demonstranty. Někteří z Antifáckých provokatérů byli dokonce identifikováni. Ochranka ty provokatéry schválně pustila dovnitř kapitolu aby to zapůsobilo na dav pokojných demonstrantů jako spouštěč násilností. Snad si nemyslíte, že Antifu tam poslal dělat bordel Trump a kdo to byl není tak těžké si domyslet. Tohle všechno ale v našem mainstreamu úporně tají. Podle mainstreamu za všechno prý může jen ten zlý Trump. Potom věřte prolhanému mainstreamu.     

    • no nevim ale jeho kecy typu  "nikdy neodstoupím"  tak nějak k  demokratickým principů nepatří , a prej i ten čobolskej hnup nenosí červenou čepičku "česko first " a i heslo best of covid má jiný význam. (teda ono má jiný význam po slunečném jaru v létě než po posra.ém podzimu v zimě ) Možná že mu to přeloží ta panmáma z financí .😎Jo a blatníček perlil  , očkování chrání především svého nositele - světe div se , to mu musel narychlo vysvětlit Vojtěch , alespoň nějaká jiskřička v tej tmě .


      Tak do jara R<1

      • Všichni jsou "hnupové, čoboláci a mají jen keci" Za to ty jsi vrchol inteligence a životního úspěchu. Když nemáš argumenty, tak celý text napíšeš v "boltu"  trochu málo!!!

        • pozdrav z Malediv ?

          • Cestovat na Maledivy v době krize cestovního ruchu za dampingové ceny je jako jugoška s paštikama. To co ušetříš na ceně zaplatíš za testy při návratu, ale to je pro tebe asi složité. Hodně zdraví.

            • dík , budeme to potřebovat tak R<1 , jo a to písmo , já na to líp vidím , to už tak někdy život některé věci opotřebí😎

              • Reakce na příspěvek:

                Souhlas a ten "bolt" není špatný nápad!!!! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit