Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Silná,sjednocená Evropa nebyl špatný návrh.Ale kam ji dostal establishment současné,slabé Evropy, zažíváme tristně.Přitom je nasnadě,že silnou vládu mohou tvořit autoritativní politici.A ty v Evropě jaksi zanikli,lépe řečeno,jsou v kostnatělém stavu v typech p.Hollanda a p.Merkelové.A kolem nich se točí Evropa v beznadějném kruhu,neboť vláda evropská vlastně neexistuje.A to vyhovuje především p.Merkelové a odcházejícímu p.Hollandovi.Ti dva,ještě s požehnáním Itálie a Španělska, vedou EU k rozpadu.A přitom to začalo tak dobře......
    • Ano, a Angličané místo předložení nějakých návrhů na řešení problémů práskli dveřmi jak pubertální fracek "když nebude po našem tak uděláme Brexit". A tomu říkají spolupráce.

      Kdybychom si nebyli rozbili Rakouskou monarchii, ale snažili se ji reformovat, tak by tady dnes bylo něco jako Středoevropská konstituční monarchie se sídlem panovníka v Praze na hradě, a sídlo EU by možná nebylo v Bruselu, ale v Praze. A mohli jsme tak navázat na úsilí a cíle Karla IV. Jednacím jazykem v EU by nebyla angličtina, ale němčina nebo francouzština. Můžeme poděkovat našim národoveckým slavjanofilům v 19.století...

      Holt za blbost se platí. A komu vyhovuje rozhádaná a oslabená Evropa? No přece ruskému rádoby carovi, aby zase mohli udělat nájezd do Evropy a splnit tak dávný sen ruských vládců, zejména Džugašvilliho a vydrancovat a zotročit Evropu až po Atlantik.
      • tak bohužel, když se z Vaší manželky postupem času stane nesnesitelná kráva, se kterou je jakákoli dohoda nemožná a ještě k tomu neustále rozhazuje i Vaše peníze, tak také "prásknete dveřmi", odstěhujete se a rozvedete. Na to nemusíte být "pubertální fracek".

        Rakouskou monarchii jsme "si nezrušili" my, zrušila ji smlova podepsaná mezi Evropskými státy v září 1919 v Saint-Germain. Kdyby pitomý Franc Josef nerozpoutal vyhlášením války Srbsku posléze světový konflikt, nemusel v důsledu porážky přijít o trůn... To jste se mohl dočíst i v učebnici dějepisu pro základní školu.
      • Kterého "Džubašvilliho" má asi Hmm na mysli? Toho, co se mu (jí) zjevil po pořádné dávce kvalitního matrošu a křičel, že jde "vydrancovat a zotročit Evropu až po Atlantik"? Druhý den se pak Hmm probudil (a) u Chocholouška v separaci. Nebo, že by si Josip Visarionovič změnil jméno? Podle premiérky Theresy May, Angličané Brexitu spolupráce neříkají, i tady si Hmm jen žgryndá přes pysky!
        • Děkuji za upozornění, už jsem ten překlep opravil. *3*
          Pokud jde o to vyhrožování invazí až po Atlantik, doporučuji zopakovat si dějepis.
          • Tak si jeste oprav ten druhy preklep........ *3*
        • Naprosto presne....., blb , ktery neumi ani poradne napsat Stalinovo jmeno.......a napsal jmeno uplne nekoho jineho a navic gramaticky spatne......hlavne ze poukazuje na to , ze pisu bez interpunkce..... *1*....omluva Hmm, ta interpunkce byla pro my
      • ...aby ZASE mohli udelat najezd do Evropy a splnit tak davny sen ruskych vladcu......
        Ctu spravne ZASE?? Jaky byl ten jejich posledni najezd do Evropy....myslis 1968???? To nebyli jen rusove, ale cela Varsavska smlouva mimo Rumunska.......a tezko to lze povazovat za najezd, kdyz jsme byli v socialistickem bloku..... Co vim tak odbornici na najezdy je USA potazmo NATO......pod zaminkou rozsirovani demokracie a podobnych plku , bez mandatu OSN se rozmlatila Jugoslavie, Lybie, Syrie,Irak,Afghanistan....Guatemala....atd......Pouc me o zase najezdech ruska......jsem jedno velke ucho.......Jsem zvedavej co odpovis krome Afghanistanu.....kde to bylo diskutabilni....a byla to evidentne zastupna valka USA a take jimi vyprovokovana
        • Borisi, ty máš o tom roce 1968 jaksi v hlavěnce pomateno. Měl bys mít přes svůj příspěvek orazítkováno "dezinformace".
        • Bornysi,dobře reaguješ,stojím za tebou a na toho vola sluníčkářského se vy..r.To je normální provokatéřský malomocný blb.Vůbec mu už neodpovídej.Ať se ti daří !
        • Z malého Moskevského knížectví se neustálými nájezdy během několika staletí stal CCCP zabírající šestinu světa.
          Poslední nájezd do Evropy byl v r. 1945. Předtím se nejdřív spojili s "hnědým" socialistou Hitlerem (Pakt Molotov-Ribbentrop) a když se rozkmotřili, tak dostali od USA všestrannou bohatou pomoc a udělali nájezd do Evropy půlku ji vydrancovali. A jelikož lup prošustrovali, potřebovali by ho zopakovat
          A ty další jmenované země? To je důsledek tzv. "národně osvobozeneckého boje", kdy CCCP podporoval v oněch zemích různé bandy dobrodruhů a zločinců, které svrhly legální vlády a nastolily chaos.
          • Rikas najezd v roce 1945???? Si asi delas prdel,ne? Jak myslis, ze by Evropa dopadla???? Ze by ji od nacku osvobodili americani???? A myslim , ze to rozkmotreni paktu o neutocni, zacali sami nemci planem Barbarossa.....ale nejvetsi duvod na poruseni tohoto paktu mela ANGLIE, ktera vyhlasila Nemecku valku a nechtela s nim uzavrit mir i po nekolika urgenci o uzavreni miru z Nemecka.Posledni navrh mel v planu udelat R.Hess,ktery se do Anglie vydal sam letecky , pres odpor Hitlera......Nasledne Anglie na oko pro Nemecko "jednala" s Ruskem,ale nic s ruskem nevyjednala. Coz na Hitlera pusobilo, tak, ze se Anglie paktuje s rusama a ze by je rusove mohli napadnout.....a proto otevrel plan Barbarossa, coz bylo Hitlerovou nocni murou otevrit dve fronty......a to byl cil Anglie,ktery si splnila, oslabit nemce a zatahnout do konfliktu rusko,aby bylo pokud mozno nemci zniceno, ci smrtelne oslabeno,coz se malem povedlo. Nepocitalo se s tim, ze se rusko ubrani(to nebylo v planu).....a posleze byl plan takovy, ze by se spacifikovalo oslabene hitlerovske nemecko vycerpane na valce s ruskem a tim by mely anglosasove komplet celou Evropu pod palcem......Takze potazmo vzato, ze byl konflikt takto rozsahly, ma svuj drtivy podil viny Anglie, ktera do tohoto stavu Nemecko umyslne vmanipulovala....opet pro svoje vize a cile geopolitiky.
            • Ještě že Borysi Tvůj příspěvek nečte nějaký odborník přes historii, ten by se divil, jak se přepisuji dějiny Evropy *1*
  • EU zničila Merkelovská klika která sem natahala miliony nelegálních migrantů.
    Porušila tím všechny naše evropské zákony. Každé zabití, znásilnění a krádež ze strany nelegálních migrantů jde na jejich konto.
    Myšlenka EU byla původně dobrá - společný trh a obrana. Ale postupná snaha podřídit všechno nikým nevolené evropské komisi je jen napodobením dřívější snahy SSSR podřídit a kontrolovat vazalské státy východní evropy. A to většina lidí po právu odmítala a odmítá to i nyní v novém bruselském hávu.
    Srovnání s USA nebostojí. Ta vznikala jako přistěhovalecký guláš kdežto my máme vlastní dlouholeté tradice národních evropských států.

    Merkelová Junker a spol znechutila EU v očích občanů tak jak by to nedokázala ani celá armáda ruských propagandistických trollů. Buď se EU změní nebo zanikne.
    • Evropa bude tak malá, jak si ji sami uděláme. K naší malosti přispívá jak přehnaná a přebujelá (bruselská) byrokracie, tak i nezvládnutí migrační vlny, nejapné "politicky korektní" vyladřování, neschopnost bránit evropské hranice a neschopnost domluvit se o skutečně důležitých věcech. I proto všechno odchází Británie z EU (a dělá ji tím krokem taky menší). Výborný obchodník Trump toho bude samozřejmě využívat, pokud budeme takhle pokračovat. Na druhé straně snad to nás Evropany probudí a začneme s tím něco konečně dělat místo bezduchého "politicky korektního" tlachání.
    • Zakládat EU pouze na společném trhu a obraně, to je málo. Evropské země spojuje něco mnohem hlubšího, a to je anticko-judaisticko-křesťanská civilizace.

      Vytváření jakýchsi "národních" států je velice zhoubné. Co je to "národ"? Podle pomatených "buditelů" z 19.století prý lidé mluvící stejným jazykem. Což je samozřejmě nesmysl.
      • Multikulturní socanští cvoci z vedení EU vám za váš příspěvek zatleskají.
        Oni také chtějí zničit naše národní státy a občany proměnit na smíšenou masu černo
        bílých primitivů. Šéfka švédské ČSSD si postěžovala na původní bílé občany kteří jsou překážkou při vytváření nového barevného švédska.
        Další socanská šílenost je dorovnávání - pracující tvrdě dře na peníze ale nemakačenkům na dávkách socani peníze dorovnávají. Rovnost je však utopie a hlavně demotivující nesmysl. Kdo pracuje má se mít lépe než lenoch. Ne srejně jak prosazují socani.

        Národní evropské státy mají dlouhou historii. To nezměníte ani nezničíte. Vždy budeme češi a němec němcem. Evropan je pouze umělý termín. Právě váma prosazovaná centralizace ničí EU a štve občany. Brusel chce řídit vše: od názvu másla po rozměr tašek a o takovou neomarxistickou buzeraci v novém hávu většina lidí nestojí.
        • To polemika s Hmm:
          Bývaly doby, kdy "národnost" se chápala "zemsky": kdo se narodil v Království českém nebo tady měl pozemky, byl Čech. A bylo jedno jakým jazykem mluvil. I těch 27 českých pánů popravených po bitvě na Bílé Hoře mluvili německy, někteří snad znali pár slov česky. Až v polovině 19.století Čech s typicky "českým" jménem Josef Jugmann hlásal, že Čech je ten kdo mluví česky, kdežto ten kdo mluví německy je Němec.

          A co "chce" Brusel? Vždyť tam máme své zástupce, které jsme si zvolili. To že někoho nezajímá "nějaký Brusel" a nejde volit, protože ho zajímá jedině hospoda v jeho Horní Dolní, to je věc jiná.
        • Všichni takoví "dobráci", kteří přejí různým migrantům, ale i nefachčenkům měrou vrchovatou by si měli uvědomit prastaré motto:
          Kdo nepracuje, ať nejí!
          A hlavně, milí migranti, pamatujte si:
          Bez práce nejsou koláče!
    • Jinak stačí sledovat zahraniční média a máte jasno. Soros dává miliardy na africké migroše.
      Jeho lidé černouškům slibují že v Evropě dostanou paláce a ženské zdarma . Proto jsou tu pak černoušci tak překvapeni že mají žít v paneláku jako my.
      Soros investoval do kampaně Clintonové a když zvítězil odpůrce migrace Trump tak na něj vytahuje špínu.
      A se Sorosem je jedna ruka i další článěk migračního řetězu Merkelová.

      V zahraničním tisku jasně stojí že evropské lodě které mají bránit přílivu migrantů místo toho černoušky z Libye nakládají na lodě a dovážejí do evropy.
      Je to řízená invaze na destabilizaci a oslabení EU a podílí se na ni vedení EU:
  • Evropu nejvíce rozvrtal jeho ušatý předchůdce. Trump konečně pojmenoval věci pravými jmény. Merkel uvedla Německo do chaosu, to je pravda. EROpapaláši jsou neschopní vést trafiku, natož 27 států, to je také pravda. NATO je zkostnatělé a Evropa by měla být schopná se ubránit sama a ne se spoléhat na velkého bráchu, to je svatá pravda. Tak co tomu Trumpovi ti evropští neomarxisté vlastně vyčítají??
    • ušaté černé torpédo se vrací zpět do afriky na strom, a zase budě žrát banány
  • Donald Trump rozvrtává Evropskou Unii jen tím, že o ní říká pravdu.
  • Docela jsem se u tohoto clanku pobavil, pulka obsahu pisalkovske spekulace o budoucnosti vztahu Trumpa a Evropy a pulka nesmysly......a vrchol vseho je tato veta: Věří, že rozdrobenou a slabší Evropu snáz převálcuje, že s jednotlivými státy udělá výhodnější obchody, než se silným ekonomickým blokem. Ten kdo to psal to nemuze myslet snad vazne......silny ekonomicky blok?????? Kde je ten silny ekonomicky blok???? Poucte mne prosim....byla tim snad myslena EU, ktera je ekonomicky doslova pred krachem? Kam se v EU podivate ,tam to nefunguje(nejen hospodarske hledisko).....a jedine na co se EU zmuze je ze pres ECB chrli do obehu nove miliardy eur pro ozdraveni ekonomiky, ktere porad ne a ne prijit!!!! Halooooo, pane redaktore vzbudte se....,budicek......a pokud nespite a jste vzhuru , tak mi taky toho trochu poslete, protoze to co tam zrejme berete, musi byt fakt dobry matros.....,ja chci take.......!
    • my víme sajmom, matros, nauč se psát háčky a čárky ty analfabete
      • Hluboka omluva , ve skole jsem se to nenaucil. Nicmene k TEMATU prispevku a nikoliv PRAVOPISU, neco nemate??? Pokud ne, tak byste mohl jednat tak, jak rekl jisty stary
        klasik: "Blahoslaveni budiz ti , kdoz nemaji co rici, a tak drzi usta...!"
  • Zmatení jazyků v podání multikulturních socialistických blbů v EU a sluníčkářů.
    Plnou pusu demokracie ale běda když ve volbách nezvítězí favorit této samozvané elity.
    To je křiku hromů a blesků. Těmto soudruhům nějak uteklo že hlavní rys demokracie je právě možnost volby,. A dalším rysem je uznat porážku ve volbách.

    Máme prý dávat miliardy na nelegální migranty protože je třeba být solidární. Pak je ale otázka proč stejní dobroserové nepomáhají pracující chudobě v EU? našim vlastním bezdomovcům kteří jsou v každém městě a proč na nemocné děti musíme pořádat víčkové sbírky? Na ně peníze nejsou? Na ně solidarita neplatí?

    Rasismus skutečně v EU bují. Černý a cikánský rasismus skutečně utlačuje domácí bílé obyvatelstvo. Stačí porovnat rozsudky soudů, Bílý po útoku na cikány dostane tvrdý trest. Hnědoušci a černoušci po útoku na bílé dostávají směšné nízké tresty
  • Po inaguraci začne převlíkání kabátů a "vlezdoprdeství" bude mít konjukturu ! *11*
  • Na Zemi není pitomějšího tvora, než je český novinář...
    • Malá poznámka k úrovni většiny českých novinářů: Trump NENÍ prezidentem Ameriky, ale jednoho státu, USA!!! To, že je prezidentem Ameriky by velmi neradi slyšeli v Kanadě, a to nemluvím o střední a jižní Americe!!!! *12* *12*
  • Jiri.Prokes
    Trump Evropu nerozvrtá, protože ji už rozvrtal ten keňskej machmetán. *16*
    • ten s nobelovkou za mír?
      • prý má teď dostat nobelovku za válku, jako největší válečný štváč světa
  • "Novináře dělím do dvou skupin. Tou první skupinou jsou normalizační komunistická práčata. Tento typ pokládám za novinářské prostitutky a hluboce jimi pohrdám. A pak je druhý typ novinářů. A to nejsou jen hlupáci, to jsou sebevědomí hlupáci, kteří píší o všem a nerozumějí ničemu. A tito hlupáci spolu s novinářskými kurvičkami vytvářejí mediální prostředí v této zemi."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit