Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zatím za humny: http://www.protiproud.cz/politika/3451-nemecko-zlocinecke-syndikaty-si-porcuji-zemi-casovana-bomba-za-nasimi-humny-kseft-s-imigranty-vynasi-vic-nez-drogy-proc-jiz-stat-neklade-odpor-berlinu-vladne-deset-klanu-prichazi-pravo-dzungle.htm

    *13*
  • Ratlíci asi zase kničí!!! Pamatujete? Olympic Watch bylo sdružení, které si kladlo za cíl "uspořádání Letních olympijských her 2008 v demokratické a svobodné zemi." Tedy změnu režimu v Číně!! Ve vedení sdružení byly velmi aktivní české osobnosti. . Michael Žantovský s Janem Rumlem, ministr zahraničních věcí Schwarzenberg. Pamatujeme jak Jan Ruml soptil až do konce proti olympiádě v Pekingu včetnš volání po bojkotu. Jak to bylo všechno směšné, celý jejich humbuk od počátku. Co teď?
  • Doufám, že po této zprávě konečně přestanou rádoby sluníčkáři a volnomyšlenkáři blábolit a odsuzovat naší vládu a prezidenta ve vztahu k Číně. Neudělali totiž nic jiného, než právě prezident USA Trump. A pokud by to bylo málo, tak je možné si přečíst předchozí článek, kde se píše, že obě země v rámci návštěvy uzavřely smlouvy za miliardy dolarů. A naši představitelé opět neudělali nic jiného, než USA s Trumpem. Tak už prosím všichni "vřešťani" sklapněte. A nebo se předveďte, jak jste v názoru kovaní a vřeštěte a demonstrujte i proti USA a Trumpovi, že ctí jednu Čínu a obchoduje s ní.
  • Zrnanovi spolupráce z Čínou vyčítána, Trumpovi oslavována. Divnej svět?
    • Přesně tohle jsem chtěl napsat. Kdyby Zeman, nebo Okamura chválili čínského prezidenta a uzavírali s ním dohody, tak by se Kalousci, Bursíci, Fialové, Bendové, Němcové, Langšádlové, Laudáti a další a další mínili pomátnout a ptali by se, co to má namenat, a že Česká republika nechce směrovat k Číně a Rusku, ale na Západ. Jsem zvědavý, jestli tito "politici", co byli tak rozhořčeni a rozzlobeni návštěvou čínského prezidenta v Praze, zejména kvůli Tibetu, budou stejně vehementně reagovat na amerického prezidenta Trumpa. Očekával bych od nich bouřlivou demonstraci před ambasádou USA, kde by všichni vášnivě mávali tibetskými vlajkami a přitom hlasitě požadovali svodný Tibet. Tak jsem tedy zvědavý, jestli se dočkám.
      Na obranu Trumpa lze uvézt, že si čínského prezidenta nikdy nevozil ve zlatém kočáře po městě jako např. anglická královna Alžběta. Ani u této příležitosti jsem nezaznamenal spravedlivé rozhořčení našich statečných politiků. Zkrátka Kalousek, Bursík a spol. se na královnu Alžbětu neosopili, a já bych rád věděl proč. Rád bych tomu totiž rozuměl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit