Přejít na výpis diskuzí
Trump zvítězil, vítejte ve světě nejistot
9.11.2016 | Pavel Jégl
159 příspěvků
-
V USA Trump, v CCCP Putler, v Turecku Erdogan, britský brexit, slimáci zaplavují Evropu, cpe se sem Číňan a na Zeměkouli je už víc jak 7 miliard homo, prý "sapiens"... ona to Příroda srovná.
-
Havloidi mají jen týden na to, aby se otřepali z amerického šoku a ztropili 17. listopadu v Práglu nějakou další výtržnost... *4*
-
Nezmínil jsi agenta StB Miloše Zemana a jeho komunistickou bandu kolem Nejedlého a Zbytka. Zeman skutečně pohrdá lidem když nedodržuje zákony ČR které ostatní mají dodržovat.
-
...já jsem mu přál už na jaře a poslal mu vygravírovaný presidentský půllitr s jeho jménem...
a tak se tady konečně probudte a vykopejte 17.listopadu tu stbáckou vládu, soudce, prokurvátory, policajty a všechny úředníky co pohrdaj svým lidem...kterým jsou placeni...
jinou šanci už nedostanete !!!
my co máme vlastní názor a nemáme kde pustit slzu, jako amíci...si balíme kufry... -
Naivita některých pisálků je opravdu úsměvná.
Kdyby volby mohly něco změnit tak je dávno zruší.
Moc v Rusku , USA a Číně je v rukou hrstky bohatých zlodějů. A ti ji bez boje nepustí.
Kdyby je ve volbách ohrožoval nějaký mocný populární konkurent tak ho zabijí. Podivnou sebevraždou nebo nečekanou nehodou.
Politici celého světa jsou jen loutky. Jejich páni a loutkáři jsou za oponou. Naivní ovce je nevidí v televizi a tak si myslí že mají politiky co něco změní. Vedle jak jedle *2* -
Říká se - volit menší zlo...
U nás to neplatilo a neplatí a v USA - toť otázka...
Také se říká - čas ukáže...
U nás čas ukázal a nestačíme se divit nejen doma, ale i ve světě.... -
Marjanoviči díky, prostě díky, jsi (fakt) dobrej.. http://nazory.ihned.cz/c1-65511980-komentar-teodora-marjanovice-s-vitezstvim-trumpa-otaci-zemekoule-svuj-smer *1* *1* *1* *1* *1*
-
O jakém světě nejistot namazaný autor píše? A Clintonová byla jistota? Jedině cesty do pekla.
-
no raději na seznam nechoď :D
-
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/pan-nejistota-co-nevite-o-prezidentu-donaldu-trumpovi-protoze-to-o-nem-nevi-nikdo-3786
-
Děkuji za tip. Tiscali je prolezlé Putinovými agenty.
-
No a co? Show skončila, běžte ke strojům nebo do kavárny!
-
Na Ukrajinu, tam je totiž demokracie *1*
-
havloidům zmizely jistoty před očima.
-
V příští rok bude Čechbrexit.Kam havloidi s chátrou budou emigrovat?
-
S Donaldem Trumpem mizí jistoty. Nejen z Ameriky.
-
Chtěl jsem se optat novináře co napsal tak hloupí titulek.Kolik let žije ve světě jistot nebo žil?
-
Nemožné a neseriozní Tiscali.Já ty panflety z rádoby redaktory nečtu.Velké zklamání z Tiscali .Musím udělat postupný přesun na Seznam.cz.
-
Novinarsti blbci o svete nejistot. Na ty vase novinarsky kidy, lidi seroou..hi..hi..vy blbci novinarsti..hi..hi