Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Nač tolik humbuku? Celý pokrokový svět ví, že USA jsou největší teroristé na světě a neustále ohrožují mír ve světě. Takže je úplně jedno, který pokritec těmto největším teroristům světa dělá prezidenta.

    Pro překonání koronakrize bude Biden potřebovat peníze a tak mu nic jiného nezbyde než někde ve světě rozpoutat několik účelových válečných konfliktů a tím navýšit otáčky zbrojního průmyslu. A tak to půjde stále dokola. Nejlepší kšeft je kšeft se zbraněmi a to mají USA teroristé vyzkoušené a praktikují to již 1 století.

    Nejhorší pro svět je když kterýkoli americký šašek dostane moc do rukou.

  • Přesně tak. Když mnozí obviňovali Trumpa, že mu výhru zařídilo Rusko, žádné sociální sítě to nemazaly jako neprokázaná tvrzení. Kde byl v tu chvíli jejich "boj proti lžím a nenávisti"? A také nakonec žádný soud ta tvrzení nepotvrdil, tudíž se ukázalo, že to opravdu byly lži. Ale jakmile něco podobného tvrdil Trump, tak mu účty zamkli, aby "nepodněcoval nenávist".

    Snad každý musí cítit tu faleš, pokrytectví a lži. Smrdí to na dálku....

  • Pan Jégl se drží módního plivání na Trumpa.

    "zničil i to dobré, co pro Ameriku udělal."

    Ne, to dobré nezničil, to zničí až neomarxisté s Harrisovou v čele. Ovšem zdejší i američtí novináři, aby se nemuseli kát, budou totalitní praktiky chválit a dávat za vzor. 


  • Nechápu, proč se Deep State rozčiluje, když je Trump obviňuje ze zmanipulovaných voleb? Vždyť přesně totéž dělají oni druhým.....neustále obviňují každou zemi, kde náhodou nezvítězí jejich poskok z "falešných a nedemogratyckých voleb" ať je to Rusko, Bělorusko, Venezuela....a několik let obviňovali i Trumpa, že prý údajně ho tak dostali k moci Rusové.....a kdyby českoňský protektorát nebyl jen jejich poslušnou zadluženou rozkradenou kolonií, slyšeli bychom jejich věčné nářky i na Zemana (ostatně pokud si vzpomínám, párkrát to na něj semtam také zkoušeli) tak teď se prostě Bilderbergu jejich vlastní obvinění vrací......ovšem s tím rozdílem, že v jejich případě to obvinění z podvodných voleb BUDE EVIDENTNĚ PRAVDIVÉ. Co taky čekat od mocenské ch..try která použije veškeré nástroje, aby manipulovala svět a neštítí se lží, vydírání, teroru ani vraždy vlastního prezidenta, jak nám to předvedli v případě Kennedyho? 😉

  • Aaaaa zas nám dorazil Všeználek  Pavlík z redakce. Kdy jsi byl naposledy v USA? Mudrlante. Ortodoxní jádro Ameriky stojí pevně tady za Donaldem. Protože vědí z příkladů kterých jsou desítky, jak se manipulovalo s hlasy. A to jen to, co se šetřilo a odhalilo. Stojí za ním, protože postavil pevnou hráz proti ismámákům a přivandrovalcům. Jo teprve se uvidí jak se popere s osudem nový lžiprezident.

  • Dámy a pánové,

    dovedete si představit ty komentáře, kdyby se takové manévry, jakých jsme dnes svědky ve Washingtonu odehrávaly v Moskvě nebo Pekingu?

    To by bylo řečí o lidských právech, o diktátorech, o strachu z vlastních lidí apod. 

    Nemám z toho dobrý pocit a tak v duchu srovnávám bezpečnostní opatření na našem Hradě a tím, co se odehrává teď v "nejdemokratičtější zemi" světa.  Copak by asi Bidenovi vzkázali kouzelníci z Prahy 6?

  • Makak

    Joe a Kamala přicházejí: Konec hry na demokracii asi ne jen v USA. Soudy se bály projednat žaloby. Může na Západě ještě někdo věřit ve férové volby? Orwellova dystopie ožívá v realitě. Hanba a špína, co bývala naším vzorem

    klik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit