Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na druhé straně tam mají spousty volného místa.
  • Největším důvodem k tomu, proč jsou tyto země pudelemi světa, je chronická lenost jejich obyvatelstva. Stojí za povšimnutí, že všechny jsou obývány především černými.
    Přitom ,ve většině těchto zemí se dá úroda sklízet 2 x do roka.
  • Jednoho co hlásal pravdu upálili 6.července 1415 v Kostnici. Dnes se metody změnily, "ugrilují Vás v nezávislých mediích".Mundus vult decipi, ergo decipiatur!
  • 54 je "masové" nebo ne? Mimochodem já v původním příspěvku toto slovo nepoužil. To jen vy, jako správný demagog, vložíte něco druhému do úst a hned na to negativně reagujete. Tuto taktiku si prosím nechtě na někoho jiného.

    "Až 54 velvyslanců afrických zemí zastoupených v OSN vyzvalo v pátek amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby odvolal hanlivý výrok o imigrantech z Haiti a Afriky a aby se omluvil."
    Na mimořádném setkání diplomaté v ostře formulovaném prohlášení uvedli, že jsou „extrémně šokováni“. Zároveň „odsoudili skandální, rasistické a xenofobní poznámky Donalda Trumpa“. „Pro jednou jsme jednotní,“ komentoval podle agentury AFP komuniké jeden z velvyslanců, který si nepřál být jmenován.
  • Problém je geometricky neudržitelná porodnost v Africe a chudých asijských zemích. UNICEF + další "neziskovky" se svými vznesenými myšlenkami jen podporují nemožné.
  • https://aeronet.cz/news/odhaleni-natvrdo-kdo-voli-jiriho-drahose-voli-ve-skutecnosti-miroslava-kalouska-budoucim-premierem-voli-karla-schwarzenberga-jako-mentalniho-guru-voli-celou-top09-vcetne-kromerizske-vyzvy/

    *6*
  • Nechápu co je na tom, aby člověk ucházející se o prezidenství v US předložil skutečný rodný list, rasistického. Muselo to předkládat i předchozí prezidenti - běloši. Pokud autor článku neví, tak existuje mj. i jedna podmínka a to - kandidát musí prokázat, že se prokazatelně narodil na území některého státu v rámci USA. Jen tak se může stát prezidentem.
  • Tož Ameriko,nepřijímejte další imigranty.Poslechněte svého prezidenta a nevpusťte je.Ať se zamyslí nad svou zemí,kterou opustili.Ať si tam zavedou pořádek západoevropského stylu a neotravují zabydlené.
  • Vy jste registroval masové protesty?
  • Rozdíl je jen v tom,že prezident USA hájí Ameriku.Prezident ČR hájí svou snahu o diktaturu ve společnosti.
  • Prezident Trump se nevyznamenal,jen pohovořil ze srdce Američanů.Příliv imigrantů považuje za pro USA neúnosný.Já s ním souhlasím.Ať si udělají doma pořádek a neotravují svojí vychcaností svět.Kolik stovek tisíc životů obětovala Evropa do krystalizace své dnešní existence.Tuto oběť asi musí podstoupit i Afrika i značná část jihozápadní Asie.A my je k tomu musíme nutit.Protože oni přijali filosofii,že jsou chudí a Západní svět se o ně musí postarat.Nadešel čas je z tohoto blouznovství vymanit.Každý je svůj a každý je za své.
  • Kdo se dnes nevyjadřuje jen a pouze "politicky korektně", tak je nenávistný nácek nebo rasista.
  • Americký a náš prezident jsou pravdomluvní a tá novinářská banda jim proto nemůže přijít na jméno.
  • mně to přijde podobné jako kdyby někdo prohlásil, že se směje lbcům a pitomcům a pak by se s protesty ozvali dotčení lidé *1*
  • Přesně tak!!
  • Do tohoto houna nás zavedl Vašek veškrna zvaný chrchla.Díky mu jsme v žumpě.
  • než navoněnou lež !
  • V USA je prakticky plno.Ten boom přistěhovalectví nemůže pokračovat do nekonečna a kdo to nechápe,tak si podřezává větev pod sebou.V době potřeby otroků při kolonilizaci Ameriky bylo vše dovoleno a tak na práci ve velké zemi se doslova v Africe pořádali na černé lidi hony a ve velkém se tito distributovali na farmy,do měst k jejich výstavbě atd.Dnes je situace jiná.Země třetího světa hledají dobrovolně spásu v Americké ekonomice,neboť ta jejich je v žalostném stavu.A USA si už v dnešní době uvědomují,že stále sílící migraci z třetího světa již těžko zvládají.Apropó.ty průzkumy chudých lidí i v USA něčem naznačují,že ten hlavní obraz chudoby v USA vytváří především migranti z třetího světa.Totiž,udělat z nejchudších,přicházejících lidí bohaté to již v Americe nejde tak rychle.A USA,kdyby se efektivně nebránily divoké migraci,tak se dotanou velmi brzy do neřešitelné situace.Třetí svět si,žel, musí uvědomit,že svou těžkou,svízelmou generační explozi nemůže řešit "vývozem,či útěkem "svých lidí-masově-do vyspělých států.Amer.prez.p.D.Trump to nazývá takové "přistěhovalectví" sice expresívně,ale ta expresívita k tomu příměru sedí.
  • Ano, je nutné opustit "politickou korektnost" a začít konečně nazývat věci natvrdo správně a pravdivě. U nás se taky kdekdo puritánsky pohoršuje nad tím, že někdo použije výraz "novinářská žumpa" (ano, je pravda že je i pár slušných novinářů, ale je to skutečně minimum), taky se kdekomu nelíbí, když zazní český překlad anglického "pussy" (tedy "k...a" - vytečkovávám jen proto, aby příspěvek nebyl puritánsky smazán) ze jména nechvalně známé pseudohudební skupiny výtržnic atd. S politickou korektností se slavná euro-atlantická civilizace dostala tam, kde je.

    V tom všem má Strašík pravdu. Ale nesmíme nechat stranou kdo za to může. Za stav v bývalých koloniích (odkud převážně pochází migrační vlny) přece můžou zcela jednoznačně ti, kteří tyto země kolonizovali, ekonomicky a surovinově je vyždímali (a zbohatli na tom), pokusili se tam sice přinést naši kulturu (kterou ovšem místní zpravidla nepřijali), a když viděli, že změnit místní poměry je práce nad jejich síly a na období mnohem delší než byla doba kolonizace, tak z těch zemí zbaběle utekli. TO NENÍ ŘEŠENÍ.
  • Pokud někdo dělá jedno dítě za druhým, i když je mu jasné, že své děti neuživí, páchá na těchto dětech zlo. Pokud někdo takového člověka živí, aniž by jej naučil pracovat a přiměl jej k tomu, pak je jeho spoluviníkem.- A každý kdo pošle 365Kč UNICEF je přímým pachatelem zla a zdrojem neštěstí pro další generace, UNICEF tam posílá prachy a učí místní, že nemusí pracovat, že se nemusí snažit, že stačí natáhnout ruku a někdo vám dá najíst vychovali CELÉ GENERACE nezodpovědných negramotů kteří plodí další a další natahovače rukou....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit