Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co je ale zvláštní je to, že to měli výborně zdokumentovaný.M ůže mi někdo vysvětlit, jak je to vůbec možné, že to mohla "opozice"  při tak překvapivém útoku zdokumentovat? nechápu.  Obvykle se při takových akcích psavci shromažďují předem. A tohle bylo v " chráněné budově"..... tak jak pak to 

  • No co je ale zvláštní je to, že to měli výborně zdokumentovaný.M ůže mi někdo vysvětlit, jak je to vůbec možné, že to mohla "opozice"  při tak překvapivém útoku zdokumentovat? nechápu.  Obvykle se při takových akcích psavci shromažďují předem. A tohle bylo v " chráněné budově"..... tak jak pak to 

  • Karel

    Vítězný "únor" pana Bidena se naštěstí nekonal, Takže Pan Tramp má ještě možnost situaci zvrátit až se nynější Americký president  díky své "neokomunistické" politice znemožní. Vždyť i u nás  jsme měli(za bývalého režimu) a ještě máme(neomalené útoky na premiéra a presidenta) bohaté zkušenosti s východními("prozápadními") byrokraty.

    • Biden je jen koště ,nástroj asi jako u nás ten trotl co chtěl na hrad místo Zemana. Byl tak důležitý, že si už nemůžu vzpomenout na jeho jméno jen na jeho falešný brýle jo Drahoš.

  • Tak trochu účelové kecy,  Trump tu nenávistnou smršť  prostě ustál, republikáni to ustály, ale že  snad jako názor lidu???  citujete evidentně a dlouhodobě zapšklé zástupce demokratické strany je dost úsměvné.

  • 😈Trump nezačal žádnou válku, zvedl zaměstnanost dost podstatně, omezil ilegální imigraci, snížil daně, nechal vystoupit USA z pofidérních mezinárodních spolků, snížil čínský šizunk že Číně zvedl cla, vypověděl Iránu dohodu která byla nespravedlivá vůči všem kromě Iránu, vrátil řadu průmyslu zpět do USA... Jen se rychle zapomnělo jak stoupenci demokratů demolovali Washington když před čtyřmi lety vyhrál. Takže Strašíku....méně keců a dojmů a více faktů. Píšeš jako nějaký divný svazák...

  • "Trump tedy zdánlivě vyhrál, nicméně jeho pověst je natolik narušena, že jde spíše o Pyrrhovo vítězství."

    .

    A co když tímto případem velice utrpěla naopak pověst demokratů? 

    Z článku sálá autorovo nadšení pro demokraty a jejich totalitní praktiky, ale desítky milionů američanů to mohou cítit jinak. Takže autorův odhad, že Trump už kandidovat nebude bych považoval za velice nejistý

  • Já si to také nemyslím. Fakt je zkrátka ten, že krach již druhého impeachmentu Donaldu Trumpovi výrazně pomohl, což také dotyčný bujaře oslavil a vzápětí sdělil svým stoupencům, že jejich „velké a skvělé hnutí čeká nový začátek“ a že jim v blízké budoucnosti sdělí, jak bude postupovat dál. Již zmíněná noční můra demokratů i řady republikánů tedy trvá dál a Američané se mají na co těšit. Nám nezbývá než věřit, že to Spojené státy přežijí ve zdraví. Bylo by to krajně žádoucí pro ně i pro zbytek světa, Českou republiku nevyjímaje.

  • Všichni přicházejí aby si kopli.Redakce nemůže chybět. To třeba v LA je jiná sranda. Afroameričanům narostly převeliké svaly.Postaví se doprostřed křižovatky ve smečce - a protest! Protestujeme. Pan Donald zakázal mexičankám porodní turistiku. Tady ten nový igelit v Capitolu  vše povolil. V praxi. Naprcaná mexičanka přijíždí do USA odrotit si svého malého vandráka. Ten automaticky dostává občanství. Jak prosté. Následují zdarma školy, zdravotní pojištění .... Celoživotní parazitování na systému. Hoši, posílá se do USA upřimná soustrast.

  • Pan Donald TRUMP byl nejlepším presidentem USA po druhé světové válce. Agenda, kterou zvládl, je rozsáhlá a styl, jakým ji zvládl byl obdivuhodný....

    USA by mu měla děkovat a ne ho hanět'

    Ale nakonec - je to USA věc a naše zbytečná starost...


    • No konecne !! Uz jsem se lekl ze jsi chytnul taky korunu. Ted mam srovnanej svetonazor a muzu s klidem jit do prace . Buh s tebou mily synu. 

      je to USA věc a naše zbytečná starost...

      Tohle jsem si opsal na papirek a ucim se nazpamet. Matka vseho moudra bych to nazval. 

      • Pane to je ale velký omyl si myslet, že to co se děje v USA nás nezajímá. Ale asi je zbytečné vám to vysvětlovat

      • AJó, jó - pořád se něco děje... V té Vaší skopčáštině by to asi znělo:

        Es ist eine USA Privatsache und unsere unnötigen Sorgen...

        Ale: 

        "Sie sind die Kinder des Dritten Reiches, nicht wahr?"

        • Teda dědku , jak ty dovedeš rozesmát. Napiš to rusky , tohle ti moc nejde. A kde se flinká lidový milicionář chmela ? Snad nevzal proboha vážně moje doporučení a neoběsil se. Uvažuju , ze vas dva uplácám ze sádry a přidám do vánočního betlému k Ježíškovi do chlívku.

          • Jó, jó - pořád něco děje...

            A je jedno, o kom/o čem ne diskuse, 

            ono  vlastně - je všechno  jedno...

            -------------------------------------------------------------------------

            I když někdo řekne, že není pravda, 

            že všechno je jedno

            -------------------------------------------------------------------------

            Tak  přesto je všechno jedno

  • Už se těšil na smysluplné příspěvky chmele a janaka. Amerika tak docela ve francii neleží , ale to temhle klukům zatím nedošlo. Hlavně ze to je imperyjalysta a válečnej stváč. Tak je to učili v ksč tak to musí jej pravda !! 

    • Jó, jó - s Bobling se pořád něco děje...

      A je jedno, o kom ne diskuse - o panu Trumpovi, o paní Merkel, nebo o panu/paní...

      Ono vlastně - všechno je jedno

      I když není pravda, že všechno je jedno

      Tak  přesto je všechno jedno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit