Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • řeší se akorát obchvaty a příjezdové komunikace pro balíky dojíždějící do Prahy za prací. Pro dopravní obslužnost Prahy pro starousedlíky, občany bydlící v tomto městě, se dvacet let neudělalo NIC, leda to, že se dělají pěší zóny, ruší jízdní pruhy, staví retardéry, ostrůvky, další semafory a kruhové objezdy, značkami omezuje rychlost, protože na ministrstvu sedí lobby zku.vených cyklofašistů - vždyť přece nemusíme po městě jezdit autem! Jasně, a těch třičtvrtě tuny krámů, které mám v dodávce za zády, si mám hodit kam, na nosič nebo do batohu a ject metrem???? *16* *16* *16*
  • Opravdu geniální počin, takže teď omezíme průjezdnost Prahy po Magistrále a po obou nábřežích. Takže když jedu z Vršovic na Ládví, pojedu úžasným novým ekologickým tunelem přes Strahov??? Co takhle jezdit třeba z Prahy do Liberce přes Plzeň?????
  • aby se nám to vrátilo průjezd zpoplatníme.
  • Nepochopím jak někdo může vysoutěžit veřejnou zakázku za nejnižší peníz a potom stavbu navýší o několik miliard. Nezaplatil bych navíc ani korunu a přesto se stím nic dělat nebude.
    Všichni budou spokojený a nakonec soud rozhodl, že Praha musí zaplatit navýšení stavby. To jsou všichni uplacený a nebo úplný blázni? Já být primátorem Prahy, tak nějaký tunel, který se otevřel až po několika letech se spožděným, tak bych rozhodně nešel přestřihávat se slávou nějakou pásku, musel bych se stydět. Ještě maličkost, jezdit 50 Km/ hod. po nějakou dobu, to ten tunel předaly v tak špatném stavu? Když pojedu na Babetě, tak pojedu asi stejnou rychlostí. Je to všechno k smíchu, nebo spíše k pláči.
  • A pořád se čeká až budou konečně ukazovat druhý zázrak.Za všeobecného potlesku a veselí exprimátora Bema v železech.Panečku to by byla show to by bylo veselo.Kolotoče, cukrová vata.... Prostě pouť.
  • Můžu jezdit do práce min. o dvacet munut později. Hurá!
  • Stejně"Praha zaplatila" ?Taky nespravedlnost.Kolik je rozpočet na pražáka a kolik třeba na jednoho vesničana? A ať mi nikdo netvrdí,že si pražáci na to vydělají !!!!!
    PS:
    No dofáum,že ho nepřejmenují na "Tunel Václava Havla?!?!"To i ta Blanka je sympatičtější !
  • Pražáci otevřeli svůj megatunel Blanka. Bééé m se nezúčastnil.
    Hurá ! *1*

    Bude i Hanka? *3*
  • Tak stavba byla započata před -ASI- 8 lety? Dokumenty o začátku stavby byly skartovány, nebo jak to mám chápat? Začalo se také velkým rautem a ohňostrojem.
    Bude oslava i dnes? Pozvete Béma a všechny aktéry tohoto debaklu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit