Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Turci jsou šmejdi.

  • Nakonec milá zelená EU budeš ráda že nám to železo bude dodávat alespon turek , neb těžký průmysl jste likvidovali min30 let . Tak jsem zvědav na tu soběstačnost když i hadry na hubu v ceně 1 kč dokážete dovážet z Číny za pětikilo a acylpirin vyrábět v Indii a nikomu nepřipadá nic divný . To se nebavíme o tom že když nějakou tu fabriku podpoříte prachama kde vezmete lidi , nebo je naberete na Ukrajině ? 😎

  • U Maďarska jsem omylem psal o Erdoganovi. Správně měl být uveden Orbán, proto se čtenářům omlouvám.

  • goyim

    Turek hraje na obě strany a Ušák drží hubu. Zajímavé, že? Proč to neděláme i my?


  • Írán dostal od nadnárodního řízení světa, které má monopol na jeho řízení, několik úkolů, ale žádné v důsledku své neschopnosti - nesplnil. Jednak dostal za úkol ovládnout Evropu svým muslimským šíitským hnutím. Stávají tam umístěné muslimy majoritně sunnity, by zřejmě musel řádně zpacifikovat. Lepší šíité než množství sunnitů s wahhábismem, šaríou, podporované jak víme Izraelem. Sunna je částečně uznávána i druhou hlavní islámskou větví – šíity.  Sunna je vyznávání života Mohamedova. Korán je válečný plán, ne pasení oveček jako je zakotveno v Bibli. Korán úkoluje, že muslimové mají ovládnout svět; zaplavit ho svou vírou a prosadit nakonec u wahhábismu i za cenu genocid. Podobně to mají ve svém Písmu i Židé. Také Čína to má zakotveno ve své kultuře 2500 let. Také víme o světovém četníku.

    Dále dostal Írán za úkol osvobodit Sýrii. To za něho musel udělat někdo jiný. Hlavně Ruská federace.

    Dále Írán dostal za úkol do roku 2018 dobýt a přeformátovat Izrael, zbavit ho židů. Ten je veden nepravými židy, Chazary přišlími z pomezí S. Arábie a Jemenu - mimořádně agresivní nebezpečný kmen. Skoro za každou světovou lumpárnou jsou židé sionisté. Byla jim nabídnuta 3 náboženství, ne judaismus, ale vybrali si judaismus a přicestovali do Izraele, ačkoli tam historicky vůbec nepatří. Izrael  okupuje území několika států. například Egypta, jak je známo. Sinaj. Je to fašistický stát. Chce  být na úkor okolí Velkým Izraelem; nyní mu jde o území Sýrie. Také Maďarsko chce být Velkým Maďarskem či novým Rakouskem-Uherskem. Rakousko Uhersko mu nevonělo, odtrhlo se podobně jako my pod vedením našeho největšího separatisty T. G. Maryka. Trianonem přišlo o třetinu území a to Erdoganovi velmi vadí. Už ukazoval mapu s vyznačeným Velkým Maďarskem. Má v tom podporu nadnárodního řízení světa jednou k tomu dojde. Ígen. Moc mu vadí Češi, resp. Československo, kdy je nyní moc rád, že se zbavil našeho vlivu. To my jistě také oceňujeme, že nemusíme řešit požadavky Maďarska. Dunaj jsme oželeli. Asi dvakrát Maďarsko napadlo Československo, a také ho bombardovalo. Erdogan je nebezpečný, bezohledný a psychopatický. On má od nadnárodního řízení světa zelenou v tom, aby bylo vedoucí silou  ve V4  a později, při nabytí dalších slovanských zemi - od Baltu po Černé moře, bude v tomto subjektu hegemonem, vůdcem Maďarko, jako historicky autentický a uměle nevyprojektovaný stát.

    Mezi RF a Izraelem je pevná vazba. Slovutný politolog uvedl, že kdyby někdo chtěl střílet rakety (ty modernější asi myslel) na Izrael, Rusko je sestřelí. V Izraeli má mnoho Židů Rusů ve  vlastnictví banky.  Globálním prediktorem Ruska je Ruský židovský kongres - při sankcích právě on finančně zachránil Rusko, jinak by i on sám přestal existovat. Putina jako nového prezidenta Ruska přišel Jelcinovi představit představitel Evropského židovského kongresu. I Putin má část krve Židovské. Kdo nezná základy globalistiky, hlavní příčiny a směry vývoje světa, nemůže správně hodnotit jednotlivé události, správně je začlenit.   I drobné události mají původ  ve snažení globalistickém, natož ty velké. Například se ne náhodou před lety  počítalo s majdanem a sesazením Putina v Rusku. Hlavní souběžnou událostí byla imigrace muslimů do Evropy. Ta byla později přiškrcena, protože majdan v Rusku nebyl úspěšný. Čeká se na ten správní příkaz, a lavina imigrace se může spustit. Nejen z Turecka.

    EU má na kahánku a její rozpad je nasnadě. Evropští politikové, globalistiky neznalí, se chovají tak, že si myslí, že si mohou hrát jen na svém národním pískovišti. Doplatí na to. Za pět let například bude naplno spuštěn Rusko-čínsko- indický - íránský SWIFT  s padesátirublem krytým zlatem. Už se razí. EU, USA to přijde velmi draho už jen na dovozech z Číny, na půjčkách, na navýšení finanční obsluhy státních dluhů. V USA nejvíce, nastanou masové a krvavé nepokoje. Nemocný a neschopný Biden to umocňuje. S tím je svázaná i ČR, ale naše vlády jakoby to netušily. Naivní vyčůránek Babiš je názorově mimo. Zapláčeme.

    Před třemi roky Putin řekl, že za 5 let bude svět jiný. Už vidíme, že bude, a to jistě.                                                                 

  • Je potrebné odstaviť šekel.

  • Turecko může řešit svoje vnitřní problémy válkou s Řeckem . Nebylo by to poprvé co se něco takového děje .

  • Turek se v minulosti moc nevyznamenal. Aktuálně pochopil.Pokud má ten z Moskvy plyn a ropu, rozdává v EU karty. Turek se sice na něj mračí a navíc dodává UKáčkám skvělé útočné drony. Ale chce přežít tuto a další zimy. Chceš rubly? Nedá se nic dělat, dostaneš je. To naše banda vymaštěných hlupáků ze Strakovky má svoji metodiku. My se budeme ostendativně odpojovat, jezdit se naparovat do Bruselu i Bíleho domu. Budeme přejmenovávat ulice i mrzliny. A řídit se nosnou myšlenkou přicházející z DDR:


    "Putine, třes se! Budeme míň chladit, míň topit a míň se sprchovat."

    Hoši ale pak přijde listopad a prosinec. Nepochybně vám v Praze bude teplo. Až horko.O co?

    • je to preto lebo česi už nemajú vlastnú suverenity, ale Fialu, poskoka Mossadu.

      • Leoprde, do Izraele jezdili jiní. Nebyl tam taky soudruh agent Bureš a zeMAN?

        • Jitkoprde jasně že tam byli. Protože se tak rozhodli. Ty můžeš tak maximálně nákladním vlakem na skládku za město, co?

  • Někde vládně patolízalství, emoce a jinde pragmatický přístup v zájmu vlastních obyvatel. A to zrovna Turky nemusím. Jenže se chovají tak, aby jim situace uškodila co nejmíň.

    Náš bojovník Fiala s krvelačnou černoškou a puberťákem Lipavským to prostě vidí jinak. 


  • Kurdové jsou íránský národ, který žije v odlehlých oblastech Turecka,
    Sýrie, Iráku a Íránu. Jsou spřízněni s Peršany a jinými íránskými kmeny
    ve svém okolí. Největší počet Kurdů žije v Turecku (přibližně 11 až 14 milionů), Íránu
    (4,8 až 7 milionů), Iráku (4 až 6,5 milionů) a Sýrii (1,6 milionů).  Mnoho Kurdů je v Istanbulu. Kurdský jazyk se dělí na dva dialekty (kurmanji a sorani). Tyto dialekty se navzájem liší nakolik, že si jejich uživatelé navzájem prakticky nerozumějí. 
    Kurdové jsou muslimové, z toho je většina sunnitů. Nemalou skupinu
    však tvoří i šíité. Existuje mnoho národně osvobozeneckých skupin, které
    se prohlašují za jediné zástupce kurdské menšiny. Početně silní a ambiciózní Kurdové nemají v Sýrii co pohledávat. Už tam v podstatě vybudovali svůj stát. Kurdské požadavky na nezávislost všechny země odmítají. Záporně se staví i k možnosti přiznání nějakého stupně autonomie.  V Sýrii Kurdové obývají oblast Rojava, kterou ubránili před Muslimským státem za cenu velkých ztrát.  Kurdové osvobodili svými milicemi od IS třetinu Sýrie. Tváří v tvář tomu, co bylo na spadnutí, nemohl zůstat zcela nečinný ani Evropský parlament. Český poslanec Ivan David předložil za frakci ID návrh rezoluce,
    odsuzující agresi a navrhující konkrétní sankce proti Turecku včetně
    zákazu vývozu zbraní, a také zažádal o možnost návrhy rezolucí na plénu
    předkládat. Tento návrh byl poslanci zamítnut o pouhých 15 hlasů, takže
    zůstalo u pouhého „žvanění“.

    Erdogan dříve protestoval, že není vytvořeno 30 km široké pásmo podle dohody, ve kterém by směrem k tureckým hranicím, Kurdové neměli být. Mezitím zahájilo Turecko nejprve bombardování severní Sýrie, převážně
    pozic SDF na periferiích velkých měst, jako jsou Kobání, které se stalo
    symbolem hrdinského odporu Kurdů proti IS, dvousettisícového města
    Kamišlí a dalších. Tisíce lidí na útěku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit