Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, nechci jako nikomu radit, ale nebylo by jednodušší říct klukům z isilu, třeba dyž jim naťáci vobchodníci předávaj zbraně nebo proviant, anebo dyž jim platěj za ropu, že by jim prostě jako kucí z nata dali mapku, a řekli, kurwa neserte. takhle sme si to jako nedomluvili, fakt, tadyhle máte lajnu a dál nelezte, jasný!!? Děláte v tom bordelu eště větší bordel, kurwa drát!!?

    Co tam máte dál? .. *6*
  • hlavne kdyz nekoho vraždime je jedno jestli kurdy nebo is .komedie kralem. kurdove jsou vic nebezpecny tak do nich .pak do evropy atd...az zijou nasi pratele v nato....
  • islámské psy je třeba utopit ve vlastní krvi.On je islamák silný převelice silný ve smečce.Sám v poli je zbabělý skučící pes.Pes kterého je třeba utratit.A pokud možno pomalu pozvolna ..... aby ti ostatní psi viděli jeho utrpení.Snad se spojenci domluví a bandu definitivně a do posledního psa vyhubí.Za redakci časopisu, tady za ty studenty z Turecka.Islamáka nelze zavřít.Prudil by a prskal jak nějaký Rath.
  • Turci byli vždycky jiní.... a bohužel takoví i zůstanou. Jedou si svoji linii a na nikoho se moc neohlížejí. Ano, teď se zapojili do války proti IS, ale to jim vůbec nebrání v tom, aby si srovnávali účty s kurdskou PKK, která je jim dlouhodobě trnem v oku. Inu, Kurdové chtěli autonomii a to se Turkům nelíbilo a PKK je vůdčí silou boje za kurdskou autonomii. Ještě se od nich nadějeme nejednoho překvapení..... bohužel.
  • To je nějaká zmjata.
    Buď bombardujou Kurdy a jsou na straně IS
    Nebo bombardují IS a jsou na straně kurdů
    Nebo bombardují oboje a jsou padlí na hlavu...... Ještě je tu možnost že na hlavu jsou novináři.
  • to je pěkná pakáž ti Turci, bombardují ty, kteří jako jedni z mála proti ISIS Tureckem vyzbrojované, skutečně bojují
    • Bohužel, kurdští pešmergové zůstanou jediní, kteří se s bojovníky IS budou utkávat "face to face"... bombardování a ostřelování dělostřelectvem je jedna věc, ale je otázka, jak moc je to efektivní - i když novináři budou tvrdit, že to efektivní je, ale zkušenosti jsou takové, že území je dobyto až když na něho vstoupí a vyčistí ho od nepřítele pozemní síly... a do toho se nikomu moc nechce, je to moc náročné a způsobené ztráty jsou značné... boj IS nemá pravidla a taktika je evidentně guerillová - vše je dobré, co vede k způsobení co největších ztrát protivníkovi.
      • taky assadovci jsou v přímých bojích

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit