Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to jen deset hodin pane Okoune - a už na mnohé otázky odpovědi znáte. Opět v Nice. 

  • Mírumilovná rekce z Nice. Další fanatik uřízl hlavu občanovi demokratické země. Ještě má někdo tu drzost psát tu o mírumilovných vyznavačích islámu? 

    Ne všichni muslimové jsou vrazi. Zatím ale všichni vrazi byli muslimové. Poněkud ostrá logika. 

    Nečetl jsem nic o tom, že by nějaký bílý Francouz uřízl hlavu imámovi v mešitě. 

    Osvítíme věž, zapálíme svíčky a nastavíme druhou tvář. Dobře pane Bartoši? V pořádku dámy a pánové u Pirátů? 

  • Vhodit z NATO a přestat strašit Ruskem. Ale na to nemá v EU nikdo koule

  • TheGGG

    islám je nanávistná politická ideologie na úrovni nejhorší formy nacizmu a komunismu a možné je jen jediné řešení. Islám zakázat v celé západní společnosti a zastavit přísun kriminálních nelegálů. Rozpustit neziskovky a jejich členy soudit za pašeráctví a došlápnout is na levicové fanatiky, sluníčkáře a vítače, kteří úmyslně škodí této společnosti a kteří otevřeně nesnáší svoji zemi, vlajku a národ. Jsou to drsné praktiky, ale nic jiného se dělat nedá. To již popisoval Yuri Bezmenov v 80. letech, v tomto stádiu rozvratu společnosti již není možné vrátit se zpět jen pomocí mírných a demokratických metod.

    No a samozřejmě Turecko izolovat a zavalit sankcemi, pokud si cokoliv zkusí. Tímto tempem bude jinak západní společnost rozvrácená a islámisté a komunistická čína budou vysmátí.

  • Ale to jen Turek blafuje.To přeci nemůže myslet vážně.Mohamedánský hlupák usekne hlavu učiteli.A ono nic.Pře léty v Nice najede podobný parchant do lidí nákladním autem.A ono nic.Jen se frantíci sejdou a vzpomínají.Trpělivost má své meze.Je čas mohamedánům připomenout a vracet stejnou mincí.Pokud pro ně život evropana nemá žádnou cenu, je třeba podobně postupovat i vůči nim.Karikatura je pouze začátek.Dalším krokem by mělo být vyhánění.Ti z gumových člunů tady vesele parazitují na systému.Zbytek Evropy je živí.A to je třeba právě změnit.Pěkně už začíná Anglie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit