Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem teda z trochu jiného těsta, ale můj táta dělal něco podobného, když opravoval svůj traktor. Jinak, než aby si pod něj lehl to prostě nešlo. Pamatuji si to moc dobře, protože jsem mu jako kluk tehdy podával náhradní díly. No, ale podle toho, co vím, tak ho za to nikdo v žádném článku neoslavoval. :)

  • až na tu hlavu, dobrý
  • Nechat se přejet traktorem? To není nic mimořádného. Za Socialismu jsme měli tak zvocelené lidi, že jézeďáka Drápalíka přejel kombajn a nic se mu nestalo. Byl o tom natočen i "dokumentární" film, Vesničko má středisková. 🙂 A do mne zhruba před patnácti lety na silnici zezadu narazil autobus, zdemoloval mi motorku, tři dny jsem byl v nemocnici ve Zlíně na pozorování zda nemám nějaká vnitřní zranění a až na drobné pohmožděniny zad jsem byl v pořádku. Když jsem přišel z nemocnice a předával jsem obvodní lékařce propouštěcí zprávu, nejdříve nechápavě četla papír, pak se na mne nevěřícně dívala a nejspíš přemýšlela zda to není nějaký vtip ze skryté kamery, anebo zda před ní nestojí duch. My horalé jsme tvrďáci....😉 nějaký podřadný indický traktor...pche......

  • Faktem zůstává, že soutěžit se dá v ledasčem. Ovšem v poslední době se do popředí dostávají stále víc disciplíny ohrožující život člověka, třeba je teď módní, ale nebezpečná disciplína pro celé země - potápění v migrační žumpě. V Indii zase tak horliví kreativci nejsou, aby celou zemi natáhli do soutěžní disciplíny, která by ohrozila existenci jejich civilizace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit