Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty pravidla jsou přeci jen trochu složitější. Tohle je zase jenom taková trochu demagogická poplašná zpráva aby se nahnal lidem strach
  • Je přece velký rozdíl mezi těmi, co ztratili práci a jdou na pracák a těmi, co pobírají podporu od obcí, jakými jsou apř. cikáni a nefachčenci. Podpora od pracáku by měla být podle mne nejméně půl roku a potom konec a jdi se pást, nebo na obec. Kdo chce, práci si za půl roku najde kdekoliv, zejména když musí živit rodinu.
    • nepracují třeba ti na burze,,to jsou čisté spekulace , prostě jen čísla , a data..parazitují na práci ostatních , naštěstí to už dlouho trvat nebude !!!
    • Pane jo, Vy jste ale ostrostřelec!
  • meli by jsme poslat všechny duchodce do plynu a penez bude dost.nic nedelaj tak co s nima pane nečasi radim vam dobře.kdo nedela tak at chcipne.vlada je pracovita proto nema penize na nic.nepřizpusobivy občany pověsime a bude hej.tahle vlada dela vše proto aby se vratili komunisti k moci.
    • no spíš tenhle server dělá všechno proto aby se komunisti vrátili k moci. Ze všeho vytáhnout to nejhorší a ještě to pro jistotu přibarvit, koho dneska zajímá pravda prosimvás.
    • Myslím, že jste to nepochopili. Smrtka to myslí jako velmi černou ironii - to je zřejmé z poslední věty. Jen se snaží ad absurdum ukázat, kam až vede názor 70% (!) české veřejnosti.
    • Tak to bys nám ale měla ukázat, jak se správně na lopatě sedí, až nás budou do té plynové pece házet. My neznáme babuško jaguško, jak se to dělá...
    • Smrtko,jsem důchodce a velmi mne překvapují řečená slova. Něco podobného jsem slýchaval v častuškách po roce 1948 "dědešek a babička ujídají nám chlebíčka". Byl bych rád,kdyby požadované opatření začalo platit v době,kdy budeš nastupovat do penze. Přeji Ti šťastného dožití požadovaného opatření hlavně pro tvoje rodiče a rodiče tvé řeny nebo družky,až půjdou do penze nebo poku v ní jsou. Velmi je potěší tvé přání a zaručeně budou s tvým návrhem souhlasit.
      • no, právě na to čeká, aby dál nemusel makat a všechno po nich zdědil.. Tak jsou naši mladí ve školách učeni.. prototak dlouho študují.... aby se naučili flákat od malička.
    • slovo blb je pro Tebe velká slušnost,co jsi dělal když na Tebe dnešní důchodci makali,sral do plýnek a smál se na rodiče,ještě jednou jsi BLB!!!!!!!
  • Zhruba 70% lidí si vůbec neumí představit, kdy , kde , jak , čím atd ,vznikají peníze a tak hloupě "sežerou" médiím ono dnes již téměř zaklínadlo "jde to z kapes daňových poplatníků". Lepší dát pár tisíc nezaměstnaným, než desítky tisíc uměle zaměstnaným.
  • Je skutečně nemorální zhovadilost srovnávat někoho co skoro nikdy nepracoval a pracovat ani nechce a někoho, kdo dělal celý život či dlouhá léta s tím, že tedy není a nebyl rozhodně žádný asociál a přišel o práci. Věta, že kdo chce si práci najít , tak si ji najde v různých životních stavech a věku, prostě neobstojí a tady je spíše na řadě adresná pomoc státu a společnosti, pro kterou dosud tito řádně odváděli daně a všechny poplatky. Pro takové lidi se prostředky a tzv."práce pro stát" najít musí ,když jsou miliardy z jejich daní na kdejaké hloupé "projekty" .Pro ty co pracovat nechtějí..., souhlas s výplatou jen toho opravdu nutného pro život s rozdílem, že "práce pro stát" jim bude vynucenou podmínkou, aby dostali aspoň toto. Kdo odmítne má prostě hlad,zimu a smůlu. "Státní práce" která, za své vyplácené peníze něco bude aspoň požadovat jako protihodnotu ..je v této zemi dost a dost, takže výmluvy by se napřijímaly. I o "státním ubytování a vývařovnách" by se dalo jednat, aby tedy lidi nedůstojně nemrzli venku,ale jen za určitých podmínek, svobodné volby člověka, pokud tedy nebude chtít umřít hlady a zimou na ulici. Na takové věci by se peníze určitě našli, když se najdou na podporu zadarmo a naprostého nepracování a např, válčení jinde..Je to jen otázka silné občanské a politické odvahy do toho jít a nekecat falešná slova o humanitě...
    • Oto, pokud člověk celý život poctivě pracuje, měl by si také spořit pro případ, že už nebude moct pracovat pro nemoc nebo proto, že už jeho práci nebude nikdo potřebovat a tak ji nekoupí. Takovému člověku je ovšem třeba pomoct bez ohledu na to, zda a kolik si naspořil. Pomoct jednak tím, že se mu z prostředků pojištění, na které si celý život platil poskytne přiměřená podpora a hlavně se mu pomůže najít práci, kterou dělat může a umí. A případně mu umožnit naučit se jinou práci, kterou někdo potřebuje. A samozřejmě takové lidi je třeba přísně odlišit od těch flákačů a příživníků, kteří pracovat nechtějí a žijí jenom ze sociálních dávek.

      Těm příživníkům a flákačům, pokud nebudou vůbec konat "veřejně prospěšné práce", kterých je dost, je třeba třeba z humanitárních důvodů nanejvýš poskytnout jídlo v obecních vyvařovnách, nocleh v obecních nocležnách a nejnutnější ošacení. A přísně postihovat porušovaní zákonů.

      A také je třeba zamezit tomu, aby "výroba dětí" byla lukrativním zaměstnáním, jako dosud. Omezit přídavky na nejnutnější míru a pouze za podmínky, že bude rodina děti řádně vychovávat a posílat do školy. V opačném případě děti rodině odebrat a dát do výchovných ústavů.
      Ve škole zavést přísnou východu a podle potřeby i vhodné tresty.
      A dětské zločinecké gangy? Pochytat, dát do do výchovných ústavů a jejich rodiče přísně potrestat, jakoby se těch násilností dopustili oni.
      • Petře, s druhým a třetím odstavcem lze bez výjimky souhlasit. Ovšem s názorem, že si člověk za dobu kdy práci má, má i šetřit na případnou dobu své nezaměstnanosti, souhlasit nemohu. A to hlavně z důvodu tohoto. Z čeho si má pracující člověk, pobírající dejme tomu i tu deklarovanou průměrnou mzdu šetřit? Vždyť už si, dle názoru dnešních politiků, má ještě šetřit na důchod, bude si muset šetřit na vzdělání, na případnou lékařskou péči, na bydlení i na vzdělání svých dětí. Kolik se tak při dnešních nákladech na běžné životní potřeby dá ušetřit z cca 20 tisíc čistého?
        • Souhlasím, on to Petr má pomotané a neví, co plácá. Na jednu stranu má plnou hubu svobody, na druhou stranu by nařizoval celé společnosti, co má a nemá dělat. Asi se považuje za boha, ale to se mýlí, místo boha už je dávno obsazeno přece Klausem !!! A to se tam ještě cpe Karel Gott... Ale teď beze srandy... žádnému Petrovi není nic do toho, jak si má kdo co spořit, či jaké priority mít, nebo co ho má bavit, atd. toho by bylo. To je přece svoboda každého !!! A vláda nemá co nařizovat, když ji 90% národa nechce. Navíc okrádá občany, dře je z kůže, a cpe miliardy mafiánům, poslanci jenom hrabou a jim se nic nezdraží, ani ty jejich levné bufety a chlast. Prostě, pokud vláda jedná tak, jak jedná a ožebračuje lid, tak lid má právo vzít do ruky i zbraně a svrhnout ji násilím, pokud to demokraticky odmítá uznat !!! Že je to nelegální ? To přece není legální nikdy !!! Ani listopad 1989 nebyl legální podle komunistických zákonů. A to jejich kapitalistické právo je jenom potlačovací a zlodějské a musí být zrušeno násilím, protože tihle bařtipáni přece nic dobrovolně nevydají. Že by to byla krádež ? Ano, ale až druhá v pořadí, prostě by si lidé vzali jen to, co jim bylo ukradeno. Takhle to chodí, co kdy svět světem stál a jediným účinným právem je to nelegální právo násilného převratu, jinak se mohou jít všichni oběsit !!! A co myslíš, že lidé zvolí až půjde do tuhého ? To oběšení, nebo tu revoluci ??? Vláda by proto měla za svůj lid bojovat, aby nevznikly důvody k násilí, pokud ale jen kradou, pak to násilí dříve či později přijde. A když se kácí les, létají třísky a těmi se stanou naši dnes mocní bařtipáni ...Prostě oni již naší lidmi uznávanou vládou dávno nejsou !!! A mocenské prostředky k potlačení revoluce nemají - policie je na ně nasraná víc než občané, hasiči také a armáda je v Afganistánu. Příští rok tuším se pro změnu vlády stane ideálním obdobím. A že si sem pozve Nečas vojska NATO ??? To pochybuji, pro Nato jsme spíš přítěž a pak, lidé nechtějí zpátky komunisty, ale spravedlnost, tak proč by měli sem jezdit nás okupovat kvůli ochraně zlodějů ???
  • Stalo se mi a nejsem sama svého času, že jsem neměla ani na telefon, abych si na inzerát zavolala.Nikdy jsem nebrala podporu.Nějak se to samo vyřešilo, ale takto už bych nechtěla dopadnout.a dno zkrátka múže padnout každý..
  • Tento systém ve své podstatě tyto lidi produkuje a zároveň je za to trestá. Když dáte někomu nejnutnější minimum,pak nemá ani na vlak,aby si jel nějakou práci shánět. Pokud věci vezmeme z
    širšího pohledu,pak lze konstatovat,že kapitalismus má všechny příznaky hroutícího se zřízení.
  • Kainovský kolektivizmus je nejhorší a poslední forma lidského soužití.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na bankovním principu nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Existuje mimostranický projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik
    dále článek: „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi

    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl vedoucí silou lenivého proletariátu uloupen skutečným pracujícím majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“).
    • Snippere, tak mám dojem, že si ty tvoje opisovánky vytisknu, až mi dojde toaletní papír. Ty tvoje příspěvky se hodí pouze pro stejný účel, jako ten toaleťák...
  • A myslí si vždy ti, co toto hlásají, že právě oni nejsou nemakačenkové, kteří si jen chodí "do práce" pro prachy? Včetně naší vlády - výsledky její práce to je hnus!!!
  • AŤ žije KSČM.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit