Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co k tomu dodat?!! .. Okamžitě pryč z EU i NATA!

    Nebo chcete "dojatě zírat" na hořící svíčičky až do úplného vyhlazení??!

    *5*
    • Co ti v tom brání? Sbal si čemodan a urrrááá v vostočnuju stěp.

      Díky členství v EU, budoucích USE a díky NATO zůstane ČR i nadále ČR a nikoli ruskou gubernií (Češskaja novorosija???) a neskončíme na Sibiři jak nám vyhrožoval nejdřív hnědý socialista Hitler a pak v r. 1968 rudý socialista Brežněv.
  • Navrhuji dopravit mohutný výsadek prasat domácích do center IS. Odstřihnout bojovníky od zdrojů potravin.
    Do bojových linií shazovat ovar a podobné laskominy. Bojovné nálady by je možná přešly.
    Možná i podobenky prasat v různých polohách a činnostech by pomohly lépe než naše milované kočičky a kocourci. *12*
  • ISLÁM DO EVROPY NEPATŘÍ !!! *16* *16* *16*

    Není žádný "umírněný" islám. Je to středověký fanatismus hlásající zabíjení "nevěřících psů". A proto je třeba učinit následující:

    1. Postavit jakékoliv veřejné projevy sympatií k islamismu mimo zákon jako je tomu v případě nacismu.
    2. Mešity zrušit, z těch vyzdobených udělat musea fanatismu, ostatní přeměnit na útulky pro toulavé psy nebo pěstírnu vepřů.
    3. Vyznavači islámu se nechají pokřtít a na důkaz toho budou nosit na krku křížek. V opačném případě sbalit osobní věci a do čtrnácti dnů opustit Evropu. Pokud ale neučiní jedno ani druhé... *12* *16*

    A to by v tom byl čert (křesťanský), aby nás nepřestali machometáni zaplevelovat a rozvracet klid a pořádek. *2*
  • jako rozdává v Bruselu karty? V hlavním městě unie jsou lidi zalezeni ve svých vlastních bytech?A neměli by v š i c h n i přivandrovalci, ti staří i ti noví stát u drátěného plotu a čekat co s nimi bude?To si snad dělají v Bruselu pr.el! To se jako čeká až lidem kteří odvádějí daně, platí DPH dojde trpělivost a bandu vyženou a čtvrť do zálkadů vypálí?Takže vyžírky které parazitují na systému navíc tady generují teroristy jsou na tom stejně jako ti, kteří na ně celý život dělají? No nevím nevím, zlatí naši kluci oholení.Ti by takový brajgl nikdy nepřipustili.
    • Brusel a s ním celá Evropa jim leze do zadku,maďarská televizní reportérka jednomu přivandrovalci podrazí nohy a má vyhazov z práce a média se mohou potentovat takovými zprávami.A oni za takový postoj našich mocipánů a novinářů se odmění atentáty v Paříži.Už by se měl někdo probudit a konečně začít jednat a nejen žvanit a žvanit o ničem.
  • vtipu se můžeme zasmát, bohužel schopnost zmoci se na jakoukoliv obranu jen podáním květiny nepříteli a neustálým tlacháním politiků o ničem, to vypovídá jen o naší stále větší degeneraci *12*
  • Ano, kočičky a plyšáčci, to jsou ty správné zbraně proti islámistům. Ty do mě kalašnikovem, já do tebe kočičkou. Více Evropy !!!
  • režim CSU/SPD pořád lifruje do Německa přes 1000 migrantů denně. Paříž nepaříž.
    https://www.netzplanet.net/grenzuebergangtlinge-pro-tag/
  • trochu ta "vtipná zábava" připomíná tanec nad propastí... *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit