Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je zase blbost na ntou. Komu chceš co nařizovat ty skupino sodovku si dáme advokáte ne...er.
  • nazvat věci pravými jmény,Jak trefně nazvat Kalouska zabaleného v tibetské vlajce? JAK NAZVAT Šabtovou bránící islamáky?Jak nazvat uřad vysokého komisaře OSN bijícího se za včleňování přicházejích parazitů mezi normální lidi?Toto všechno lze mnohdy jedním slovem, ale jazyk český umožňuje toto profesionální křiváctví definovat i popisem.A tak darebáky shora uvedené, budeme popisovat jejich podlými skutky.Tady není NDR.
  • Jenom Zeman tak bude mluvit dál, protože jinak to neumí.
    • A ty co?ty nemáš jiná bebíčka?
  • Ztuhlé zabedněnce bude komunista strašit ještě nejméně 100 let, většina ostatních dávno ví, kde je zakopaný pes. *3*
  • Holt "nebyli jsme jako oni" a tak se nám sem komunistické sr.čky vracejí. Kdo se vypořádá se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.
  • jestli si nějací zm.di myslí, že lidem zááákonem zakážou mluvit sprostě, tak to se pořááádně pletou. Ono ta druhá strana mince spočívá v tom, že lidem zakazují ventilovat stres a napětí tím nejpřirozenějším způsobem. Pokud to lidé nebudou smět dělat, upadnou do deprese a půjdou k psychiatrovi. Taky se může stát, že budou práce neschopní a holt půjdou do invalidního důchodu z důvodu neschopnosti snášet takový neuvěřitelný stres a zátěž. Taky ti kre.éni zapomněli na ožralce a na duševně nemocné, pro které je hrubý slovník zcela přirozený. A tak se může stát, že celá ta zasr. eueueu bude čelit u mezinárodního soudu žalobě o vědomém a úmyslném poškozování duševního zdraví obyvatel celého toho eukoncentráku. Budu se tímhle tématem zaobírat a možná tuhle žalobu podám sám. Aspoň si udělám reklamu, zm.di jedni zasr.!!! *12* *11* *11* *16*
  • Velebnosti chce se mě blejt. Jak říkala moje babča Policejní stát.Za chvíli nám EU nařídí jestli si mám vzít toaleťak nebo šmirgl papír .Jo jak to říkají a za všechno můžou komunisti. *16*
  • Ve sněmovně je už další, podobně laděný návrh: aby policie mohla bez soudního příkazu vniknout do obydlí a zabavit legálně drženou zbraň. A to by v tom byl čert, aby (v rámci rovnosti občanů) nenásledoval zákon, že policie může kdykoliv prohledat dům i toho, kdo zbrojní průkaz nemá. Jde přece o naše bezpečí.
    Historii neholduji, ale kdesi jsem četl, že tuším v Holandsku se okupační francouzská vláda bála vlasteneckých spiklenců natolik, že Holanďanům zakázala zakrývat v noci okna domů závěsy, aby hlídky mohly sledovat, co se uvnitř děje. Dnes by se to mohlo řešit elegantněji, on-line kamery v bytě povinně všude. Vždyť přece "slušnému to nevadí a darebáka je nutné skřípnout". Pochopitelně musí být výjimky, pro vládní a hospodářské špičky a elity a také pro imigranty, ti musí dostat čas, aby si na nové svobodné podmínky zvykli.
    • Kvéry nedám
  • Je to dobře, protože my havloidi velmi rádi všechny s opačným názorem urážíme.
  • Bohužel zde nemohu vyjádřit svůj názor.
    Mohl bych s tím mít v budoucnu velké problémy. Budu tedy mlčet tak jako za totality, kdy mlčelo 99 % národa. S pozdravem Práci čest důchodce ze severních Čech.
    • Jako starší důchodce mohu doplnit: jako za okupace a ještě zatemnit okna *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit