Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle není o demokracii..atd, tohle je "něčí", protektorátní, cílený záměr a zvůle s cílem z většiny lidí udělat, co nejvíce zotročené vazaly, mít nad nimi panský karabáč, srazit je na kolena, nahnat jim strach, aby se už neměli ani odvahu bránit o to, co jim právem patří a zavřít jim dokonce už i huby !..Pohled do historie říká jasně..vždy když se "páni" začali bát vlastního lidu, pro svoji neschopnost, zpanštělou aroganci, nenažranost, zradu, či jiné darebáctví..tak vydávali stále víc "božích" zákazů a používali stále i víc biřiců, karabáčů atd., až do dne, kdy se lidové masy daly do pohybu..a pak už těm "pánům" i jejich poskokům., nepomohly ani tyto zákazy, ani vyhrožování, ani biřicové a nastaly vždy vzpoury, převraty a budili se noví vůdcové..a je už úplně jedno, kdy a kde to bylo..vždy to však byly změny na desítky let, často právě i za "třídní" cenu krve., kdy pak ta "hlavní třída", doslova vybíjela a zcela přirozeně ničila "čistkami" ostatní "nižší třídy" s vědomím, že vítěze se nikdo nikdy nebude ptát, jak k vítězství přišel, protože by to byla jeho poslední otázka v životě ..Evropa si opět historicky, po dlouhé době relativního klidu..,zřejmě koleduje o defenestrace, "revoluce","Majdany", či nedej Bože, dokonce i o války, kde se už pak nikdo nikoho nebude zas ptát, kdo je kdo..Jen tak dál..Přijde zase den !
  • Toto již NENÍ DEMOKRACIE a SVOBODA SLOVA. Toto je TOTALITA !!!!!! Ještě horší než za komančů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tak u mne se nic nemění. Dál budu tvrdit, že politici jsou zloději, grázlové, teroristé a gauneři. A to z prostých důvodů...POTLAČUJÍ DEMOKRATICKÉ KONTROLNÍ MECHANISMY A OBČANSKÉ SVOBODY. NADŘADILI SAMI SEBE NAD SVÉ ŽIVITELE A SPONZORY (KTERÝMI JSOU OBČANÉ STÁTU) TÍM ŽE SI SCHVÁLILI A NADÁLE UDRŽUJÍ JAKOUSI POCHYBNOU IMUNITU.

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/

    No a pokud se má tvrzení někomu nebudou líbit, tak holt budu politický vězeň, no.....
  • začínám přemýšlet že už je pomalu zbytečný doporučovat k četbě 1984 od Orwela... ono uplně stačí číst zprávy.

    Dokonce se začínám bát, že za 10 let bude ta kniha doporučována historická exkurze do roku 1984 s dovětkem že 20 let poté se lidstvo kompletně zdegenerovalo a zavládla anarchie a od té doby se pouze nastoluje pořádek a ráj který zde již v roce 1984 byl.... možná se začnou stavět Orwellovi, významnému historikovi, pomníky.

    Označit "člověka který v minulosti způsobil drobný přestupek majektového charakteru" za zloděje bude také trestné, co? ..... a označit někoho kdo zabil za vraha? ... Za to se bude asi rovnou střílet co?
    • Co by řekl George Orwell, kdyby viděl dnešní Unii? Já napsal román 1984 jako varování, ne jako manuál!
  • UŽ JE TO TADY.
    Totalní cenzura. Voliči budeš držet hubu a krok. Pokud ne, tak dostaneš přes držku. Nevím jak se Makrela a Džunker vyrovnají s tím, jak vystupují a jednají přivandrovalci. Není to zakázané slovo? Ti kteří nám slibují podříznutí a pozici otroků ve vlastní zemi. Mám dojem, že si myslí - Jsme zvoleni přivandrovalci. A muslimové jim pomohu utlačovat vlastní obyvatele. Potom je stejně podle šaríji podříznou fšechny.
    Takže občané držet posy a poslouchat cikány, jakékoliv muslimy, sluníčkáře, ale především ty lumpy, kteří se nechali Vámi zvolit a jsou kuratelou EUUSA už pár let. Ven z EU a NATO, vyhostit šapiráka. Přichází pomaloučku .ajdrich.áda, jen tresty nebudou ze začátku tak fatální. Je zapotřebí upozonit Pelikána, aby ztrojnásobil vězeňské kapacity.
  • Už i říct, že mne (jakákoli) nějak definovaná skupina lidí se.e, bude trestné??? Tak honem, než vstoupí novela v platnost: ze všeho nejvíc na světě mne se.ou všichni ti ...... ......, který si takovýhle ....... vymýšlej a potom z nich vytvářejí zas... zákony.

    A můži si alespoň POTICHU myslet o kom chci co chci, třeba si i jen tak pro sebe někoho k smrti nenávidět, nebo budeme časem povinně chodit na skenování mozku a u koho budou zjištěny "nevhodné" myšlenky, bude muset nastoupit nápravnou kůru, např. 200hodin vymývání mozku dobroserskými kecy, popřípadě mu kupříkladu budou (v případě zjištěného sexismu) ufiknuty kulky, nebo půjde rovnou preventivně do vězení???

    Z takovýhle společnosti BYCH BLIL a úpřímně se raduju z toho, že už jsem starej a brzo chcípnu, užijte si to, to co vytvoříte!!! *11* *11* *11* *1* *1* *1*
  • Ty buranská lůzo! Tak to už sousedovi neřeknete, zakáže vám to zákon *15* *15*
    Jóó, z toho se nevykecáte, vy zasr. sluníčkářská svoloči!!! Tohle sousedovi nikdo normální neřekne, ovšem kromě vás. Měněním nadpisu skutečnost nezakryjete. (ZDE původní nadpis:
    "Ty *** hipstře! Když se hanobení životního stylu stane trestným činem")
    Nové nevolnické nařízení eusr.ček je namířeno k pozitivní diskriminaci čmoudů a jejich sluníčkářskejch vlastizrádnejch pomahačů, homoušů a dalších eupodporovaných sr.ček!!! O nic jinýho nejde. Ale nezapomeňte, že každá šavle má DVĚ ostrý hrany! *15*
  • Už mě s tím "podněcováním k nenávistí" začínají pěkně sr...t!

    Já chci mít právo něco nebo někoho nenávidět a dávat to najevo. Netvrdím, že to budu dělat. Ale chci mít to právo.
    • Jiri.Prokes
      Podle deklarace OSN k lidským právům to právo máme. Ale je to jenom prázdné, nic neříkající slovo, stejně prázdné jako svoboda, demokracie, pravda.... A co se může, co se nesmí, co je správné, co je špatné, to vždy určovali ti, co jsou u koryta. Poděkujme Haklu Vejklovi, že ten systém u nás zavedl. *9*
  • "To jistě ano, doženeme-li však dopady až k absurdnu, bude žalovatelné téměř cokoli. Pokud se k tomu přidají i nějaké ty výhrůžky, mohou z toho být až tři roky vězení."
    .
    Ano, doženete to k absurdu, takže bude trestné prohlásit, že nenávidíte nacisty nebo nacismus, či komunisty nebo komunismus. Bude trestné prohlásit, že nenávidíte násilníky, zloděje nebo vrahy. Za takové prohlášení můžete být zaslouženě potrestáni.

    Naopak nebudete potrestání za to, když budete prohlašovat, že milujete nacisty, komunisty, zloděje, násilníky, pedofily, vrahy. Milovat něco nebo někoho můžete. Zatím.
    Opravdu přijde Orwellova doba a nebudete říkat, ani psát raději nic.

    My Evropané jen tiše přihlížíme, jak se sami naprostými nesmysly ženeme do pekla. Stejně se dřív nebo později objeví nový Hitler, který nabídne lidem rychlé řešení těchto nesmyslů a lidé za ním zase půjdou. Bude to špatně, ale moc jiných řešení nevidím.
    A ještě na závěr prohlašuji, že k Hitlerovi necítím lásku ani nenávist. To jen aby mne někdo nepopotahoval a byl jsem čistej...
  • už jen krok k návratu nevolnictví ...
    • nevolnictví už dávno v podstatě máme, ono se totiž zjistilo, že dát otrokovi přesně tolik, aby se mohl sám ustájit, nakrmit se, odklízet po sobě výkaly a omývat ze sebe špínu je ideální, protože otrok sice pořád nic nemá, zato se o sebe musí starat sám...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit