Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Běloruští důstojníci napadli mírumilovné pracovníky CIA kteří šli náhodou kolem.

  • Určitě tam byli i Čuk a Gek z Vrbětic.

    Ale proč je ta šílená migrační vlna do Evropy? Protože jednak byli tito migranti pozváni Merkelou a jednak proto, protože jejich země jsou srovnané se zemí díky šíření demokracie mírotvorci z USA (Irák, Afghanistán, Sýrie, Libye, atd). K nim se pak přidali ekonomičtí migranti a problém je skoro neřešitelný. Jinak fandím Polsku, protože pokud si svrchovaný stát neuchrání své hranice, tak zanikne. Jsem přesvědčen, že kdyby se jednalo o české hranice, tak by tady v tomto b.....u nikdo neměl koule nařídit to, co nařídilo Polsko a to chránit své hranice.

    • Ty máš dost. Už to neber . 

      • Na váš rozkaz, provedu SOUDRUHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • biloruskie dustojnici delaji tajni akce tak se vidaji na cizi uzemi !!! tama pak zau toci na blisko ves a jej obyvateli !!! vse delaji tajna sluzba !!! pak sete udilaji divesni akci a hnedka se saze ubrati do domu nebo ti lidi prepadaji lesem nebo stromem smrk borovice !!!

  • Ti běloruští důstojníci jsou tam z důvodu monitoringu situace. Budou dokumentovat nehumánnost a zvěrstva polských složek  vůči migrantům. Poté pošlou hlášení do Berlína, a Berlín vyhodnotí, že Polsko je zaostalé, primitivní násilnické a nebezpečné a rozhodne se ho zcivilizovat podobně jako ho civilizoval už v září 1939. A JE TO DOBŘE. Německá kultura musí zastavit polské barbary a přinést jim světlo civilizace, pohostinnosti a otevřenosti vůči světu......😯

  • Ten Lavrov je těžkej dojeb, už vidím jak migranti tlačení běloruskými vojáky napadají ruskou armádu, asi by těžko mluvil o porušování humanitních práv, prostě by je postříleli.

  • Když z Československa utíkali kromě jiných i vojáci a dústojníci, na druhé straně, zvláště Američané je vítali s otevřenou náručí (poněvadž mohli vyzvídat). Kde zůstala tradiční západní pohostinnost a ochota poskytnout azyl trpícím z bolševického pekla?😯

  • No pokud tam jsou Běloruští důstojníci v civilu, tak zatknout a odsoudit na doživotí.

    • To by bylo možné v civilisované zemi s vládou práva. Nikoli v zemi, kde se její "volený" představitel považuje za cara gosudara s neomezenou pravomocí. Ten tovařišč jenom dokazuje, že výrazy "car gosudar" vydávající se "predstavitělja naroda" a "Führer" vyjadřují totéž, i když jejich přivlastňovatelé si navléknou ají demokratický kabát.

      • KIMCID

        A koho vy dva chcete zatýkat, když o situaci víte jen z plátku  tichcali

        • josef.chmela

          Ti dva, to jsou jenom takoví plácalové k smíchu, kteří si tady léčí své komplexy a mindráky. Takoví se neberou vážně a jen se pohrdavě nad nimi mávne rukou.

          • Jednou si se pepiku dobře popsal. Vesničana jako jsi ty ( živoříš vlastně za vesnicí , z tý tě taky už vykopali )  , opravdu nebere nikdo vážně. Piš třeba o obecním hnojišti nebo tak něco.. Ale nepouštěj se do něčeho o čem lautr nic nevíš ani to nechápeš pepčo. 

            Mimochodem kdepak se fláká dědek chcipak janak ! Nesekla s nim taky koruna  !? Už dlouho se ten mudrc nic neokopiroval. 

            Jo ta bdela cenzura tady. Ještě ze je. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit