Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RESERVAČNÍ SYSTÉM NA OČKOVÁNÍ PROTI SARS, ZPŮSOBENÉMU 

    virusem 2019-CoViD,  FUNGUJE OPRAVDU SKVĚLE!

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    - ale jen tam kde nepoužívají ten Dzurilovo "státní" 

    ale

    - udělali si raději reservační systém vlastní

  • Na druhou stranu by i české Ministerstvo zdravotnictví mělo vzít v potaz studii univerzity v britském Leicesteru nedávno zveřejněnou:

    Ta ilustruje dlouhodobé následky SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome - soubor příznaků onemocnění dýchacího traktu) , způsobené virusem 2019CoViD. 

    Přibližně 12,5% pacientů, co byli hospitalisování pro dramatický průběh onemocnění,  po propuštění ze špitálu stejně do několika měsíců zemře - i když nikoli na SARS, ale v důsledku podstatného snížení reserv organismu pro zdolání dalších zdravotních potíží, SARS navozenými. Další z těchto "vyléčených ze SARS" se do špitálů vrátí s jinými zdravotními problémy z téhož důvodu - viz níže:

    "Poměrně rozsáhlý výzkum, na němž univerzita v Leicesteru úzce spolupracovala se centrálním statistickým úřadem Spojeného království Velké Britanie a Severního Irska, ukázal, že ze 47 780 lidí, co nemocnice opustili během první vlny SARS, se jich 29,4% do špitálů vrátilo v následujících 140 dnech, a 12,3% procenta z nich za tu samou dobu stejně zemřelo na následné komplikace v jejich zdravotním stavu, s tímto onemocněním spojené. 

     U lidí, co SARS prodělali, se mohou následně rozvinout potíže s krevním oběhem, může se unich objevit diabetes mellitus (cukrovka) či zhoršení chronických problémů jater, ale i ledvin."

  • Ant.janák, to ale vám Bureš stejně vyznamenání nezajistí. To už jste třetí v pořadí. Prvně odborník potom Bureš a na vás asi nic nezbude, Burešovi z toho nic nekápne.

  • Vládní propagandistická hra s čísly tak, aby se mohli vyznavači koronavivě-rouškové věrouky dál oddávat své chorobné libovůli, tedy dál lidem krást osobní svobodu a lidskou důstojnost. Nikde není uveden počet nemocných s chřipkou, ač třeba v roce 1995 zemřelo při chřikové epidemii 15 tisíc lidí a nikdo tehdy ani nemekl a nikdo také nepropadl chřipkové hysterii či rouškovému fanatismu. Až nyní se různí prospěcháři a zpitomělí nebo škodolibí vládní činitelé vezou na módní vlně koronavirové hysterie. Čísla zemřelých na údajný koronavir a další čísla by se měla vždy uvádět společně s dalšími důležitými údaji, třeba kolik ve srovnatelném období lidí zemřelo na selhání oběhového systému, na rakovinu atd., aby si občan mohl udělat ucelený obrázek a nepropadal koronavirové hysterii apod. 

    • Škoda, že neexistuje vakcína proti blbosti. Prodejce takové vakcíny by vydělal víc než Agrofert. 😀

    • Ty budeš skvělý vizionář! A to vy tam v JZD jste všichni takoví velcí myslitelé? Takto mudrovali nějaký čas ve Švedsku. Až tisíce mrtvých je odnaučily. Jen aby ti takové svěží myšlenky vydržely až ti covidová zubatá začne brousit za zády kosu. Aby jsi trapně nepochtíval lůžko v nemocnici. Klidně natáhni ráfy doma,  hrdino nového typu.

      • A ten blábol si vzal kde?! Aha oni to říkali v televizi! Tak to promiň! 😇

        • dzixy

          Proč si myslíš, ze "okoun" blábolil. Je přece všeobecně známý postoj Švédska i Anglie v počátcích pandemie. Teď sklízí co zaseli. A na informace není jenom televize, jak je zřejmě získáváš ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit