Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chudacek Spacek trinacttisic bylo mooc penez v roce 89 a tak pozdeji z toho mala ma dnes tolik majetku inta kniha je dalsi prisun penez.podlezavy nemozny spacek si nekde neco nacetl,mel by vychovat sebe ,sve deti co se mu urvaly z retezu,jakou etiketu je to ucitel,nula,delal se dulezity v CT kdyz nebylo co balit do pozlatka na hrade,kde prisel o praci..slizky nechutny pan dulezity jak ten diplomat v rime a vatikanu od prastene zilkove,dostali trafiky takove nuly
  • Proč učitel etiky a bývalý prezidentský mluvčí místo vpomínek na V. Havla neučí jeho obdivovatele a bývalé spolupracovníky a poradce jak mají dodržovat etiku aspoň na veřejnosti. Brabenec z Plastiku na Havlových 70 narozeninách, kde šokoval svým chováním naši americkou Maidalenku nebo na ten jeho "poradce" viz níže na odkazu.
    http://vtipy.netroof.eu/item/7067/cesky-lev-a-jelita-quotunavenaquot/ *16*
  • Je to všechno v pr..li a zásluhu na tom má Havel !!
  • ten revoluční začátek byl krásný byl velmi dojemný ledaskdo i slzu v oku zamáčk a věřil, že bude líp. Dnes nám z toho v našich srdcích zůstal smutek a rozčarování nad tím v co jsme doufali a v co jsme skrytě věřili, že to tak bude. Náš národ se znova dostává na rozcestí jak dále. Doufám, že příště to zvládneme lépe
  • pane Špačku, přestaňte si hrát na GUTH-JARKOVSKÉHO. Proti němu jste ubohý nýmand a kašpar a divím se, že Vám to ještě někteří exoti (včetně jistých novinářů) "žerou".
  • Špačku, vím že o etiketě umíš krásně mluvit, poslouchal jsem tě na impulzech, když jsem ještě jezdil autem do práce, ale něco jiného je tak činit, a to je od toho každý vzdálen.Má etiketa chodit do práce přerušil ten napoleonský ..... bárta, jak chtěli s ionem dělat protikorubční politiku snižováním státních zaměstnanců-tedy střední vrstvy obyvatelstva.Budou hold tady boháči a chudina....... *10* *9* *9* *8* *7* *6* *16* *12*
  • Tím,že bude prolhaného lumpa Havla ještě vychvalovat naštve pouze další lidi a získá další voliče komunistům.Ještě při dalších volbách můžou komunisté dopadnout mnohem lépe,než v roce 1948.Těch prolhaných lumpů,kteří zde dvaadvacet roků vládli a kradli,má už většina národa dost.
    • Souhlasím.
  • Prosím nechte toho Havla už spát, stačí, že exprezidentovi a KNÍŽEPÁNOVI UDĚLILA EVROPSKÁ UNIE VYJÍMKU Z BENEŠOVÝCH DEKRETŮ a vrátila jim majetek.Uvidíte, že prezident bude TEN, CO SI PROTIZÁKONNĚ NECHÁVA ŘÍKAT KNÍŽE!!!!!-to zase ze sna budí tatíčka MASARYKA.!!! *1* *7*
    • dodatek...který zakázal šlechtu...pro ty co neznají dějiny....a Pro některé mohl, a byl T.G.M taky vlastizrádce a měl viset za Rakouska-Uherska, že se odtrhl.
  • Kniha to může být hezká a zajímavá, ale komu je vlastně určena? Osobně mě jeho nemoci nezajímají, svých starostí mám dost, jeho poradci mi jsou lhostejní a konec poslední věty zní, jakoby jeho vztah k dětem byl nezdravý.
    Mohla by být cenná pro Havlova životopisce, ale je potřeba posilovat exprezidentův kult?
    Jediné pozitivum spatřuji v tom, že to možná naštve klause.
    • když může být životopis Řepky a jiných neužitečných tvorů ..může být o užitečném prezidentovi !!
      • Pokud byl užitečný, tak pro okolní státy, např. svými názory na vývoz zbraní připravil republiku o některé trhy, které s radostí zaujali cizí výrobci zbraní.
        Kdo je to Řepka?
        • ˇŘepka olejka přece,to nevíte?
        • A.cz: Pre ľudí v niektorých častiach Slovenska sa Václav Havel stal tým, kto im zatvoril zbrojárske továrne a pripravil ich o prácu. Ovplyvňuje tento krok dodnes slovenskú ekonomiku? A bol správny?
          Pravdou je, že zbrojársky priemysel nezastavil Václav Havel. O konverzii zbrojárskeho priemyslu sa rozhodlo ešte pred Nežnou revolúciou. V týchto dňoch sa slovenské médiá venujú tomu, že ešte začiatkom novembra 1989 slovenská komunistická vláda na čele s predsedom Pavlom Hrivnákom pripravovala prechod výroby zbrojoviek na výrobu civilnú, povedané inak - z tankov sa mali preorientovať na výrobu buldozérov.
          Potvrdzuje to aj správa z 13. novembra 1989, ktorá vyšla v denníku Smena. Ročný obrat výroby odhadovali na 40 miliónov západonemeckých mariek.
          • Tohle jsem četl, navíc je to o slovenské zbrojovce. Ve své reakci jsem měl na mysli české výrobce ručních palných zbraní, tj. pistole, pušky, kulomety atd.
  • Nějaký blbeček tady pod nicky jk nebo bia píše nesmysly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit