Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Chmela, v EU je vakcíny dostatek, tak to tam určitě poletí Andrejko něčo nakúpiť a k tomu z těch peněz něčo pre Agrofert.

  • V Německu a Francii jsou očkovací centra prázdná. Zájem o Astrazeneku má jen 10% lidí, protože má nízkou účinnost a vedlejší účinky. Tady u nás se o vedlejších účincíchch vůbec nemluví. Takže tady dají učitelům vakcíny, které jsou pravděpodobně neúčinné. Nikdo nebude mít na vybranou a nikdo si ani nepřečte o kladech či záporech této vakcíny. Nyní vyvstává otázka - jak je možné, že evropské orgány schválily tuto vakcínu jako účinnou a bezproblémovou. Ukazuje se, že vše nějak smrdí!!!!!! Bohužel naše vláda měla bez ohledu na kecy EU zajistit všechny možné vakcíny a dát lidem na vybranou. Tak by byla pro nás občany něčím přínosná. Jinak je to banda tlučhubů a nemakačenků. Tím nemyslím jenom vládu, ale celou poslaneckou sněmovnu i senát. Co bychom si jenom počali, kdybychom je neměli. To by byla úplá katastrofa.

  • Hmmm- mohou se registrovat...

    A bude to stejné fiasko, jako v lednu při registraci důchodců 80+...?

    A bude dostatek vakcíny...?

    A bude vůbec zájem učitelů o očkování...?


    • josef.chmela

      Vakcíny je v EU dostatek. Včera to prohlásil představitel EU. Vakcíny je dostatek pro dosažení cílů očkování v EU.

      Asi nežiju v EU.  Tu EU nám byl čert dlužen. Není se čemu divit, vždyť jsme druhořadý národ, který je dobrý tak na práci za třetinové až čtvrtinové platy.

      Ale máme co jsme chtěli. Nejvíc mě štve, že tento bordel zapříčinolo pár uřvaných blbečků na náměstích v roce 1989.

      Teď nemůžeme očkovat ani ruskou či čínskou vakcínou, protože by tím byly do lidí naočkovány nedemokratické myšlenky. Raději tady lidi demokraticky pochcípejte. Demokratům to nevadí, ale co my nedemokraté, mě se zrovna nechce zemřít demokraticky.

      Vládá neustále jedná se šmejdskou a zákeřnou opozicí a nikam to nevede. Šmejdi z opozice vládu podrazili při schvalování pandemického zákona a podrazí ji znova. Se šmejdy z opozice se nejedná, ti se rovnou posílají do pr.... nebo do vězení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit