Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není se co divit.Pokud stát díky socanům zavedl takové zvěrstvo jako je inkluze, je situace ve třídách neudržitelná. Stačí jeden jediný zdivočelý hnědočech a třída je nabouraná.Zdivočelý brání v přijímání informací ostatním dětem.Je třeba mu věnovat čas - určený k vyučování. Misto toho je třeba usměrňovat třídního vetřelce.A zde popsaný jev se opakuje ve všech takto postižených třídách.Rodiče odhlašují děti z konkretní školy a komplikovaně jej posílají mimo spádovou oblast.Myslím že to byla Hlupaňa ministrně Valachová, která zavedla tuto zhovadilost do systému.

  • Jsou-li kantoři mizerně placení (jako že jsou) - tak mimo vlastní aktivity ve vztahu ke škole jsou nuceni se nechat zaměstnat i v jiných profesích - od uklizečů, uklizeček až po prodavače, či pokladní v samoobsluhách, aby své rodiny uživili.

    A to nemluvím o "povinně nepovinné" účasti ve vedení různých kroužků, tělovýchovných aktivitách ve spojení s děcky a pod. Většinou bez nároku na odměnu.

    Zpravidla se jedná o 12hodinovou pracovní zátěž - někdy i o víkendu, či v době dovolené.

    Čili - času na odpočinek mají opravdu minimálně. Většinou totiž mívají i rodiny, kterým se musí též věnovat.

  • Pokud dostanou učitelé na základních školách 45 000 základ (sen mnoha vysokoškolských vyučujících), tak si trochu uleví.

    Jinak je to pořád jenom lovná zvěř "profesionálních maminek a jejich "naprosto geniálních" potomků nebo podnikajících tatínků, jejichž ratolesti jsou nedotknutelné přes tatínkovo milionky. 

    Nedělal bych to ani za těch 45. Za výchovu dětí neodpovídají učitelé, ale rodiče. Když je dítě spratek, tak je to věc táty a mámy. Učitel to nevytrhne. 

  • Takovejch přiblblejch analytiků na..... do rána pytel. Ať se sebere a jde jim to na 2 roky ukázat.
  • Já se jim teda vůbec nedivím. Na učitele, ale nejen na ně jsou v poslední době kladeny opravdu obrovské nároky. Myslím si ale, že takto to má spousta lidí. My teď ve firmě například také máme hodně náročné období a s únavou a vyčerpáním bojuji skoro každý den. Ze začátku jsem to řešil kávou, ale to určitě nejde dělat donekonečna, takže jsem teď přesedlal na kratom od Krupa Kratom.

  • Já jsem byl často unavený a hlavně i rozhozený. Pomohlo mi, když jsem si začala kupovat kratom https://kratomlevne.cz/ , která mi dokáže dodat energii, ale také se mi díky tomu i líp odpočívá potom. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit