Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo. A tohle pojetí společnosti nám se přinesl Vašek Havlů a všichni mu tleskali. Věřili, jak říkal,že společnost za socialismu nezkvétala, ale byla nemocná a potřebovala změnu. No a je tu jeho pokrok!!! No ten tu je už 30 let!!!

  • josef.chmela

    Není se čemu divit. Světu vládnou mocní a bohatí, ne nemocní a chudí. Svět tu není pro chudé ale proto aby si bohatí užívali a žili. Kapitalismus si bohatí zavedli proto aby toto vše podporoval.  A chudí si naivně myslí, že když budou poctivě pracovat, že také hodně zbohatnou.

  • Ano - všichni jsme si rovni - jen to Janoušek je "rovnější"...

    • Případ "Janoušek na horách" jen ilustruje míru korupce 

      - u soudů, 

      - ve věznicích, 

      - u policie v místě bydliště tohoto potentáta...

  • Pche. To nic není. To straničtí politruci, kteří otravují vzduch ve sněmovně, mají takzvanou "imunitu". Ti kdyby jezdili ožralí každý den a srazili na přechodu celou mateřskou školku, soud na ně nemůže, pokud si to ti "nadlidi" sami neodhlasují. Kam se hrabe s výmluvami nějaký Janoušek......😯

  • Nato, že má nemoc v terminálním stádiu, bez opory při chůzi a asistenta se neobejde a údajný implantát v hlavě, který se prý může kdykoliv uvolnit a on tím pádem zemřít - jak pravil jeho advokát - tak, jak je vidět z fotografií, pěkně řádí...

    A může trestanec s přerušeným výkonem trestu vycestovat do zahraničí...?

  • Čekám ještě na vyjádření Mařenky a Bradáčové, jak budou konečně jednak. Nebo to bude Čapí hnízdo č.2? Teď ho mohou zbourat, čápi jsou v Africe.

  • Nechte uz te smesne saskarny.  Jeste vas bude tenhle grazl uspesne zalovat za nactiutrhani. Nic vic typicky ceskeho snad ani byt nemuze. Pochopitelne ze v tom neni korupce. V zivote bych si nedovolil neco takoveho jenom pomyslet. 

    Mimochodem , slysel snad nekde nekdo ze by se u neceho takoveho , Tohle , Rittig , Oulicky , " eurosenator nebo co to je " Vondra , parazit Benda , zbytecnost sveta Rapkova .... nakazil nejakym covidem ? Jich se snad i tenhle virus stiti. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit