Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Postavit Nečase a Klause s celou jejich zločineckou bandou ODS před lidové soudy a udělat to s nimi, jak to dělají Korejské demokratické republice. Tam mají skutečnou demokracii.
    • Samozřejmě. Ale ono těch výměnných obchodů už bylo... a soudci každého osvobodí. Zato ukradni housku a jdeš sedět na deset let... to by jim šlo...za jidášské groše se koupí všechno.
      • Ano pro totální neschopnost a zkorumpovanost policie i justice si dnes člověk uvědomuje, že na takovéto gaunery je jedinou možností zase nějaký Urválek, jinak máme do smrti smrťoucí smůlu. Gigazloději budou brázdit na svých jachtách světové oceány z našich peněz a to naprosto beztrestně. Beztrestná gigazlodějina je vlastně svoboda a demokracie v praxi . Už nás vy neschopné a zkorumpované represivní složky pěkně s - r - t e .
  • Všichni vědí kdo započal rozkradení tohoto státu a ve stejné politice beztrestně pokračoval a nadále beztrestně pokračuje. Všichni vidí, kde jsou nakradené peníze a kdo to neví ať se podívá na bydlení těchto zlodějů např. z trestné činnosti usvědčený Pitra a stále je milionová rezidence jeho a není na úřadu práce a nespí pod mostem a to ani Klaus, Topolánek, Nečas který dřel jako kůň ale v posteli......
  • Banda lotrů vedená super největším GAUNEREM gaunerů TUNELDĚDEK Přesčas Kalousušatý Kolotuk sta ni k , mostecká ,okd,RESTITUCE, špidlon,Ovar atd tyhle zlodějský K.U U.....V.Y se nikdy nedostanou do krimu polovina justice a policie ZKORUMPOVANÁ
    Je mi z tohoto státu na B.LI.TÍ Jenom sprostý *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Agent Kremlu slovensky vetrelec a vlastizradce Ceskoslovenska Pruzinsky je nedotknutelny???
  • Ve jménu lidového protikorupčního odboje všichni zloději a tuneláři ke zdi ... *16*
  • Už je to téměř rok a nic se nestalo. A taky se nic nestane. Vždyť je to všechno kryptobolševická garnitura a vrána vráně oči nevyklove.
  • Souhlasím se všemi příspěvky! Tato novodobá šlechta je 100x horší než koministi, krade, lže, zákony dělá pro sebe, je beztrestná, odkládání kauz jako je Nečas a jeho podpis pod amnestií je jen známkou kdo policii a soudy ovládá. Korupce a zlodějny na každém kroku. Ptám se: kde jsou celonárodní odbory, které by jako první měli vyjít do ulic a udělat v tomto státě pořádek? Jenže odboráři odchází do politiky, aby se jim zacpala huba!!! Takže odbory, které by měly vést lidi " do boje" za rovnost před zákony jsou v klidu a nic. Hnus !!! Z tohoto státu, z presidenta i vlád za posledních 25 let je mi na blití. Zeman je presidentem opilců, žvanilů apod. Můj president to není - styděl bych se!!!! Co dělat, aby se tento režim změnil na společnost normálních slušných lidí, aby si stát vládl sám bez vlivu zkorumpovaného Bruselu, co dělat , abychom se zbavili cizinců a bylo dost práce pro naše lidi, jak se zbavit vietnamských dealerů drog a výrobců napodobenin. Každý normální člověk to ví - ale šlechta, mafie, corporace, gangsteři, zkorumpovaní politici v tomto státě se mjí z toho dobře - tak proč to měnit??? Jdu se vyblít ....a všem slušným lidem přeji klidné Vánoce i Nový rok. Dobře už bylo, užívejte si - přichází doba zlá.Krize teprve přijde - kecy, že je za námi jsou jen kecy a nic víc. Tak jak nás oblboval Kalousek nás budou pořád oblbovat všichni. Hlavně, že jsou u koryt .....
    • Také souhlasím. A být o něco mladší, prchal bych z tohoto bordelu někam, kde alespoň trochu ctí právo a slušnost. Po r. 89 se zde vylíhlo tolik zmetků, že společnost už je zcela prohnilá a nenapraví to x generací po nás. Myslím si, že jako národ jsme odsouzeni k zániku. A pro svět to asi žádná škoda nebude.
    • Dobře napsané.
  • Nejtrapnější premiér v dějinách lidstva!
  • Jen se na něj podívejte , je to chudák , kupte mu žiletky,vypadá zvlčile.
    • Jako podříznout?To *12* ?
  • Protože v tomto státě jsou nejtěžšími zločinci akorát tykadláci, na ty si policie s Cattannim v sukních došlápne vždy, protože krást housky nebo flašky v super-hyper se nemá, bezpečnostní agentury to jistí. A dokreslovat tykadla našim politickým j-elitám je trestný čin hodný Usáma bin Ládina, trest žaláře je na místě, ovčánkové. A pak je z toho policie natolik vysílená , že v kómatu leží na jednotce intenzivní péče a my se musíme modlit, zda to vůbec přežije do dalšího rána. A mafiánská justice si poté užívá další lukulské hody,, ze zpropitného našich miliardářských veksláků , prognostiků, politických -jelit a spol. Stav permanentní virozy s non stop blinkačkou je v tomto mafiánském Palermu pod horou Říp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit