Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Tak určitě. Myslím, že začátek roku 2022 ukázal, že jsem s topením na tuhá paliva udělal dobře a že se žádné velké regulace konat nebudou. A to ani v oblasti velkých podniků a tepelných elektráren. Mám doma klasický kotel na uhlí a dřevo, přes trojcestný směšovací ventil rozvádím teplo do dvou okruhů a třetí okruh mám na vytápění vody v zakrytém bazénu. Ten pouštím jen příležitostně a využívám prakticky přebytečné teplo. Ale i tak má bazén pod přístřeškem příjemných 23 nebo 24 °C. Když není člověk zvyklý na termály, tak je to i v zimě na koupání. 

  • Zajímalo bvy mne kolik průmyslových provozů tento člověk řídil. Ž emá takovou zkušenost a chce diktovat pravidla .

  • Gorobilypes

    Eu se zbláznila a myslí si že z peněz svých lidí zachrání zbytek světa.Který na ekologii kašle z vysoka.A takovíhle blázni to jen vylepšují.

  • Velmi mi připomíná BIOMASU, taky nevěděla oč jde...🙂

  • aztli

    Zřejmě se onen slavomamem postižený člověk asi domnívá, že má patent na perpetuum mobile. K realizaci jeho hloupých nápadů ale dojít z podstaty věci nemůže, prostě z pudu sebezáchovy nikdo nebude kvůli hlupákovi  mrznout a mít el. za nedostupnou cenu. Ani současný počet policajtů by nepokoje, jež by vypukly, nedokázal zvládnout,zkrátka, čím dříve tento duševně méněcenný člověk bude se svými nebezpečnými hloupostmi, hrající si na mesiáše odstaven, tím lépe.Jeho úchylné nápady ke spasení světa ani po klimatické stránce nepovedou, leda tak ke ztížení života lidí. Žádná planeta ani klima za tuto hloupost nestojí. Lépe je se přizpůsobit klimatu a okolnostem a vymýtit včas tyto zaostalé hlupáky.

    • Trošku, sem tam zhasnout co není třeba by neškodilo.

  • Hyperion

    To není expert, ale exprt.

  • Podpora obnovitelných zdrojů je jeden velký podvodný projekt, do něhož spadají v rámci angažovanosti a škodících aktivit i solární baroni. Likvidace uhelných elektráren by vážně ohrozila průmysl a občany ČR, uhelné elektrárny jsou životně důležité. Není radno dopřávat sluchu "expertům" z hnutí DUHA a podobných parazitních organizací. Reálně nám hrozí zelená totalita, která by mj. i zdražila kilowatthodinu na desetinásobek a učinila většině občanů ze života peklo. 

  • mun.go
  • G94003

    To není expert, ale blázen.

    Je nevyhnutelné, že se dříve nebo později limity prolomí. Prostě a jednoduše proto, že uhlí se bude dále používat pro chemický průmysl. A i kdyby se v dohledné době uzavřely všechny uhelky, stále ještě budeme potřebovat uhlí kvůli vytápění.

    Stejně tak není možné, aby se během pár let podařilo postavit dostatek nových zdrojů pro nahrazení uhelek. Bez ohledu na to, jestli se místo nich budou stavět jaderky a nebo solárníky a větrníky. To by měl chápat každý člen uhelné komise, jinak si pro něho přijede Chocholoušek...

  • Pouhý "výkřik do tmy" ...

    Pokud nemá žádné řešen je to jen snaha na sebe upozornit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit