Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo oni v tom nemaj jasno..... Tak ať TV prima laskavě odvysílá ten telefoní rozhovor co s ním během střelby natáčeli a my už si jasno uděláme. Od policie chtít aby měla v něčem jasno *1* *1* To napadlo koho.????
    Pozdní zásah neměl vliv ??? No tak to tedy může ten týpek co se klepal dvě hodiny na záchodě a telefonoval o pomoc od čerta k ďáblu úplně v klidu. Dle PČR by ho ten vrah neohrozil a patrně by ho pozval na kafe .... ovšem kdyby již předtím nepostřílel personál.

    Tady se sejít tři teroristi tak vystřílí celý Václavák a stát nás uklidní slovy že je to v pohodě páč kdo jim nevlez do rány toho nesejmuli.....Mezi tím by půlka PČR podala výpověď a druhá by měla nedostupný telefon páč klekla baterka.

    Bože to je hanba.
    • Ano, příteli, nemají v tom jasno .... oni totiž tu lež servirují tak špatně, že se jí jen těžko dá věřit. Kdyby Ti kouzelníci, co tam přijeli, udělali jenom to, že vezmou amplión a začnou na něho mluvit, tak odpoutají jeho pozornost a kdyby třeba házeli kamením ( když se báli použít osobní zbraň), tak by na sebe upoutali jeho pozornost. Pokud jsem to dobře sledoval, tak tam někde provozní otevřel zadní vchod, kterým odešla část lidí... a že by tento člověk tuto informaci před policajtama utajil?? Tomu se až nechce věřit.

      Dnešní policajti tak dát botičku, šikanovat lidi kvůli maličkostem - jinak brát peníze a pokud možno se nenadřít a nedostat do průšvihu.... ale najdou se mezi nima i výjimky... ale ti z Brodu to rozhodně nebyli.

      Hanba to rozhodně je a ostuda ještě větší... tam měli lidi odcházet a dávat žádosti, ale ne budou v klídku a za bukem čekat jak to dopadne.... přesně jako před tou restaurací v době střelby. *16* *16* *16*
      • Pouze jednou a to patrně nešťastnou náhodou jim unikla pravda.
        Bylo napsáno že policejní zásahový oddíl který byl čirou náhodou nedeleko na cvičení tam byl za deset minut.
        To koresponduje s tím co se všeobecně ví. Policejní a zásahový oddíl sídlící v Luhačovicích to má skutečně v dojezdové době 10 minut. Dál už se jen kupila jedna lež na druhou aby se zamaskovalo že těm prvním zakázali zásah a pak si jeden neschopnější než druhý předávali velení dle toho který papaláš zrovínka dorazil....... A jako poslední dorazil za ČSSD Chovanec tak ten by měl letět první..... *16* *16* *16* *16*
  • Uherský vrah nemusel střílet. To by ovšem stát nesměl selhat - dokonce několikrát, počínaje sociální problematikou a konče amatérským zásahem policistů. Lidé by neměli být zaslepení pod vlivem zhoubných idejí klausismu, kdy se každý stará sám o sebe a nezatěžuje se nějakým morálním balastem a kdy je módním hitem tvrdé a bezohledné prosazování individuality člověka a kdy především kraluje lhostejnost a netečnost k problémům druhých. Signály o abnormálnosti uherského střelce existovaly a státní instituce uspané sobeckými axiómy polistopadového neoliberálně-klausovského establishmentu zcela bagatelizovaly vnitřní trápení člověka, který byl tehdy ještě jen potenciálním masovým vrahem. Policie přizná jen to, co je ještě z hlediska společenského únosné. Policie v takových mimořádně ožehavých případech zatlouká, chce si zachovat tvář, kterou právě nedomyšlenými postupy zcela zbytečně ztrácí.
    • Trošku složité na prokousání se.... ale zvládl jsem to. *3* *3* Souhlasím s Vámi - stát selhal a to několika násobně:
      a) problémové vztahy v rodině - někdo o nich věděl, ale buď nechtěl anebo nemohl řešit
      b) zdravotní problémy - lékař jen monitoroval, nicméně zbrojní pas potvrdil - potenciální chyba
      c) člověk 10 let bez práce - to je obrovská porce na psychiku člověka, co v tomto případě dělali úředníci Úřadu práce a udělali vůbec všechno, co udělat měli??
      d) člověk měl evidované dvě zbraně - potud v pořádku, ale pokud měl lékař pochybnosti ohledně psychického stavu toho člověka, proč neinformoval složky PČR a zbraně nebyly odebrány a uloženy někde do trezoru
      e) vlastní činnost PČR v době střelby a bezprostředně po ní nehodnotím... napsal jsem o tom v jiném příspěvku

      A teď otázka:"Kolik ještě lidí s podobným osudem je v této zemi a jak málo stačí, abychom tu měli další střelnici jako v Uherské Brodě?" Jsem rád, že Ministerstvo práce a sociálních věcí a jemu podřízené složky a Ministerstvo zdravotnictví a jemu podřízené složky jsou v pohodě a klidu a vlastně se nic neděje, všichni jsou spokojení a není potřeba nic řešit..... Uherský Brod ale ukázal opak !!!
  • V Libii postříleli tři útočníci patnáct lidí s toho dva zasahující policisty. Přičemž policie všechny tři útočníky zastřelila. Za tři dny v tom bylo jasno. Všichni kdo měli dle jejich soudu podíl na spackaném velení zásahu vyletěli od policie a to v četně ministra.
    Tak tohle má být polobarbarský stát bez sebereflexe ??? A co jsme potom my.....???
    Chovanec si patrně myslí že žížaly .... IQ 8 ...reaguje na světlo. *16* *16* *16*
    • To je ovšem smutné.... ale taková je realita všedního dne u nás. Jinak bych si dovolil poopravit tu hodnotu IQ, příteli.
      IQ 1 - reakce na denní světlo podle závěru studie Prof. MUDr. Johna Colaloka, DrSc z ledna 2013 na FBI University Missouri. Zkoušeno na objektu - krásnoočko zelené. *2* *2*
      • Ano příteli jen že žížala toho umí mnohem více než krásnoočko zelené. Přeci nejsme žádní hlupáci když jsme zvolili tak zodpovědného člověka jakám je Chovanec. *1* *1* *1*
        • Když já tu oranžovou barvu nemám rád ani na pomerančích, natož na emblémech sociální demokracie. To je taková zvláštní skupina lidí, ze kterých nikdy nevzešlo nic dobrého..... a ani nevzejde, bohužel. *16* *16* *16*
  • Hned v začátku se přiznám, že nejsem odborník na práci policejních složek a tak se budu řídit jen suchými fakty, jak jsou tu předkládána.... jeden vrah, dvě zbraně ( jedna pistole, jeden bubínkový revolver na 6 ran - jak bylo uvedeno dříve) - 63 nábojů do obou zbraní - z toho vystříleno 44 ( jednu si pachatel nechal pro sebe) a 8 mrtvých lidí. Pokud ten člověk, co ten mord provedl, uměl zacházet se zbraní, dokázal z nich střílet, ovládal základním způsobem pudovou střelbu, nebyl pod vlivem alkoholu a nebyl v afektu ..... tak mohl postřílet či zranit tak 16 - 20 lidí - to je moje představa a odhad. Ale tady je usmrceno 8 lidí vícečetnými zásahy a jedna paní zraněna těžce. Jeden člověk v době, kdy pachatel přebíjel pistoli, po něm hodil židli a utekl i s dalšími ven.
    Není tady něco divné? Docela by mě zajímaly zásahy do zdí, dveří a zařízení restaurace, abychom si udělali jasno, zda pachatel měl čas oběti mordu tzv. dorazit či nikolliv - tady se výpovědi diametrálně rozcházejí a rekonstrukce celého toho činu - včetně časového snímku činnosti hlídek PČR a Městské policie.... a rád bych měl jasno, kdo za nečinnost příslušníků PČR může - zda oni sami či operační důstojník, který ovšem rozhodoval bez znalosti situace či jde o systémovou chybu v přípravě příslušníků PČR či jen o lidské selhání lidí, kteří, ač v uniformě, dostali strach a neudělali to, co udělat měli.
  • Hmm, hezky napsáno, myslím tím:
    "Všech osm obětí zemřelo podle policie ihned. "Všech osm obětí zemřelo bezprostředně po útoku na následky vícečetných střelných zranění, přičemž tato zranění byla neslučitelná se životem a fatální následky nemohly být zvráceny ani okamžitým poskytnutím zdravotnické pomoci," uvedl zlínský policejní mluvčí Pavel B. Stránský. "
    .
    to nicméně nevysvětluje ty rány, které slyšel ten člověk, kterému se po nějaké době podařilo utéct. Takže ano, zemřeli na následky více ran, ale kolik z nich bylo těch "dorážkových" v tu dobu, kdy se dva ozbrojení policisté stáhli, místo aby ho alespoň "otravovali" občasnými výstřely z poza rohu?
    Hlavně že dostanou po skončení v zaměstnání doživotní renty, že? Ach, jo....
    • Jo dle policejního mluvčího všichni měli díru v čele a ta první rána do kolene byla smrtelná *1*
      • ale podle tohohle cancu co tady publikuji byl smrtelny pohled uz na jidelni listek. Ten Limonadovy Joe uz vlastne vstoupil do vystrileneho saloonu a objednal si jenom Cloumaka u Arizonske Penice ktera pred nim radeji utekla na hajzl . *16*
  • na dve zbrane , budiz , jeden kalasnikov mel jeste neco v hlavni . Licha suda . 8 mrtvych a 44 vystrilenych nabojnic , njn byl peclivy a nic neponechal nahode. Vzdycky jsem si rikal hochu do statni spravy neeee a ted vidim proc. Neumim pocitat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit