Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 15 Evropanů - má být : 15 let starších Evropanů
  • Rusko se stalo první evropskou jedničkou v počtu uživatelů internetu. Podle společnosti comScore, provádí průzkum trhu on-line, Ruská federace po sobě zanechala i Německa, jehož lidé dříve aktivní v jiných Evropanů byly zapojeny do sítě životě.

    Studie poskytla informace o více než 15 Evropanů, přístup na internet z domova a pracovní počítače. V září roku 2011. po celém světě on-line navštívilo 1 miliardy 420 milionů 316 tisíc uživatelů v síti. Každý uživatel strávil na internetu v průměru za den, a navštívil 2000 292 stran.

    V tomtéž měsíci World Wide Web používá 373 milionů 433 tisíc Evropanů. Více než čtvrtina z nich - lidé z Ruska a Německa. V Ruské federaci navštívil on-line padesát milionů 810 tisíc lidí, zatímco v Německu - na 670 tisíc méně lidí. Rusové za poslední měsíc byly on-line na 22,4 hodiny a navštívilo 2 tisíce 439 stran.

    Nejdelší pobyt v britské síti: obyvatelé Spojeného království strávený na internetu na 35,6 hodiny, a každý z nich šel do průměru 3 tisíce 272 stránek. Nejmenší zájem o Internet byli obyvatelé Irska (2 miliony 343 tisíc unikátních uživatelů), ale to je vzhledem k jejich malému počtu: je počet obyvatel jen 4,5 milionu obyvatel. Menší než ostatní zůstali Rakušané online - pouze 14,1 hodiny.
  • Aby vlak neujel, existuje ještě jedna možnost! Vytrhají se koleje. Alespoň to tady tak vždy fungovalo.
  • U i-legalne byly podle mě dva problémy. Za prvé předraženost, u novinek byla cena víceméňě odpovídající, ale když u starších alb jsem si mohl sehnat originální CD třeba za 99 korun, tak na i-legalne bylo stále za tři kilča. Za druhé vsadili na wma s DRM a to prostě pro mě nebylo akceptovatelné. Kdyby byly v mp3 s maximální kvalitou a k tomu jěště v jednom bezztrátovém formátu typu FLAC, tak mohli mít větší šanci přežít.
  • Česku neujíždí digitální vlak ale všechny vlaky mu už ujely.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit