Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... kde máš kérku ty, Alino?
  • Myslím si že každý je originál a pokud mu příroda něco nedopřála tak se to dá drobnou nuancí opravit vrámci estetických pravidel.Používat svůj největší orgán jako plátno na řešení svých mindráků asi nebude doménou inteligence ale spíše extravagantního vystupování .Mít na skrytém místě nějakou drobnou malůvku symbol není nic podstatného. Potkat reprezentanta zákona s pomalovaným obličejem je výsměch pravidlům(morálce).Tak jako si kuřák myslí že je jeho věc si poškozovat zdraví , tak si někteří myslí že v množství omalovánek je podstata. Doporučuji zajít na chirurgii a podívat se kolik úsilí stojí plastika kůže po popáleninách a jiných úrazech a pak pochopíte co si to vlastně děláte. Nejvíc si člověk váží toho co už nemá. Nemyslím si že doménou elit je tetování , to se jen vytváří takové klišé aby byl kšeft. Jen krimoši se natolik nudí že po sobě malujou a čistí si kukátko *3*
  • co kdybych byl MAUR?
  • KIMCID
    *7* *7* *7*
  • ... redakci tiscali se omlouvám, že jsem se trochu odvázal kvůli blbovi, mizím :)))
    • blb mizí,to by mělo být státním svátkem. *1*
  • Teď mě napadlo,že ten Maur co chtěl být presidentem ,prohrál volbu proto,že ho nevolila ještě normální většina v tomto státě i když mi byl docela vhod.
    • ... co kdyby ti raději napadlo, jak se má správně psát, strašáku :)))
      • Tobě to adresováno nebylo,protože to bylo pro normální a slušné zde diskutující občany .
        • ... dlouho jsem se tak od srdce jako díky tobě nezasmál, balíku, škoda dalších slov :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit