Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hlavně pořád nechápu co se jim tak nelíbí na tom, že někdo využívá svěřenský fond. Sám jsem si jeden takový před nedávnem založil a myslím si, že se jedná o jeden z nejlepších způsobů jak si zajistit právní ochranu svého majetku.

  • Účelově měníte názvy. Nejedná se o audit ale o předauditní dotazovací zprávu. Takových to zpráv obdržela vláda v loňském roce cca 50 , ke každé se musí vyjádřit a vyvrátit pochybnosti , ktaré jsou uvedeny, popř. doložit podklady.  Takže si  přestaňte hrát na něco co není. Úředník dostal podnět od udavačů PIRÁTŮ a tak se musí zeptat co je na tom pravdy. Nic víc nic míň. Ta snaha strhnout vládu za každou cenu je do očí bijící.

  • a co malí okouni ?🙂Už podle vyjadřování starého okouna to musí být síla🙂

  • Je k popukání, jak tandem zdejších hlupáku Jarda/Jana zlostně prská síru a oheň. Dva křiklouni z pražských ulic mají frustraci, že už se dlouho nehulákalo na chodníku.Páchnoucí chátra by ráda vyřvávala každý víkend. Doma to zabalí kus špeku do novin a jde to dělat revoluci.Při představě že toto doma vychovává  malé smrady, rostou z nich kvalitní parchanti.Ostatně i tady platí poučka - zparchantělí rodiče, mají vždy zparchantělá děcka.

  • Utíkejte oba na Letnou a oni Vás pánové z Frankfurter Allgemeine Zeitung rádi uvedou na první stránce. Nakonec roky platili lidi u nás, tak jim to nic neudělá.

    Osobně se stydím za to, jak zdražuje maso, pečivo, bydlení  a hodně dalšího. Že jsou na jedné straně skupiny oligarchů a bohatých zlodějů a na druhé straně miliony chudých. Je s podivem, že je dost idiotů, kterým je to jedno, hlavně, že se můžou ohánět popsanými kartony. 

    Za tohle budeme brzy stávkovat, a bude to mít smysl.  Ne proti nějakému kobliháři. Takových tu máme stovky.  

    Hrdinové demonstrují - protože se to může, protože jim nic nehrozí a protože je to v Praze moderní. 

  • Náš milý Senát se pomalu ale jistě blíží ke Konsilu Kostnickému. Kohopak upálíme tentokrát??

    Svatí v Senátu jsou ale sbírka. 😂 Co takhle zabývat se opravdovými problémy obyčejných lidí?

    Víte na tom krmníku jak je drahé maso?

    Kolik stojí pečivo, maso a o kolik se zdražilo? ě ze zemědělsky soběstačné země jste za pár let udělali žebráky? 

    Máte tušení Vy překrmení pašíci, jak bude obyčejný mladý člověk bydlet??

    Jděte se klouzat s Vaší péčí o audity. 

  • mun.go

    Morálka není ekonomická kategorie - prohlásil blahé paměti prof. Ing. Václav Klaus, CSc., emeritní prezident. A tvrdí to ještě dnes:

    Když slyším nějakého politika, jak mluví o morálce, tak začnu vždycky vrtět hlavou.

    Letná byla neuvěřitelně zoufalý kýč

  • Německý list Frankfurter Allgemeine Zeitung nedávno o fenoménu Babiš s neskrývaným pohrdáním napsal: Jak mohou čeští voliči takového člověka volit, to je obrovská záhada. Ano, je to záhada. Pro znalce postkomunistického světa to vysvětlení tkví v nesoudnosti části společnosti, jež vyšla z komunismu v psychicky nemocném stavu. Andreje Babiše, který postrádá sebereflexi, spojuje s jeho voliči právě ten nedostatek soudného myšlení. A navíc má oproti nim ještě obrovskou dávku drzosti.

    Nezbývá tudíž, než abychom se před Evropou styděli místo něj. Díky demonstracím se ale už ví, že tu jsou lidé, kteří s ním nechtějí mít nic společného.

  • Vsichni jsou jak posedlí. Kde kdo mele o tom zda je vhodné aby ten či onen čerpal dotace a jaké.

    Postav me to jinak. ZRUŠIT VŠECHNY DOTACE V CELÉ EU! Tim pádem nebude možné spáchat dotační podvod. Nebude potřeba X stovek úředníků kteří peníze na dotace vybírají, hlídají, přerozdělují a rozkrádají. Když ty peníze lidem nebudou brát lidi budou o malinko bohatší a možná budou více utrácet což se státu vrátí v podobě daní. 

  • Milý Filie,

    přeji Vám hezký letní den. Už zase házíte hrách na zeď?

    Jak jsou to víc jak dvě věty, tak jsou oponenti reality mimo. Elementarity obchodního práva je jenom zdržují. 

    Oni ví z CT1 nejlépe jak to je. 

  • Rád bych viděl audity k hospodaření i dalších politiků. proč jen pan Babiš?

    Pokud to není systémové, je to opravdu jen "účelovka" proti jednomu člověku.

    Jak čistě se dostal pan Schlafenberg k majetkům v restituci?

    Jak udělal pan Ruml z Herr Walderode Čecha jako poleno a teď mu připadnou majetky za 3 miliardy a víc? Kolik z toho kápne do kapsičky páně Rumla? A tak by se dalo pokračovat. 

    A to nás zlodějů nezbaví. Jeden zloděj - žádný zloděj. 

  • Jestli je to ve Vašich schopnostech a možnostech, podívejte se na veřejně dostupnou závěrečnou zprávu o státním rozpočtu. 

    Tedy pokud se dá těmto numerům věřit. 

  • Co chceme po komunistickém kádrech.Všichni jsou tak rovní,že se nemůžou ani rovně v.chcat.Bureš mlží,přísahá na své děti.Toman se to naučil svého otce.Anální chování jejich poskoků je součástí českého koloritu.Senát je kvalitou na jiné úrovni.než stranický parlament.
  • A teď tu o Červené Karkulce prosím! tomu co jste napsal skutečně věříte, nebo je to jen propagandistický pind z dílny některého z jeho poskoků?

    Že je babiš gauner první třídy neštítící se žádné křivárny je jasné - ten jeho "převod" do svěřeneckého fondu - tomu opravdu věříte? Směšné jak se někteří nechají  lacino koupit za koblihu a nechat si vymýt mozek pár nesmyslnými nesplnitelnými kecy jakého si drbana .

  • Navíc se ukazuje, že senátoři, zejména pan Wagenknecht za Piráty (u nich to je ale symptomatické), netuší, co to svěřenský fond je:

    Svěřenský fond představuje soubor majetku vyčleněný zakladatelem ke konkrétnímu účelu. Majetek zůstává plně anonymní a bez formální právní subjektivity. Pečuje o něj pověřený správce. Hlídá naplňování účelu fondu a rozmnožování majetkové podstaty. Nárok na prospěch má výhradně beneficient určený zakladatelem.

    Svěřenský fond může založit fyzická i právnická osoba, k soukromému i veřejně prospěšnému účelu. Do majetku lze vložit libovolnou movitou nebo nemovitou věc. Na rozdíl od právně podobné nadace nabízí větší variabilitu a absenci dohledu ze strany státu. Jedná se o celosvětově rozšířenou a oblíbenou formu správy a ochrany majetku. 

    Zdroj: https://www.alphacitizen.com/cs/sverenske-fondy/?gclid=EAIaIQobChMI5obwl_iX4wIVAqoYCh07EA9cEAAYASAAEgLaBvD_BwE

  • pavel.zajda.7
    Copak Senát, nevíce se prý prožere a prochlastá na Hradě za Ovara! Na Sputniku psali, že  hradní sklepy jsou už plné prázdných flašek !
  • Ukažte audity hospodaření Senátu ČR. Moc by mě zajímalo, kolik tahle skupina politických trafikantů a trubců prožere třeba za rok. 

    Kam se všude za naše koruny podívali, co dostávají z našich peněz na přilepšenou.

    Zloděj křičí - chyťte zloděje. 

  • Veď všeci kradnú, iba ja som však na špici, ako hovoril súdruh Bureš.
  • Nešel ten estébák ze Slovači do politiky s bojem proti korupci? a ejhle ono je to naopak a pokud je vše v poho tak at se vše zveřejní a karieristí z asociace nenažranců tady nemusí brečet že to není třeba neb se vše vykecá , už jenom aby nebylo jedna bába povídala by měl Babiš vše zveřejnit pokud je pan čistý.

  • Tlupa trafikantů chce něco šetřit  hlavně posuzovat ?! Hlavně že mají na to komisi ! Každá koruna za  blábolení o ničem dobrá ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit