Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotka je mi ukradený.
    • Sobotka je ukradený i ČSSD.
  • Myslím, že policie se nemá zabývat hloupostmi - navíc HLOUPÉHO PREMIÉRA a ještě, ať hlavně vyšetří obsah korespondence, tohoto slušně řečeno, trouby:-)
  • Hacknuté Sobotkovy e-maily ukázaly, že ho mají na drátkách dvě šedé eminence, které jsou na úřadu vlády vedeni, jako Sobotkovi poradci Prouza a Novotný. Nedávno se něco podobného provalilo v Jižní Korei, ale tam k vůli tomu vypukl skandál, lidé tam vyšli do ulic a hrozil pád celé vlády. A u nás nic. Premiér se akorát do televizních kamer blbě usmíval, jak jelimán a později už si jen hrál na mrtvého brouka.
  • cituji:Takže milé "lamy", abychom si ujasnili, jak lze zjistit, že nějaký server (umístěný třeba v kanceláři ČSSD nebo Bílého domu) napadl Rus:
    1. Rus se přizná na hackerské síti, podepíše se rusky , uvede své rodné číslo, IP adresu svého počítače v Kremlu a podrobnosti hacku - to ale udělá jen blbec, že....
    2. Když se přizná hacker, přizná se tak, že neodhalí svoji totožnost. To se stalo např. když "judash" konstatoval na diskuzním fóru na serveru Hysteria.sk, že 25. dubna 2006 "análně penetroval" NBÚ, policie pak "zatkla" server a nikdy se nedozvěděla totožnost hackerů, přestože ji půlka Prahy znala a celá ČVUT se chechtala. Správci česko-slovenské skupiny hackerů serveru Hysteria.sk - Maniac, Pajkus/m0dus a Zyx tehdy vydali prohlášení, v kterém tvrdili, že jejich server "Onyx" nebyl nikdy použit na hackování NBÚ a sloužil vždy jen na komunikaci. Z NBÚ uniklo 20 gigabajtů mailů, interních dokumentů, směrnic, nařízení a podobnych pič****. Jeden z pracovníků "bezpečnostního" úřadu měl totiž login "nbuser" a heslo "nbusr123". Hackeři na zatčení serveru Onyx odpověděli 21. 7. 2006 demonstrativním odpojením celého serveru NBÚ od internetu. Podle NBÚ bylo pak potřeba spolupracovat s FBI a z Washingtonu přiletělo 7 specialistů... (PS: CzERT a binary.division, pokud vím, v roce 1996 hackli server Armády ČR , Policie, Ministerstva zdravotnictví ČR, pobočku Hollywod Classic Entertainment a poté i Pentagon, bez následků - 100% Dastych free)
    3. Rus po sobě zanechá stopy, vedoucí až do Kremlu (pak to není binární schizofrenik, ale 13 leté dítě nebo lama používající na háčkování notebook s Win10, viz (http://www.lupa.cz/…/bozi-mlyny-melou-pomalu-ale-melou-vub…/))
    4. V jiném případě nelze totožnost ani národnost či místo pobytu hackera zjistit. Protože pohyb slušného nerda po síti prostě neodhalíte. Bude sedět vedle vás v kanceláři a bude to vypadat, že je právě v serverovně Texaské univerzity v Austinu. Skrýt svou totožnost, skrýt svůj pohyb po síti, mazat stopy z logů případně vytvářet falešné je základ hackerské práce.
    To, jak se vám to "tváří", ještě neznamená, že to tak "je".
    Ing Jiří Dastych, "policejní postrach" hackerů (=id.ot k pohledání, který nikdy žádného hackera nechytil) byl "díky svým pracovním úspěchům " povýšen do hodnosti majora a stal se šéfem skupiny informační kriminality na ředitelství služby kriminální policie při Policejním prezidiu v Praze. V roce 2001 skončil. Dnes je v firmě Asseco Central Europe, a.s... Dnes by mohl pomoci CIA, aby se neztrapňovala.
  • Přátelé klid. Každý pachatel bude dopaden. O tom jsem již před léty mluvil s naším
    okresním soudruhem hejtmanem a složil jsem o tom dokonce i píseň.
    Kdepak ty hekře hnízdo máš? Však léčky naší policie ještě málo znáš.

    Všem přeji krásný rok 2017. A kupujte můj policejní protestsong proti zlodějům.
    My ulice zločincům nedáme, raději je zbouráme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit