Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v Oděse již je 116 mrtvých a fašisti se chystají na náš Mariupol co bydlím. Budeme tam mít referendum - policie je s námi a ale jedou k nám jednotky ze západní Ukrajiny tedy všššechno bandeři.
    USA zde platí naši fašistickou vládu a ty kašpaři dělají vše co chtějí.
    Přečtěte si pravdu a podívejte se všichni nas videa ať vidíte pravdu.
    Bandeři lupiči vrazi kriminálníci a pravy sektor + huligens jejich jednotky zabíjejí lidi.
    Celkem je u nás cca kolem 300 mrtvých. V Oděse nežli je upálili tak několik žen znásilnili a polili jim záda benzínem a poté je upálili za živa.
    A u Vás ve zprávách nic - EU + USA mlčí a nikdo nic neví
    • Ve zprávách nic, protože všichni skáčou jak německá Eu v čele s maoistickým Barossem a frau se svastikou i na zadnici a USRAEL pískají. V české kotlině je rektální alpinismus nejrozšířenější nemocí na světě. Nikde nedosahují takovéto koncentrace a síly, to jen v ČR. Přímo pandemie a to bez konce. To se od smrti Jana Žižky z Trocnova ještě nezastavilo s menší pauzou za Jiřího z Poděbrad. Jinak samý Srálbotka Sobotka kam jen oko dohlédne, vpravo vlevo všechno jedno..
  • Bohužel, neschyluje se k občanské válce , ale ke genocidě. Regulérní armáda proti obyčejným lidem. A to je nyní nový vzor pro řešení problémů v EU? Co když například u nás v jakési konflikní situaci nebude např. jižní Morava souhlasit s politikou vlády? Nakráčí tam armáda a nespokojence postřílí? Nebo mohu v případě nespokojenosti sebrat pár desítek tisíc demonstrantů, vyštvat Vás ze země a sám se stát prezidentem? To jsou nyní nová EU pravidla?
    Ukrajina se stává výkladní skříní lží, rasismu, nesnášenlivosti a militarismu , jen slepý a hluchý ignorant může mít vůbec pochybnosti o tom, kdo tuhle hru rozjel. A co na to naši špičkoví političtí řiťolezci? No nic, to co vyčítali svým předchůdcům ohledně Kremlu a dodnes se kvůli tomu lustrují, to nyní zažívají na vlastní kůži ze strany Washingtonu a zadečky mají pěkně ztažené, aby se náhodou ani slůvkem nesouhlasu neprořekli. A už vůbec nedej bože, aby se u nás v zemi našlo nějaké svobodné médium či společenství, které by chtělo dění na Ukrajině nestraně , nezaujatě a hlavně pravdivě komentovat.
  • V 89 roce jsem si říkal, že v této zemi by měla být znát historie a že sebou tady lidi nenechají tak orat jako na tom byli američani. Ti nejenomže nemají ve srovnání s námi historický základ, ale navíc je to směsice všeličeho od samého počátku. Stali se pak snadnou kořistí pro různé propagandy. Zejména, když jim stále strkali pod nos jejich velikáštví, lidské práva a demokracii, svobodu projevu atd., podložené nacpaným břichem z toho, co jiným jejich lídři vzali. Po 20-ti letech budování vyspělé kapitalistické společnosti u nás to ale vypadá, že leckteří ty nebohé amíky předčili v čirosti svých hlav. Respektive ani ne tak čirostí, ale zahleněnosti fanatismem, leckdy ( zejména u mladých) ani nevědící že a proč. Je mi těch chudáků líto, protože nejsou schopni logického úsudku a tak melou co jim propaganda předhodí. A propaganda za režimu po roce 89 je mnohem horší než za komoušů. Za komoušů za pozlátkama západu jsme ani nechtěli vidět marast jejich režimů. O to víc nepochopitelné je, že teď ( zejména když po roce 89 západu v jejich rozpínavosti narostla křídla) to někteří zaslepeně nevidí, i když je to přímo mlátí přes nos. Rusy jsem po roce 89 považoval za okupanty ( stejně jako většina v této zemi). To ale neznamená, že teď když je jasné, že amíci a celý ten západní spolek řízený několika pomatenými šílenci, budu nasazovat na Rusy, když se brání proti svinstvu západu. Jak jsem tenkrát posuzoval Rusy za okupaci, tak nyní nelze vynechat západ. Po roce 89 zápaďáčtí šéfici přesvědčili, že je to banda pokryteckých individuí, které se neštítí ničeho. Snažili se pokrytecky dělat dojem demokratů a ochránců lidských práv a za rouškou této pózy vraždili po celém světě. Rusy jsem po roce 68 považoval za okupanty. Pak tedy jak nazvat Američany, kteří za svoje líbivá slova schovávají státní terorizmus a ještě z toho viní jiné? Rusové v 68 roce chránili své zájmy aby je nikdo nenapadal a neschovávali se za lži o demokracii a lidských právech. To o našich "západních soudruzích" nelze říct ani náhodou. Ti za rouškou demokracie terorizují celý svět, vraždí jen aby rozšířili svoje pochybné impérium a snaží se vinu dávat na Rusy. Opravdu skvělý charakter, zřetelně s hlubokým historickým základem, hodným důvěry. Takže byť jsem Rusy po 68 považoval za okupanty, tak nyní nelze než konstatovat že jsou Rusové proti amíkům v právu a že špatní nejsou Rusové, ale pokrytečtí západní ochránci lidských práv, kteří opět ženou svět do války.
  • Budíček Zemane - občanská válka na Ukrajině už je v plném proudu. USA uspořádala
    puč a dosadila vlastní nikým nevolenou vládu. Nepočítala však s tím že přijde o námořní
    základnu na Krymu - Rusko by bylo totálně odříznuto.

    Základny NATO se krok za krokem roztahují kolem Ruska a Číny. USA doufají že Rusko a EU
    se zničí navzájem a jejich tržní dravci se napakují na obnově.
    Panstvu o nic nejde - má podzemní luxusní bunkry kam zalezou - lidi kteří dělají že se jich
    to netýká však zažijou pravé válečné peklo.
  • Třeba nám teď zaplatí válečné reparace na které marně čekáme. Všem Němci zaplatili jenom českým blbcům ne.
    • Nacisti nám tady dobudovali průmysl a zůstal tady majetek 3 milionu (celá třčetina obyvatel!) německy mluvících Čechoslováků vyhnaných za hranice. Nejdřív bychom měli zaplatit vyhnancům.
      • Karle von sairaite poznal sem tě!!! Jak to , že nespíš?!!
      • a amíci v pětačtyřicátým nám ho vybombardovali.....
      • Podívejme se, už se zase ozývá potomek esessáků, který byl zplozen s dcerou pražského kolaboranta po mejdanu v Lucerně.
    • Češi se reparací vzdali a nechtěli je .Poděkujte Gottwaldovi .
      • Gottwald nechtěl reparace, hmm.
      • co to tady zase lžeš ty výkale
      • Milý synu, i takové mentálě zaostalé tvory jako jsi Ty má náš Pán rád a dojdeš po smrti do věčné blaženosti, protože jsi také dítko Boží.
        • Vztekejte se jak chcete , to je realita . Hmmm. Kdypak dostaneme reparace od Ruska za okupaci 68.- 90. ?
          • čti řádky nad tvým blábolem a dočteš se odpovědi!
        • Ano i takováto hovádka boží zde mají místo, proto jim neubližujte.(to bude ten tečka)
  • Zeman má co mluvit když poštval NATO proti Rusku , at radějí zavře zobák
    • Zeman humanitárně bombardoval s humanistou Havlem s chutí Srbsko i s Kárlem von Sajrajtem z Bilderbergu, jediný kdo tehdy byl ostře proti byl Dienstbier st. a pak i KLaus. Není tedy divu, že Švejk Zeman nyní posílá NATO na RUsko, úplně stejně jako Kárl von Sajrajt z Bilderbergu. Žádný rozdíl mezi nimi v tom svinstvu a eurohujerství a rektálním alpinismu vůči USA a německé EU není.

      Jak vidíte, prezidentská volba ve finále byla - mor a nebo choleru. Menší zlo bylo k nenalezení. Zdraví nám ve finále nabízeno nebylo. Proto to takto dopadlo.
  • USA vyznává v posledních letech jediné heslo


    My Američané rádi položíme VAŠE životy za NAŠI věc....
  • To snad neni pravda prijit s prohlasenim s krizkem po funuse.Copak do ted si hraji na "vojaky"
    nebo dokonce Sachy?Lide na obou stranach umiraji po desitkach ,upaluji je v budovach
    a on ma obavu .Vsak tam obcanska valka uz BEZI.
    • Putka ssi to odnese_!
      • Odneseš si to ty, tečko fašistická, protože fašismus je zakázaný a ty ho tady prezentuješ, vychvaluješ a hájíš.
  • Bush byl v CIA .
    Na druhém konci světa jsme se angažovali ve velkém souboji ve vzduchu, na moři a v poušti. Víme, proč tam jsme. Jsme Američané—součást něčeho většího než jsme my sami.O americkém způsobu života se nevyjednává. - ten vám po celém světě vnutíme, i kdybyste ho nechtěli, demokraticky a lidsko - právně i pomocí humanitárního bombardování . Tuny mrtvol a hektolitry krve pro nás Američany nic neznamenají, vždyť to nejsou mrtvoly a hektolitry krve naše, ale vaše. Rádi položíme vaše životy za naše strategické zájmy po celém světě. “
  • Rádi položíme VAŠE životy za NAŠE americké strategické zájmy .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit