Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cena za svobodu nacistů hajlovat na Ukrajině je přiměřená. Rusko nacistům nic nedluží. PO KAŽDÉM MEJDANU JEDNOU PŘÍJDE KOCOVINA. *1* *1* *1*
    • Jinak řečeno : po prožití extáze, dostavily se nesnáze. *1* *1*
  • Velice hezky to řekl kandidát na slovenského prezidenta pan Fico. Slovensko nedá na Ukrajinu ani 1 euro, nevidí jediný důvod(!!!) proč by to dělalo. Vyvolali si všechny tyto problémy sami, tak ať si je taky sami vyřeší. A jestliže má EU tolik peněz na rozdávání ať si je na Ukrajinu dá. Oni alespoň ztěchto peněz splatí svůj dluh za ropu a plyn Rusku.
    • to řekl opravdu Fico? a myslí to vážně,nebo před volbama blafuje a po volbách bude blafat amíkům! pokud to myslel vážně,tak smekám
    • Žádný komunista nepůjde proti Moskvě. Proč má být Fico výjimka ??
      • Ty blbe, Fico nejde především sám proti sobě. Že tě už tvůj řídící důstojník nenakope do
        p r d e l e. Vždyť jsi tady na všech diskuzích jen pro srandu.
        • Pro srandu, ale dobře zaplacený, dře tu non stop.
  • Ano Ukrajina na přiklonění k EU prodělá a stejně tak to bude zátěž pro občany EU kteří
    strádají nezaměstnaností a rostoucí chudobou. Nyní budou muset dotovat krachující
    Ukrajinu a platit za ni její dluh za plyn.
    Náš Sobotka jim odpustí státní dluh ač furt posloucháme že nemáme peníze.

    Janukovyč dal přednost Ruské obchodní nabídce před tou z EU protože byla pro Ukrajinu
    finančně lepší. Za to byl EU prohlášen za zločince a svržen s podporou tamních loutek.
    Takže nyní se budou zase utahovat opasky jak lidem v Kyjevě tak lidem v ČR - zatímco
    panstvo se opět napakuje.
    • Teď už by nás nemuselo čekat jen utahování opasků, ale takové katastrofální zdražení všeho, že by to končilo neschopností platit, exekutor, a vystěhování z obydlí. Můžete mně okřikovat ať nestraším, já vím, příjemné informace se poslouchají lépe.
  • Ukrajina není vůbec bez šance v jednání o plynu i jiných věcech..To záleží právě na Ukrajincích samotných, protože nejdříve tam musí přijít opravdové, legální a daleko svobodnější volby a ne ta komediální, fašistická a pouličně samozvaná šaškárna i s neskutečně zmršeným scénářem od režisérů z EU a USA co jako filmařské společnosti prodělaly na tomhle sfušovaném příběhu všechny své vložené peníze na "zdramatizování příběhu", kde i komparzista Kličko, raději vykličkoval a moc se o něm raději už ani nemluví. Z vyšlých voleb se musí tento národ očistit od toho svinčíku a těch co tam mají jako "nevládu" nyní a pak zahájit nové jednání s Ruskem, které jim určitě dokáže dát takové nabídky i podmínky, které jim zadlužené celky EU-USA nedají ani omylem, protože v EU se to už někde mele taky a nyní dost mimo Řecka i jinde.. zrovna ve španělském "majdanu" přímo v Madridu, kde dokonce jsou pokusy o oblastní odtržení od Madridu, Skotům i jiným... se to už taky ta "demokratická" EU zajídá a to by mělo Ukrajincům co dělají všude stejně akorát levné dělníky i v Německu obzvlášť stačit k pořádnému vystřízlivění s vidinou i nadějí, že za nějaký čas.. čehož se právě EUpolitici strašně bojí, jak čerti kříže.., aby jim ten "majdan" v různých formách nezačal jako domino i přímo doma v členských zemích, což už tak nějak se i částečně stejně děje, protože lidi co se mají stále hůř a dráž už jim ty jejich kecy nebaští a hloupí, slepí i hluší rovněž nejsou, když i vysokoškoláci někde v zemích EU těžko shání zaměstnání..
    • Doporučuju všem, dát si do vyhledávače "Igor Kolomojski". Hlavně foto. To je hlavní reprezentant těch co vládnou na Ukrajině.
      • Doopravdy vypadá jako celá židovská obec (citát z Otty Pavla..)
  • No snad si od toho banderovsko majdanského puče nemysleli, že jim Rusko naopak zlevní. *2*
  • Už se těším na to,jak někdo bude dávat plyn na dluh někomu,kdo dluží miliardy a je chronickým neplatičem.I když troubálků je v EU více než dost !
  • třeba "Zamrdálek" udělá gesto s tím, že za banderovce plyn zaplatíme my, je na to blbej dost.
    • to jo když dotujeme temelínskou elektřinu německu z našeho,ani bych se nedivil
  • Jen ať platí, chtěli to banderovští majdanovci.
  • Rusko jim dá zabrat, to je bude mrzet, měli si to rozmyslet než uvěřili proradným amíkům.
    • I Gorbačov uvěřil proradným Amíkům a ti mu ukázali, že je pro ně akorát toaletním papírem, stejně jako Rusko, když seUSA povedlo atomizovat jak SSSR, tak Jugoslávii, tak ČSFR a kdo ví kdo je ještě na řadě, a že takto posunou svoje vojenské základny až na hranice Ruska. Proto Gorbačov nyní Putina s připojením Krymu k Rusku podpořil. Prostě prozřel , pozdě , ale přece a Putin nyní to co Gorbačov zpískal, musí dát do pořádku,jinak bude ohrožena USA i EU samotná existence Ruska a Putin to moc dobře ví a Rusové si to uvědomují. .
  • Na tuto informaci stačí ukončit základní školu... Ale je pěkné, že se dnešní parta lapků u moci na Ukrajině domáhá platnosti dohody, kterou uzavřela předchozí banda loupežníků... *5* Kolikrát opakované schema: Rozvrátit, uplatit, podvést a pak ovládnout....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit