Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cha cha a maj to !

    • Leda tak chuť. 

      Chlubí se jak zasahují infrastrukturu v Rusku. No tak Ivan odpověděl. 

      • myslel jsi islam odpovedel ?

  • "Tvrdý úder ukrajinských dronů: Elektrárnu na jihozápadě Ruska zachvátily plameny"

    Stateční chrabří vojáci z Ukrajiny.Skvělá práce!! Na druhé straně se nemůžete divit a skučet, spíš kvičet když se něco podobného stane na vaší straně.Chcete furt válčit, tak si musíte nést následky.Ale už pokud možno za svoje.To věčné drancování Kyjeva našich státních evropských peněz už tady lidem leze krkem.Evropané vám prrdí na válečné úspěchy.Celé vaše válčení je nám tady ukradené. Od teď jen za svoje.Rozumíte, za svoje!

  • Takže to v překladu znamená.UKáčka budou ještě víc drancovat rozpočet EU.Ještě více budou pochtívat ze společných peněz.Těch které jsme smluvně zavázáni posílat do Bruselu.Výlučně na podporu a rozkvět unie. Místo toho se sypou vyžírkám do Kyjeva. Kde si je rozdělí podle svého uvážení.

    "Vojenský expert tvrdí, že ruský prezident Vladimir Putin by mohl zvážit naprosté zničení Velké Británie v potenciální 3. světové válce za pomocí jaderných zbraní."

    Na druhé straně se v tomto případě není co divit.Logicky.Na úplném začátku konfliktu bylo po nějakých jednáních myslím v Istanbulu d o m l u v e n o  přijatelné příměří. Pro obě strany. Ale záhy přifrčel do Kyjeva odpad Anglie - Boris Johson.A rázně zavelel! NE! Bude se válčit dál !! Jo hoši jak máte doma takového křupana nemůžete se divit že se budete vyhřívat na jaderném sluníčku. ČR vám ráda pomůže.Jako vy na začátku II.světové. Maximálně tak držet palce. A to jen někteří.

  • Rusko v konflikte na Ukrajine vyhráva. Povedal to nemecký generál vo výslužbe Harald Kujat. Tvrdí, že je čas priznať, že ukrajinským ozbrojeným silám chýbajú schopnosti
    na dosiahnutie úspechu na bojisku. Poznamenal, že ukrajinským jednotkám
    chýbajú nielen náboje, ale aj ľudia. Kuvajt se domnieva, že v Nemecku si mnohí ľudia vojnu romantizujú a myslia si, že  ju možno vyhrať len spoľahnutím sa na morálne argumenty a zároveň s nedostatkom ľudí a munície. Poznamenal,  že žiadna západná pomoc nemôže
    Kyjev zachrániť.------------------------------------------

    Oficiální prohlášení Putina k teroristickému útoku v Krokusu:

    "Všechny pachatele, organizátory a objednavatele tohoto zločinu stihne
    spravedlivý a nevyhnutelný trest. Ať už jsou kdokoli a řídil je kdokoli.
    Identifikujeme a potrestáme všechny, kteří stojí za zády teroristů,
    kteří připravili tento úder na Rusko,“ prohlásil ruský prezident... "

  • Docela by mě zajímalo jak to budou ty Oleny a  Hrihorijové platit. Asi mají peněz dost. Třeba jim Fiala se Síkelou nějaký ten terrawat pošlou a u nás se bude svítit jenom v úterý a čtvrtek. 

    Je to jen kapička, protože oni chudáci bojují i za Fialu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit