Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Nějak to nekoresponduje se Zelenského prohlášením?

  • Tak za prvé, tyto hnačky nám tvrdí každý měsíc a za druhé postoupili tak akorát do zádele.

    Jediné co dokázali a umí výborně jsou teroristické akce na civilním obyvatelstvu, které potom označují jako úspěšnou proti ofenzívu

  • "Jak dodal, Rusové se při zahájení invaze loni v únoru domnívali, že Kyjev padne do několika dní, celá Ukrajina pak během několika týdnů. „Ukrajinci jim ukázali, že nic takového se nestane,“ doplnil."

    No vida. Naše zbraně postupují vítězně vpřed a někteří dezinformátoři straší tím, že se Rusko chystá napadnout NATO.

    • goyim

      Samozřejmě, že jsou to lži. Rusové se nedomnívali, že Kyjev padne. To je nebetyčná hloupost - s pár desítkama tisíc vojáků těžko. Pro přirovnání Hitler použil 1,5 milionu vojáků k invazi do Polska, které je menší, než Ukrajina. Rusové se domnívali (což ti mediální lhář na západě neřekne a ani nemůže, protože by to rozbilo celý ten lživý narativ, který jede od začátku, včetně té iluzorní "bitvy o Kyjev"), že přítomností Ruských vojsk na Ukrajině začne západ brát situaci vážně, nebude eskalovat a Ukrajina bude přinucena jednat bez válečného konflitku (resp. splnit Minsk, který sama podepsala), což se téměř stalo (březen 2022) - Zelensky vyjednával o podmínkách neutrality a vše vypadalo nadějně, jenomže USA / UK to zablokovali a Zelenskymu řekli, že pokud vyjedná s Ruskem mír, tak mu v budoucnu nepomůžou v případné válce. Takže celé je to lež a komedie od začátku. Lež v režii válečného štváče USA a jeho pohůnků...😂

  • goyim

    Rudý nok Stoltenberg pokračuje ve lžích, aby vraždění na Ukrajině v zájmu USA mohlo  pokračovat...

  • gaheris

    Ukrajinské zbraně postoupily vítězně vpřed a následné se skoro celá polovina odebrala odpočívat do výchozích pozic! Není se co divit, to byla šichta! Druhá polovina odpočívá v minových polích a blízkém okolí. Této polovině: Spěte sladce a odpočívejte v pokoji!

  • Věčný Chcimír a štou*dev-berg je fakt optimista,ale nechci křivdit,možná tam sám byl omrknout situaci.

  • Ano prví ze tří linií prorazila, na několika místech.Ale jsou tam další dvě a každé město má svou .Do zimy  Ua končí.

    • mun.go

      Prorazila - ale jak dlouho se udržela? 

      Na mapách se nově obsazené území na druhý den vrátilo do původního stavu.

      • mun.go

        Dnes je to ještě zajímavější: průlom ukrajinských ozbrojenců s ručními zbraněmi je zároveň terčem ostřelování dělostřelectvem z ruské strany.

  • Ukrajina skutečně pokročila. Obsadila 0,4 % území ovládaného Ruskem - na jihu a východě Ukrajiny. Konkrétně dvě vesničky a nějaké  minové pole. Na jednom místě se zakousli do první ruské linie obrany. Počet mrtvých Ukrajinců: 66 tisíc... I to se ovšem také dá propagandisticky předložit pro veřejnou spotřebu.

  • "Evropská rada rovněž zopakovala, že EU je i nadále odhodlána udržovat a zvyšovat kolektivní tlak na Rusko, mimo jiné prostřednictvím případných dalších omezujících opatření. Evropská rada také uvedla, že EU zintenzivní svou spolupráci s partnery v boji proti nepravdivým ruským narativům a dezinformacím o válce."

    Tak UKáčka nám pokročila ve válčení? To je nám novinka. Nejvíce  se pokročuje na ČT 1, Primě trošku na Nově. Pak některé horlivé deníky mají svoje válečné rubriky. Tedy části textu které běžní uživatelé prostě pravidelně přeskakují. Vypisují se tam koniny které nikoho nezajímají a které jsou každému fuk. A pak jsou tady světová media. A kupodivu jsou na světě země které mají celý konflikt u zadku. Z cca 200 členů OSN je jich dle aktuálního hlasování 158.

  • Diwa

    Ukrajina pořád postupuje a válka ne a ne skončit ! To jsou články.....pořád dokola.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit