Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 30 let tam budovali cosi a ono nic. Sociální zázemí žádné, zdravotnictví jen pro bohaté, mzda na úrovni rozvojových států. Jungle , vhodná jen pro šmelináře a lumpy. Kdo rozumný by chtěl za tento  b... del  položit život??

  • a přitom tady v čr je akčních chciválků že by z toho bylo alespoň pět divizí.... alespoň podle některých online diskuzí.

  • f2sulik

    No jo no jsou v hajzlu ale to není pro nikoho normálního žádný tajemství...


  • Tak to se moc uprchlíků z dovolené doma k nám do ČR nevrátí 

    • Tak to by bylo v pořádku...

  • Jedna moudrá dáma řekla cca před rokem v souvislostí s úmrtím mladých ukrajinců za americké zájmy asi toto. " Američanům nezáleží ani za mák na vlastních mámách, tak proč by je měli zajímat ty ukrajinské."

  • Pak dojdou Zelenskému vojáci a na jejich místo narukují Poláci, zfanatizovaní Češi a další pomatenci z řad zemí NATO.

    Generál Řehka už ve svých prohlášeních připravuje náš národ na to, že když aliance zavelí, tak Češi budou do války na Ukrajinu rukovat mezi prvními. Jistě jste si to již přečetli.

    • Nic z toho, co uvádíte, se nestane.

    • Naštěstí jsme precizně připraveni, máme k dispozici hned několik maladců veSSelSSena,  wallo (čti waSSo) rejdima, Nováky všechny, obcana, skvělou dvojku jarda-jana - ti můžou vytvořit i trojku

  • Mobilizace ano, ale měl by se soustředit na ty vlastence co utekly rychle pryč, nebo se vyplatily z povinnosti vojenské služby. Zde u nás a nejen tady je jich dost. Tady kde bydlím dvakrát týdně se sejdou chlapci a muži, cca 25 až 40 let, v parku, popíjejí a řvou.  Je jich tolik, že by mohly utvořit průzkumnou četu, ale radši bojují zde. Je vidět že mají vodku stejně rádi jako jejich, teď, nepřátelé. Všem těm co zde jsou, nepracují a parazitují na dávkách, které dostávají bych dal přídělem ruskou vodku, aby se uchlastaly. Hlavně že za okupace v Milovicích bylo až 85% vojáků z Ukrajiny a teď je tu máme zpátky. A tato vláda okatě kolaboruje s nima.

    • Jj - zelený mužíček by měl s tou mobilizaci Ukrajinců začít u nás...

      • Slyšel jsem, že PRÝ nějaký Pospíšil se už nemůže dočkat, až dostane povolávací rozkaz ..... 😛

        Kdo ví, co je na tom pravdy ..?

  • Ti okupanti co se tu vali v mercedesech a uživaji si našich peněz se mu z5 neženou...

  • josef.chmela

    USA teroristé zřejmě opět důrazně připomněli zelenému šaškovi, že musí bojovat za jejich zájmy do posledního Ukrajince.

  • Ačkoli demonstrace jsou komikem zakázány, nedávno 800 žen matek demonstrovalo proti válce, za své mrtvé nebo údajně nezvěstné potomky. Perzekvovány nebyly. Nějaký novinář uvedl, že již padlo 320 tisíc Ukrajinců a byl za to propuštěn. K jakému odporu budou občané Ukrajiny dohnáni nyní? Do mlýnku na maso přichází stále nový (zoufalý, donucený, nedostatečně motivovaný a bez adekvátního výcviku) biomatroš... Nejvyšší generál Zalužnyj žádá o nasazení dvou záložních brigád. Druhý nejvyšší generál - Syrskyj ochotně posílá skorovojáky do mlýnku na maso, protože mu jde o povýšení. Ten ve skutečnosti řídí vojenské operace. A je v tom vychytralý. Ale jsou velmi podivné situace - Ukrajinci například získali 3 předmostí, ale nepřisunuli síly, aby předmostí rozšířili. Se třemi chráněnými průchody je úspěšně vyřešená otázka zásobování a
    posil. Ukrajinské jednotky však volily postup vpřed a rozsypaly se. Hloupě nadále sváží zbytky rezerv na Kleščejevku a Rabotino. Syrskyj se snaží útočit na Kleščejevku a Zalužnyj  — na Rabotino. Bez naděje na úspěch. V každém Reichu mají svého „brava“ – tučného a
    samolibého. Ve Třetí říši to byl Göring a v ukroreichu —
    Zalužnyj.

    Také se podivuji tak velkému prodloužení stanného práva, protože spiknutý Západ, zejména USA, jsou na výsledek ofenzivy ochotny čekat do konce srpna a spíše se přiklánějí k nutnosti s Ruskem vyjednávat. Vnuk generála SS Sholz před několika měsíci řekl, že nesmí dojít k situaci, že by podmínky porážky Ukrajiny stanovovali Rusové. Nyní jsou názory skromnější - "mělo by se vyjednávat." Asi myšleno i tak, že vyjednávat, dokud Kyjev ovládá většinu území Ukrajiny. Noční útoky Ruska na významné cíle jsou prakticky každodenní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit