Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Pravil Zelenskij: Budu válčit až do roztrhání těla! Jenže kdo mu to bude pořád platit?

    • Pane Gaherisi, jen malý detail - konkrétně pan Zelenskij nikde a nikdy neválčil. Lebedí si v teple, má speciálního kuchaře a spinká v teple a peřinkách jako miminko a jeho manželka utrácí v Paříži.

      Opravdu rekovný bojovník. 

      • mun.go

        Ó nikoliv - má nevděčný úkol jezdit po světě a shánět peníze, zbraně a munici pro válku ... a když nejezdí, tak alespoň (video)telefonuje.

  • janhrom

    Izrael Forever 

  • Obávám se, že už minul ten okamžik, kdy si mohla Ukrajina dovolit. 
    Tu šanci už bohužel asi propásla.
    Nacionalismus nese trpké ovoce. 
    Na Ukrajině, v bývalé Jugoslávii, na Blízkém východě i v Africe.
    Všude jsou po něm jen mrtví, pláč a neštěstí. 

  • https://realrawnews.com/…ne/

    Překlad ze začátku textu: Ruský prezident Vladimir Putin v pátek nařídil útok střelami s plochou dráhou letu na klonovací zařízení Deep State v části Doněcké oblasti, která je stále na Ukrajině, řekl agent FSB Andrej Zacharov Real Raw News.Útok provedla Admirál Grigorovič, ruská válečná loď Černomořské flotily, která vypustila vlnu raket Novator Kalibr, které zasáhly laboratoř, zabily její pasažéry, a neživé klony amerických a ruských politiků, které rostly ve zrání.Podle Zacharova laboratoř obsahovala několik klonů Vladimira Putina, Donalda Trumpa, Marjory Taylor Greeneové, ruského ministra obrany Sergeje Šojgua, předsedy Federálního shromáždění Volodina Vjačeslava Viktoroviče a Jima Jordana a dalších méně významných zastánců boje proti hlubokému státu.

  • Zejména proto, že by to byl konec Zelenského...  Už nejednou amíci odkopli spojence, pokud se jim přestal hodit do krámu... Bude jen jeden z řady dalších.  Já si myslím, že nejdůležitější je, aby přestali umítrat lidé..... !    Ať už v zájmu amerických jestřábů (kteří od r. 2014 konflikt živí) , po  ruské i ukrajinské oligarchy. 

         A kdo ví,  jaký je rozdíl mezi ruskými a ukrajinskými oligarchy?   Oba se snaží získat co nejvíc majetku na úkor ostatních. Jenže ruský spíš o majetek konfliktem přihází (zabavovaní majetku ve světě, blokování jejich aktivit mimo území Ruska atd).  Ukrajinský, ten z toho bohatne.  Podle hesla " Hloupý kdo dává, hloupější , kdo nebere". Odklání na zahraniční konta finanční pomoc. Ale  to mu nestačí, odpradává i darované zbraně (nedávno se psalo, že se objevily v Iráku). A dál bohatne na systému korupcí na svých "spoluobčanech". A zelený mužík dupe do země, bouchá do stolu a křičí. musíte, musíte...  Kdo je hloupý a kdo hloupější si odvoďte sami..

  • Dne 15.11 – v 02:13 vybuchla bomba! Zhroucení USA na poslední chvíli odvrátil americký senát za cenu toho, že Ukrajina a Izrael na další válku nedostanou ani dolar. Zdá
    se, že obávaný defaut v USA byl zažehnán. Poslanci americké Sněmovny
    reprezentantů schválili v úterý (místního času) návrh zákona o
    prozatímním rozpočtu více než potřebnou dvoutřetinovou většinou. Bez schválení by už od soboty nedostali platy mimo jiné zaměstnanci
    části veřejné správy. Návrh nyní musí schválit Senát, druhá komora
    Kongresu USA. Je to považováno za formalitu, protože
    demokraté mají v Senátu většinu a návrh již kladně komentovali. Tamní
    republikánské vedení také již naznačilo svůj souhlas. Hlasování se
    očekává koncem tohoto týdne. Poté musí návrh ještě podepsat prezident
    Joe Biden. To však nezahrnuje podporu,
    kterou Biden požaduje pro Izrael a Ukrajinu
    , stejně jako nové peníze na
    ochranu hranic USA s Mexikem.

    Pro
    tuto předlohu hlasovalo 336 členů Sněmovny reprezentantů, 95 poslanců ji
    odmítlo. Návrh zákona by do 19. ledna financoval zhruba pětinu peněz na
    vládní operace a federální agentury, včetně peněz na armádu a veterány,
    zemědělství a dopravu. Další čtyři pětiny, jako je ministerstvo
    zahraničí, obchod, práce a zdraví, budou podle listu The Washington Post financovány do 2. února. Nově zvolený vůdce republikánské většiny ve Sněmovně reprezentantů Mike Johnson představil zákon minulý týden.

  • Pokud Voloďa říká že budou válčit i jejich děti,tak myslím nebudou.Dost rychle docházejí pytle s bílým nákladem určeným k plození a stejně tak je málo pravděpodobné že bude ještě čím válčit,západ už nemá co dávat ani za co dát vyrobit.Obávám se zima to opět hodně posune a území se zmenší o nemálo km postupů .

  • Od našich čelních představitelů odkojených v NATO a vazalů USA není možné očekávat jakoukoliv objektivní reakci.
    Apely znějící na Ukrajinu jsou velmi emotivní, ale obsahově prázdné.
    Bojuje se za civilizaci, bojuje se za demokracii...kde všude na světě se tak děje? Jenom na Ukrajině?

    Myslím, že velmi brzy budeme v Evropě mít docela jiné starosti s ohrožením evropských hodnot. A směrem z Ukrajiny to nepřijde.
    Už to máme doma. Rakoviny "korektnosti" a "zodpovědnosti za celé lidstvo" už řídí evropské orgány. A lék v nedohlednu. 

  • "Úspěch Ruska by byl naším společným neúspěchem. Pavel apeluje na další pomoc Ukrajině"

    To je za gejzír blbosti přicházející z Hradu. A za koho to ten manipulátor a kyjevský patolízal mluví? Jakým našim neúspěchem? My tady s někým válčíme? My jsme před únorem 2022 někoho provokovali? Nedbali upozornění a výzev ? S námi nikdo neválčí. Aktuálně sypeme jen naše veřejné peníze někomu cizímu. Který je navíc spotřebovává aniž by sebemenším způsobem deklaroval jejich faktické užití.A tak se u nás prohánějí Mercedesy, BMW,Audiny s ukrajinskou značkou.Po stovkách! A tady chybí peníze ve školách, sportu, nemocnicích a na důchodech.

    • Nic jine se ani od zelene militaristicke gumy neda očekavat...

  • Ukrajina si podle Zelenského nemůže dovolit pat či zmrazení války


    Logicky, museli by potom začít pracovat - nejspíš 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit