Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeden ministr vlády ČR řekl, že možné řešení takové, že se naše kvalitní potravinářská pšenka smíchá s tou z Ukrajiny, aby výsledný produkt odpovídal našim normám. Tedy všichni pěkně budeme konzumovat tu z Ukrajiny - pesticidovanou a zatíženou silnou dávkou těžkých kovů. Včetně dětí a těhotných. Ta ukrajinská se hodí jen na otop. Nemažte mi to, bezvýhradní podporovatelé vlády -jelimani, zase, nebo přitvrdím.

    S nositeli názoru z opačného politického nebo intelektuálního břehu
    nediskutuji a ani je s gustem nezačínám číst. To by bylo už
    smysluplnější transplantovat psovi varlata z medvěda brtníka.

    • Děkuji neformálně redakci.

  • Tak pokud zde bude levné ukrajinské obilí, jistě ze dočkáme zlevnění potravin z něho vyráběných?

  • No na to, že je celá Ukrajina drcena pásy Ruských tanků je zemědělci této země vytáhli. 

    Proč z nás jenom ta média dělají takové blbce?

    Buď tam zuří válka nebo se vesele pěstují zemědělské plodiny. Jak je to tedy? 

  • Jo to je moc pěkná zpráva. Všichni se radujeme. A naši pracující pozdraví ukrajinské zemědělce prací! Tuto sobotu chlapi u strojů vyrobí tisíce ozubených kol navíc. Aby navýšili výrobu tolik potřebných traktorů! A bez nároku na mzdu. I zpěváci EU podpoří statečné zemědělce.V nadcházející přehlídce EUROVIZE už dopředu vědí, kdo i letos absolutně zvítězí. Budou zpívat.Ale opatrně. Aby zas připadlo vítězství Ukrajině.

  • Diwa

    Což o to, ale jestli jsou v něm nějaká svinstva, tak bych ho snad ani nechtěl.......Krom toho máme tady své obilí a pro naši zemi žádné další ani nepotřebujeme.....Samozřejmě chápu, že je to kšeft.....ale chtěl bych aby to obilí bylo alespoň v pořádku a pak ať si to kupuje kdo chce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit