Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spojené státy jsou řízeny oligarchií. Tady žádná demokracie neexistuje. Je to všechno faleš, přetvářka, show. Amerika je ve skutečnosti řízena Wall Streetem, vojensko-bezpečnostním komplexem, ropnými společnostmi, zemědělskou lobby a v menší míře pojišťovnami a farmaceutickými firmami. A samozřejmě Americko-izraelským výborem pro veřejné záležitosti. To je velká, mocná lobby, která zajišťuje, že Spojené státy budou vždy chránit Izrael.

    I americký prezident je prolobbovaný!!!!!!

    Jistě. Kdokoli se chce ucházet o vysoký politický úřad – třeba o post kongresmana nebo právě prezidenta –, musí sehnat obrovskou sumu peněz na volební kampaň. Rozhodující fondy na politické kampaně mají v rukou silné zájmové skupiny, ona oligarchie, o níž jsem hovořil. Dostatečné peníze tak lze získat jen tak, že budete těmto zájmům sloužit. Kdo se vzpříčí a prohlásí třeba, že si nepřeje další válčení na Blízkém východě, jde od válu. Zákony tady píše oligarchie. A to, že je schvaluje Kongres a podepisuje prezident, to je jenom divadlo
  • Jak řekla Tymošenková, východ Ukrajiny je třeba vyhladit. Podporujeme násilí. Merkelová a další se objímají s vrahy. EU ztrácí kredit. Je hanba, že i u nás jsou lidé, kteří podporují toto vyvražďování a obhajují jej /TOP O9/, jen proto, že mají ruský jazyk. Kde jsou lidská práva těch občanů ? Ti, co mají plná ústa lidských práv /jak se jim hodí/, tak mlčí. EU již má krev civilního obyvatelstva a dětí na rukou. Hanba.
  • Porošenko získal funkci presidenta díky nacionalistům a fašistům v Kyjevě. Jestli bude chtít uzavřít mír s východní častí, tak ztratí funkci i život. Fašisté budou rozezleni na svého bílého koně.
    • To zloději nicku: Odporný zloději, to jsi tak primitivní, že si nedokážeš vymyslet vlastní nick nebo jsi tak podlý a kradeš cizí nick? Ukazuješ jak vy komunisti si předstvujete diskusi.
    • POrošenka tam dosadili především Spojené státy teroristické a fašistické USA a německá EU. Zpitomělí Ukrajinci s vymytými mozky ho volili pod silou a po zblbnutí z jeho TV- Porošenka.
  • Dokud bude EU a USA podporovat všemi prostředky fašistické gardisty vraždící východoukrajinské obyvatelstvo, těžko bude tento nový prezident ukončovat boje. Na Ukrajině zatím pořád vládne banderovský Majdan ...
    • Bacha troubo aby tě z těch fašistů a Banderovců nechytil žlučník,není to nic příjemného *12* *1* *1*
      Kdy narukuješ v boji proti nim? *1* *1*
      http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/byvaly-cetar-pry-verbuje-proruske-zoldnere-pomaha-mu-vyvadil/
  • Překlad článku do Češtiny.

    Zloděj Porošenko chce terorem donutit lidi nespokojené s prozápadním pučistickým režimem
    k odchodu ze země a ty co zůstanou povraždit. Pak bude za potlesku USA tvrdit - pohledte
    vládne tu mír a není tu nikdo kdo proti nám protestoval.

    Je to trapné když do korupčních afér namočený Porošenko káže o zákonosti a pořádku. On sám
    to táhnul jak s hrabošem Janukovyčem tak se zlodějkou Tymošenkovou.
    Je to jak na divokém Západě - zloděj zbuduje velký majetek. Pak zavede zákony na ochranu svého nakradeného majetku a každého dalšího zloděje který by se po jeho vzoru chtěl napakovat označí za zločince.
    • Nojo, A o případném novém plebiscitu v těhle oblastech zase NIC. Takže kde je dobrá vůle????
  • Kyjev nedovolí pohřbít ani mrtvé

    O tom, že padlí leží nepohřbeni na ulicích v tropickém počasí, informoval předseda parlamentu Doněcké lidové republiky Denis Pušilin: „Těla padlých se nepodařilo odvézt – nepouštějí tam ani zdravotníky, ani představitele mezinárodních organizací.“
  • Před 72 lety vyhladili nacisté Lidice a dnes už vyhlazují města a vesnice fašisté banderovci na Ukrajině pod vedením samotného "prezidenta" Porošenka - vora v zakoně a před tím se usilovně vyhlazovalo v Jugoslávii. Nic se nezměnilo a to zatím žijeme v "míru", což , kdyby došlo k válce, to by teprve bylo vyhlazených.
    • Ty se jako prolhaný bolševik nezapřeš. *12* *12* *12*
  • Ale pak je tohle tedy vlastně veřejné a otevřené přiznání "Kyjeva a západu", že tam skutečně dochází k humanitární genocidě při obětech na civilním obyvatelstvu !...Rusové, když zabírali díky občanskému referendu z rozhodnutí občanů Krym, tak k ničemu takovému až na nějakých "pár facek" běžně nedocházelo..Kdo tu tedy dělá větší prasárny proti civilnímu obyvatelstvu a občanům obecně..a jde proti jeho vůli si určit svoji cestu i osud ? Tady jde taky vidět, že EU zdaleka není tak silná, pevná a jednotná, jak se prezentuje a že se spíše reálně bojí, aby se časem občanská forma referend a někde bohužel možná i "majdany" časem neobjevily vývojově i v Evropě samotné, protože některé země a bude jich časem víc..k tomu mají i se svými občany celkem slušně nakročeno, protože ti se místo slibovaného ..lépe, mají naopak stále hůře, dráž, zadluženěji a jsou šikanováni protektorátní EUbyrokracií víc, než je už zdrávo ...EU i USA, kteří to tam totálně a záměrně od počátku rozvrtali, se tento jejich diletantsky zfušovaný scénář o otevření revize 2sv. války s cílem dál jít zase rabovat směrem na Rusko evidentně vymkl kontrole a jediné řešení jim dal Putin už dříve, jako velmi přátelskou nabídku...Pojďte s námi konečně už jednat, ale rozumně s respektem, bez urážek a dalších vychytralostí se kapitálově obohacovat tam, kde to není a nikdy nebylo vaše !!!..
  • Zvěsti jsou i jiné. Nouzové setkání G7 a Ruska (ale ne G8) minulý týden zanechalo korporátní vládu Spojených států izolovanou od Evropy a na pokraji bankrotu.Nyní je jasné každému, kdo věnovat pozornost tomu, že Spojené státy jsou v bankrotu a jsou udržovány při životě podvodem (např. malá Belgie skoupila všechny ty státní dluhopisy) a pokračujícím znásilněním Japonska. Tato situace je neudržitelná a formální prohlášení úpadku korporace Spojených států amerických se podle japonských vládních zdrojů blíží.
    • Ten byl dobrej *1* *1*
  • tak teda nevím, ale kdykoliv slyším nebo čtu slovo humanitární, tak se mi automaticky vybaví BOMBARDOVÁNÍ...prostě podmíněný reflex Pavlovových slintajících pejsků...na omluvu mi budiž fakt, že ve spojení s aktivitami západních mírotvůrců a po zkušenostech s humanitární pomocí v Srbsku, Iráku, Afghanistánu či Libyi se jedná o spojení historií prověřené a tudíž
    opodstatněné...nicméně si opravdu nemyslím, že Ukrajince na východě zachrání nějaké humanitární koridory...zvláště v situaci, kdy stát neváhá nasadit proti vlastním lidem raketomety, těžké dělostřelectvo a letectvo...Ukrajinu může zachránit už jenom kulatý stůl u kterého budou zastoupeny všechny strany konfliktu..což se bohužel vzhledem k profláknutému nacionalismu jedné či druhé strany jeví jako nereálné...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit